Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor binnenmuur isoleren en afwerken met gyproc:

Binnenmuur isoleren en afwerken met gyproc

Ik woon in een dakappartement die wat extra isolatie nodig heeft. De oppervlakte is ongeveer 30 à 40 m². Liefst af te werken met gyproc.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenmuur isoleren en afwerken met gyproc uit heel België:

Geluidsisolatie te plaatsen voor binnenmuur

Ik heb last van lawaai van de buren, en daarom wil ik de muur laten isoleren.

Gevel bekleden met crepi

Ons huis is van het bouwjaar 1950. In ons bijgebouw hebben we vochtplekken op de binnenmuur. De buitenmuur is een enkele stenen muur. De oppervlakte van de te behandelen muur is ongeveer 48m² excl. de afmetingen van de ramen en deuren. De dakrand is in een aluminium profiel (plat dak). We zouden dus graag onze gevel willen bekleden met crepi. Isoleren is niet nodig.

Muur isoleren

Zou graag binnenmuur willen laten isoleren, maar geen idee of dit mogelijk is. Ik denk niet dat er spouwmuur aanwezig is en wil liever niet langs buiten isoleren, omwille van de mooie gevel. De muur aan binnenkant is 4m lang en 2m80 hoog

Wand isoleren en bezetten

Kleine wand, enkele steen, was vroeger een binnenmuur voor een stuk. Om deze op te kuizen zouden we deze laten willen isoleren en bedekken.

Buitenmuur bekleden met isolatie en crepi

Buitenmuur is 25 m² en deze willen we graag laten isoleren en bekleden met crepi. Het is een binnenmuur dat nu een buitenmuur is geworden in gewone baksteen.

Geluidsisolatie te plaatsen voor binnenmuur

Ik woon in een halfopen bebouwing. Scheidingsmuur met buur is slechts enkele muur dus je kan alles horen. Ik zou de tussenmuur dus akoestisch willen isoleren in living en hal.

Geluidsisolatie binnenmuur

Wij ondervinden geluidsoverlast van de buren. Onze muren zijn nog geen 6 maand geleden geplamuurd en geverfd. Er is ons aangeraden om een geluidsisolerende voorzetwand te plaatsen of iets dergelijk om het geluid te dempen. Ik zou graag al beginnen met onze slaapkamer en misschien later met de kamer van mijn zoon en/of salon. Het salon zou ik eigenlijk ook wel willen isoleren (muur tegen huis buren) maar ons salon is volledig ingericht... Onze prioriteit is de kamer, waarmee we dus willen starten. Deze is +-20m² maar de te isoleren muur is zo'n 4,5 meter lang (volledig geschat). Graag had ik de efficiëntie gekend van zo'n isolatie en wat de kosten hiervan zijn. Materiaal + installatie kost.

Buitenmuur afwerken

Enkel de binnenmuur is geplaatst van deze gevel. Buitenmuur isoleren min. 10 cm + afwerken .... met buiten muur ( snelbouw ) en bezetten of zijn er andere mogelijkheden ? Lengte gevel 10,3 m