Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Isoleren van een hellend dak? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij isolatiespecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met isolatiespecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Isoleren van een hellend dak.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.

Voor goede en betaalbare isolatiespecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Isoleren van een hellend dak:

Isoleren van hellende dak

Hellend dak isolatie te voorzien tussen de gebinten.

Nieuwbouw hellend dak isoleren

Graag offertes + info premies graag advies. Nieuwbouw hellend dak isoleren met 5 veluxen. Graag de werken starten in de periode van april.

Dak isoleren

Kan je met pur of isomobolletjes van langs buitenaf het dak isoleren? Dit is een hellend dak met een dakkapel.

Isoleren van hellend en plat dak

1 : Hellend dak : ruimte tussen onderdak en metal-studs is ongeveer 29 cm en in totaal +/- 36 m² schuin. De nok wordt niet tot boven 'kamer'. Er komt een plafond in te hangen en dit is ongeveer 15 m². Totaal dak = +/- 51 m² 2 : Plat dak : er komt een vals plafond aan metal-studs te hangen en de op te vullen ruimte is ong. 25 cm. Oppervlakte = 20 m²

Isoleren van metalen dak

Het is een dak in metaal platen, licht hellend en is ongeveer 4 meter hoog. Dit willen we liefst isoleren met gespoten pur aan de onderzijde.

Isoleren van hellend dak

Hellend dak isoleren met een isolatie van 180 mm dik of vergelijkbaar voor isolatiewaarde van 5. 1 k/w.

Zoldervloer isoleren

Zoldervloerisolatie en bepaalde delen van de kamers die onder het hellend dak liggen. Binnen is het dak reeds afgewerkt.

Isoleren van daken appartementsgebouw

Appartementsgebouw met 7 appartementen waarvan 2 dakappartementen. Interesse voor isolatie met PUR schuim. De 4 platte daken komen uit op een hellend dak.