Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Geluidsisolatie van muren plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij isolatiespecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met isolatiespecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Geluidsisolatie van muren plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.

Voor goede en betaalbare isolatiespecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Geluidsisolatie van muren plaatsen:

Geluidsisolatie van muren plaatsen

We hebben last van geluiden van de buren. Zowel stemmen als andere geluiden. Ik denk dat de muur flinterdun is en 2 slaapkamers en de living zijn aanpalend. Totaal goed voor ongeveer 30 m² Kan daar een offerte voor gemaakt worden om deze muren te isoleren aub. Graag ter plaatse komen door een vakman voor advies en prijsofferte.

Magazijn 8 meter op 10 & 4 meter hoog ...

Magazijn 8 meter op 10 & 4 meter hoog isoleren voor muziekstudio. Het is de bedoeling veel lawaai te kunnen maken zonder dat daar iemand last van heeft . Huidige toestand: blanke bakstenen muren en 1 raam. Betonnen vloer, Houten balken plafond. Op het dak is er een dakterras waar al isolatieterras tegels op liggen en er is een glazen koepel. Er is een opening tussen het magazijn en de garage waar een grote geluidsdichte deur in moet komen. Er komt ook een toilet & kleine keuken in de ruimte. Ik zoek eigenlijk iemand die ervaring heeft met klankstudios. 't voornaamste is de geluidsisolatie naar buiten uit.