Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele isolatiespecialist voor "Isoleren gevel aan binnenkant met multipor" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met isolatiespecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende isolatiespecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met isolatiespecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Isoleren gevel aan binnenkant met multipor:

Gevel en schuin dak isoleren

Ik zou graag mijn oude villa laten isoleren en de gevel bezetten voor 130 m². Hellende dak moet ook geïsoleerd worden voor 100m².

Isoleren gevel aan binnenkant met multipor

Een bestaande hoeve wordt deels langs buiten geïsoleerd. Wegens het historische karakter van één gevel, wordt deze langs binnen geïsoleerd met Multipor. Multipor 120 dik, oppervlakte 42,8m² dagkanten 4cm dik oppervlakte 8,35m²

Muur isoleren

Zou graag binnenmuur willen laten isoleren, maar geen idee of dit mogelijk is. Ik denk niet dat er spouwmuur aanwezig is en wil liever niet langs buiten isoleren, omwille van de mooie gevel. De muur aan binnenkant is 4m lang en 2m80 hoog

Isoleren en herbekleden met orginele keramische tegels

Gevel is momenteel bekleed met keramische tegels. We zouden graag isoleren en nadien dezelfde originele look bekomen. Het is een oud herenhuis en de te bezetten oppervlakte is 5 op 7 meter.

Extra isolatie aanbrengen

Spouwmuren zijn volgens ons al geïsoleerd. maar niet voldoende. Vandaar dat we wensen de buitenmuren extra te isoleren. Het bertreft een houtskeletwoning. Extra isolatie. Tevens wil ik ook de ramen vervangen en ik stel me de vraag wat eerst moet gebeuren, eerst de gevel of eerst de ramen?

Gevel isolatie plaatsen en bepleisteren

Woning van 1960. Gevel laten isoleren en bepleisteren oppervlakte 55m²

Dak isoleren

Dakisolatie van een hellend dak (3 gevel woning).Daktisolatie langs binnen. Oppervlakte : 40 m².

Gevelisolatie + dakisolatie plaatsen

Ik wil mijn woning laten isoleren. De gevel heeft een oppervlakte van 128.5 vierkante meter. Het schuin dak heeft een totaaloppervlakte van 73.62 vierkante meter. Voor de gevel zou ik graag eens prijzen vergelijken voor zowel spouwmuurisolatie als buitengevelisolatie (+ optie renovatie). Voor de zolder zullen in de toekomst 2 kamers worden toegevoegd dus een zeer hoge isolatiewaarde is hier nodig. Enkele kleine metselwerken zullen eerst moeten uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld het dicht metselen van kachelgaten in de muur.