Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Geluidsisolatie? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij isolatiespecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met isolatiespecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Geluidsisolatie.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.

Voor goede en betaalbare isolatiespecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Geluidsisolatie:

Geluidsisolatie aanbrengen in kinderkamer

Muur tussen slaapkamer kinderen en buren isoleren tegen geluid. Zoon zingt veel in zijn kamer. Graag ter plaatse komen kijken en prijsofferte opmaken.

Geluidsisolatie op de zoldervloer

Geluidsisolatie zoldervloer leggen. Dit is een houten vloer. Ongeveer een 80 m². Inlichtingen over premie. Ter plaatse komen kijken door een vakman.

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamer

Ik wil graag extra isolatie in de slaapkamer tegen de geluidsoverlast van de buren die de trap op en af lopen.

Geluidsisolatie vloer van appartement op 1ste verdieping

We hebben een appartement gekocht in een gebouw van 2 appartementen boven elkaar, ons appartement bevindt zich op de 1ste verdieping. Aangezien de vloer vervangen moet worden, dachten we eraan om ineens de vloer extra te isoleren qua geluid. Graag vernamen we welke mogelijkheden er zijn en wat de kostprijs is. Het appartement is ongeveer 94 vierkante m.

Geluidsisolatie livingmuur met buren

Ik zou iets willen laten doen aan lawaai via de scheidingsmuur met de buren, hun trap bevindt zich naast mijn living en ik hoor het heel sterk wanneer zij die trap op en af gaan. Bovendien hebben ze 3 kleine kinderen Dit zou enkel de living muur betreffen. Horen alle geluid, gepraat... graag zo snel mogelijk geluidsisolatie plaatsen.

Geluidsisolatie plaatsen tegen muur en plafond

Ik heb last van geluiden van de buren boven mij, ik hoor stemmen, voetstappen, deuren en schuiven die open en dicht gaan. Ook isolatie voor tegen een muur zou welkom zijn, ik hoor voetstappen en de deur die gesloten wordt in de inkomhal die zich vlak naast mijn slaapkamer bevindt. graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte op te maken.

Geluidsisolatie tussen 2 appartementjes

Wij maakten in ons herenhuis twee kleine appartementjes , wilden graag info ivm het isoleren van geluid van een oude trap

Geluidsisolatie in living en slaapkamer

In een klein appartement dat ik wil kopen hoor ik de onderbuur en bovenbuur heel goed als ze rondwandelen of zelfs praten. Ik zou living en slaapkamer willen laten isoleren (= 40 vierkante meter in totaal). De vloeren zijn echter van parket. Het is een appartement gemaakt in een oude herenhuis constructie (dus allicht oorspronkelijk niet bedoeld als appartementen). De plafonds zijn hoog. De isolatie plaatsen op de wanden en de vloer...vloer is wel parket. Hoeveel kost het , is het mogelijk de parket er af te schroeven de isolatie te plaatsen en terug de parket er op te leggen. Graag prijsofferte, en komen ter plaatse door een vakman om te zien of het wel mogelijk is.