Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele isolatiespecialist voor "Buitengevel isoleren met spuitkurk" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met isolatiespecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende isolatiespecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met isolatiespecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Buitengevel isoleren met spuitkurk:

Isoleren buitengevel bijgebouw en crepi plaatsen

Ik zoek een vakman voor buitengevelisolatie met crepi van een bijgebouw (grote garage) zonder verdieping (~70m²). Beperkte complexiteit en gemakkelijk bereikbaar. Voldoende ruimte voorzien om veilig te kunnen werken.

Buitengevel isoleren met spuitkurk

Buitengevel isoleren met spuitkurk. In totaal drie gevels en bijbouw. Twee verdiepingen. Aantal m² ken ik niet vanbuiten.

Buitengevel isoleren

Wens mijn woning; de buitenmuren (vrijstaand) mits opbouw te laten isoleren. Spouwmuurisolatie is onmogelijk wegens oude bestaande spouwmuurisolatie dewelke niet kan verwijderd worden. Woning is van 1960 en met een rode klassieke baksteen opgetrokken. Wens de BEN-normering Lambda-waarde 0.027 W/mK Wens een steenlook (lichter) te behouden en een esthetisch jongere nieuwbouwlook.

Badkamermuren isoleren langs buitengevel

Badkamer woning te isoleren wegens koude in de winter. Badkamer is vrijstaand aan de achterkant van de woning, te bereiken via de platte daken van de keuken en de buren. Isolatie aan de buitenkant. Twee maal oppervlakte van 12m2.

Isoleren buitengevel

Isoleren van woning, buitengevel. Alléénstaande woning. Viergevelwoning.

Isoleren buitenmuur gevel

Wij willen de buitenmuur langs de buitenzijde isoleren. De buitengevel zie foto.

Buitengevel na-isoleren

Isoleren van buitengevel van vrijstaand huis met harde platen met dikte van 12 cm. Oppervlakte: 50 m2.

Buitengevel te isoleren

Ik heb een oude halfopen woning waarvan de zijkant moet geïsoleerd worden. Ik had hiervoor graag eerst een prijs geweten.