Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele isolatiespecialist voor "Geluidsisolatie van muren plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met isolatiespecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende isolatiespecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met isolatiespecialisten uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Geluidsisolatie van muren plaatsen:

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

Ik wil mijn living op geluid isoleren. Grootte. 5 m op 4 m. Zowel plafond en muren en vloer.

Geluidsisolatie binnenmuur

Wij ondervinden geluidsoverlast van de buren. Onze muren zijn nog geen 6 maand geleden geplamuurd en geverfd. Er is ons aangeraden om een geluidsisolerende voorzetwand te plaatsen of iets dergelijk om het geluid te dempen. Ik zou graag al beginnen met onze slaapkamer en misschien later met de kamer van mijn zoon en/of salon. Het salon zou ik eigenlijk ook wel willen isoleren (muur tegen huis buren) maar ons salon is volledig ingericht... Onze prioriteit is de kamer, waarmee we dus willen starten. Deze is +-20m² maar de te isoleren muur is zo'n 4,5 meter lang (volledig geschat). Graag had ik de efficiëntie gekend van zo'n isolatie en wat de kosten hiervan zijn. Materiaal + installatie kost.

Geluidsisolatie van muren plaatsen

We hebben last van geluiden van de buren. Zowel stemmen als andere geluiden. Ik denk dat de muur flinterdun is en 2 slaapkamers en de living zijn aanpalend. Totaal goed voor ongeveer 30 m² Kan daar een offerte voor gemaakt worden om deze muren te isoleren aub. Graag ter plaatse komen door een vakman voor advies en prijsofferte.

Magazijn 8 meter op 10 & 4 meter hoog ...

Magazijn 8 meter op 10 & 4 meter hoog isoleren voor muziekstudio. Het is de bedoeling veel lawaai te kunnen maken zonder dat daar iemand last van heeft . Huidige toestand: blanke bakstenen muren en 1 raam. Betonnen vloer, Houten balken plafond. Op het dak is er een dakterras waar al isolatieterras tegels op liggen en er is een glazen koepel. Er is een opening tussen het magazijn en de garage waar een grote geluidsdichte deur in moet komen. Er komt ook een toilet & kleine keuken in de ruimte. Ik zoek eigenlijk iemand die ervaring heeft met klankstudios. 't voornaamste is de geluidsisolatie naar buiten uit.