Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor binnenmuren isoleren:

Binnenmuren isoleren

Ik wil mijn binnenmuren isoleren, deze zijn op dit moment volledig gestript. Iets meer dan 100 m² te isoleren.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Tessenderlo (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenmuren isoleren uit heel België:

Totaalrenovatie uitvoeren

Ik ben op zoek naar een vakman voor de totaalrenovatie van mijn huis. Dit omvat de grote werken tot de afwerking: dak isoleren en gipsplaat plaatsen, bovenverdieping in laminaat leggen, badkamer en beneden chapen/isoleren/vloeren, elektriciteit/water/afvoer vernieuwen, zonnepanelen, muren uitbreken en draagbalken plaatsen, ramen vervangen en schuifraam plaatsen + 2 dakvensters plaatsen, nieuwe voordeur, buitenmuur isoleren, plaasteren binnenmuren en plafonds.

Binnenmuren isoleren en dak isolatie aanbrengen

Binnenmuren isoleren en dak isolatie aanbrengen: Betreft woonkamer, badkamer en berging.

Plannen maken voor renovatie

Wij zijn op zoek naar een architect voor de renovatie van de achterbouw van ons huis. Het betreft een ruimte van ongeveer 30 m² nu onderverdeeld in veranda, keuken, toilet en badkamer-wasplaats. We willen de ruimte volledig nieuw inrichten. D.w.z. Een nieuwe badkamer , de overblijvende ruimte wordt een combinatie van keuken - veranda. Het dak gedeeltekijk vernieuwen in EPDM met koepel in acrylaat en isoleren, enkele binnenmuren afbreken ,nieuwe afvoer alsook afvoer onder het huis, nieuwe water - en gasleiding, vernieuwen van vloeren en schrijnwerk, elektriciteit aanpassen. We houden van een moderne landelijke stijl met hout in de afwerking.

Isoleren binnenmuren

Isoleren van de voorgevel waarin ook een deel van het schuine mansardedak vervat zit. Oppervlakte ? Plan kan doorgestuurd worden op aanvraag.

Bekleding en isoleren buitengevel hout

Huis moet geplaatst worden: Een moderne strakke woning van 80 M² met plat dak... binnenmuren in snelbouw buitenmuren moeten geïsoleerd en met thermowood in verticale planken afgewerkt worden. Rondom steekt het plat dak voor de helft 30 cm over en voor de helft 75 cm oversteken zijn gemaakt in predallen Oversteken met opstaande boord van 60 cm moeten zowel de onderzijde als de opstaande boord afgewerkt worden in TRESPA graag prijs voor al deze houtwerken. Best ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte te maken.

Algemene verbouwingswerken

Ik zoek een algemene aannemer, die mijn renovatieproject (klein appartement) kan 'vervolledigen' - bezetten binnenmuren - Sanitair en verwarming - muurtje metsen (terraske-badkamer) en aan buitenzijde isoleren, afwerking met steenstrips - Elektriciteit, mogelijks Niko home control, heb zelf wel sleuvenmachine en heel wat elektrisch materiaal. - Volledige badkamerrenovatie

Renovatie achterbouw

Achterbouw renoveren. Wegkappen van binnenmuren en petrellen steken. Leggen van vloer met vloerverwarming( +verwarmingsketel) en polybeton. Isoleren en afkasten van buitenmuren. Plaatsen van plat dak Lichtstraat in dak Plaatsen van ramen naar tuin Voorzien van afvoerleidingen en elektriciteitsleidingen.

gevelwerken

Huis is van begin de jaren 50. Er zitten scheuren in, van isolatie is er weinig sprake. Graag de oude gevel afbreken, eventuele herstellingen aan de binnenmuren doen, isoleren en nieuwe gevel. Ook de dakgoot zal dan waarschijnlijk moeten vervangen worden. De totale oppervlakte is ongeveer 200 m² (ruw gerekend)