Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele isolatiespecialist voor "Isoleren dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met isolatiespecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende isolatiespecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met isolatiespecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Isoleren dak:

Drie platte daken isoleren

3 Platte daken vernieuwen en isoleren volgens huidige normen. Aangezien niveau zal stijgen door isolatie zal er vermoedelijk ook een nieuwe dakrand moeten geplaatst worden. Graag ook een oplossing om licht binnen te brengen in middenplaats, een lichtstraat, lichttunnel of plat dak venster. Graag ook aanvraag premies en dergelijke. 16m² + 12,5 m² + 7m²

Isoleren vloer zolder en eventueel schuin dak

Wij zouden graag onze zolder laten isoleren vooral te beginnen met de vloer en daar iets goed maar simpel (gyprocplaten?) zodat je een stabiele vloer hebt. Onze beide muren van het schuin dak zou ook geïsoleerd moeten worden.

Dak isoleren

Dak (ongeveer 248 m2 via zonnekaart) laten isoleren met SUPAFIL LOFT door vakman uit eigen streek. Bij voorkeur zo vlug mogelijk.

Isoleren plat dak

Ik wil graag mijn plat dak laten isoleren. Het gaat over een opp van 6,5 x 12 met dakkoepel (glasdallen) en toegangsluik.

Gevel en schuin dak isoleren

Ik zou graag mijn oude villa laten isoleren en de gevel bezetten voor 130 m². Hellende dak moet ook geïsoleerd worden voor 100m².

Plat dak isoleren en bezetten met roofing

Ik heb een groot plat dak 14m op 7m. Ik wil dit laten isoleren en er roofing laten opleggen.

Dakisolatie plaatsen van buitenaf

Hellend dak isoleren van buitenaf. Ik weet de afmetingen niet van het dak. Ons huis is 12 meter lang, 8 meter breed en het dak is ongeveer 4 meter hoog. Op een deel van het dak liggen zonnepanelen, daar moet dus geen isolatie komen, vermoeden we.

Isoleren dak

Graag zou ik mijn dak laten isoleren met glaswol. Gaat om ongeveer 60m².