Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor binnenmuur isoleren en afwerken met gyproc:

Binnenmuur isoleren en afwerken met gyproc

Ik woon in een dakappartement die wat extra isolatie nodig heeft. De oppervlakte is ongeveer 30 à 40 m². Liefst af te werken met gyproc.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Sint-Truiden (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenmuur isoleren en afwerken met gyproc uit heel België:

Muur isoleren

Zou graag binnenmuur willen laten isoleren, maar geen idee of dit mogelijk is. Ik denk niet dat er spouwmuur aanwezig is en wil liever niet langs buiten isoleren, omwille van de mooie gevel. De muur aan binnenkant is 4m lang en 2m80 hoog

Wand isoleren en bezetten

Kleine wand, enkele steen, was vroeger een binnenmuur voor een stuk. Om deze op te kuizen zouden we deze laten willen isoleren en bedekken.

Buitenmuur bekleden met isolatie en crepi

Buitenmuur is 25 m² en deze willen we graag laten isoleren en bekleden met crepi. Het is een binnenmuur dat nu een buitenmuur is geworden in gewone baksteen.

Geluidsisolatie te plaatsen voor binnenmuur

Ik woon in een halfopen bebouwing. Scheidingsmuur met buur is slechts enkele muur dus je kan alles horen. Ik zou de tussenmuur dus akoestisch willen isoleren in living en hal.

Geluidsisolatie binnenmuur

Wij ondervinden geluidsoverlast van de buren. Onze muren zijn nog geen 6 maand geleden geplamuurd en geverfd. Er is ons aangeraden om een geluidsisolerende voorzetwand te plaatsen of iets dergelijk om het geluid te dempen. Ik zou graag al beginnen met onze slaapkamer en misschien later met de kamer van mijn zoon en/of salon. Het salon zou ik eigenlijk ook wel willen isoleren (muur tegen huis buren) maar ons salon is volledig ingericht... Onze prioriteit is de kamer, waarmee we dus willen starten. Deze is +-20m² maar de te isoleren muur is zo'n 4,5 meter lang (volledig geschat). Graag had ik de efficiëntie gekend van zo'n isolatie en wat de kosten hiervan zijn. Materiaal + installatie kost.

Buitenmuur afwerken

Enkel de binnenmuur is geplaatst van deze gevel. Buitenmuur isoleren min. 10 cm + afwerken .... met buiten muur ( snelbouw ) en bezetten of zijn er andere mogelijkheden ? Lengte gevel 10,3 m

Prijsindicatie renovatie oude woning

Enkel een raming, prijs indicatie voordat ik het huis koop: Ik zou graag een te renoveren rijhuis aankopen. Het betreft een huis met een totale oppervlakte van ca. 180 m² Te renoveren: Elektriciteit, waterleidingen, verwijderen binnenmuur (zouden we zelf doen) achtergevel verwijderen (doen we zelf) en uitbouw achtergevel met grote glaspartij. Nieuwe ramen en vloeren. Isoleren dak. Nieuwe badkamer en keuken. De schilderwerken en kleine afwerking zouden we zelf doen. Alle werken zouden moeten uitgevoerd worden met materiaal van goede (maar geen luxe) kwaliteit. Kan u mij een ruwe schatting meedelen van de werken?

Verschillende renovatiewerken

Een aantal aanpassingswerken dienen nog te gebeuren aan onze dierenverblijven. Helaas kunnen we het met vrijwilligers niet meer bolwerken en zoeken we dus nu iemand die snel beschikbaar is om offerte te maken en de taken uit te voeren. Het gaat ondermeer om volgende werken: -beton rond bestaande stallingen voor kippen/varkens (uitgraafwerk, beton wordt eventueel geleverd) -opvoegen binnenmuur -veranderingswerken aan vijverpartij dieren -isoleren en afwerken wanden van dierenverblijf We bespreken graag ter plaatse wat de mogelijkheden zijn. Niet alles dient uiteraard door één firma/persoon te gebeuren.