Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele isolatiespecialist voor "Gevel en schuin dak isoleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met isolatiespecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende isolatiespecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met isolatiespecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevel en schuin dak isoleren:

Gevel en schuin dak isoleren

Ik zou graag mijn oude villa laten isoleren en de gevel bezetten voor 130 m². Hellende dak moet ook geïsoleerd worden voor 100m².

Gevelisolatie + dakisolatie plaatsen

Ik wil mijn woning laten isoleren. De gevel heeft een oppervlakte van 128.5 vierkante meter. Het schuin dak heeft een totaaloppervlakte van 73.62 vierkante meter. Voor de gevel zou ik graag eens prijzen vergelijken voor zowel spouwmuurisolatie als buitengevelisolatie (+ optie renovatie). Voor de zolder zullen in de toekomst 2 kamers worden toegevoegd dus een zeer hoge isolatiewaarde is hier nodig. Enkele kleine metselwerken zullen eerst moeten uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld het dicht metselen van kachelgaten in de muur.

Dak en gevel isoleren

Het isoleren van een schuin dak van ongeveer 48 m2 langs binnen (+ het plaatsen van 1 nieuw Velux-raam + in optie het vervangen van 2 Velux-ramen) en het isoleren van de achtergevel van ongeveer 45m2 (+ het isoleren van de uitbouw mits extra ondersteuning ervan of anders de afbraak van de uitbouw).

Isoleren van zoldervloer en schuin dak

+/- 42m2 zoldervloer +/- 30m2 schuin dak (stuk tussen gevel en zoldervloer)

Isolatie dak en gevel

ik wil een gebouw isoleren achtergevels buitenzijde en platte daken buitenkant plus schuin dak binnenzijde