Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele isolatiespecialist voor "Isoleren plat dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met isolatiespecialisten in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende isolatiespecialisten, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met isolatiespecialisten uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Isoleren plat dak:

Isoleren plat dak

Ik wil graag mijn plat dak laten isoleren. Het gaat over een opp van 6,5 x 12 met dakkoepel (glasdallen) en toegangsluik.

Plat dak isoleren en bezetten met roofing

Ik heb een groot plat dak 14m op 7m. Ik wil dit laten isoleren en er roofing laten opleggen.

Spuitisolatie aanbrengen

Ik zou graag mijn plat dak van 113 vierkante meter willen laten isoleren met spuitisolatie. Isolatie moet waarschijnlijk van binnenuit gespoten worden.

Plat dak isoleren

Vakman gezocht om een plat dak te isoleren. Het gaat om zo een 36 à 38 m².

Plat dak van een appartementsgebouw isoleren

WIj wensen ons dak te laten isoleren. Deze is momenteel nog niet voorzien van isolatie. Het gaat om een plat dak, te isoleren oppervlakte is 120 à 130 m².

Dakisolatie controleren en indien nodig bij isoleren

Ik wil weten of mijn dak aan de normen van 2020 voldoet. Volgens EPC attest van 2008 is er goed geïsoleerd maar dat weten we niet zeker. Indien niet moet er bij geisoleerd worden omdat we het pand willen verhuren volgend jaar. Combinatie hellend dak - plat dak (bijgebouw). Onderdak is normaal gezien in orde. Ook attest nodig nadien.

Plat dak isoleren

Plat dak van 70 m² moet geïsoleerd worden.

Dak isoleren en vervangen van koepel

Het plat dak zou geïsoleerd moeten worden. Oppervlakte: 50 m². Er is ook een dubbelwandig koepeltje van ongeveer een vierkante meter aanwezig dat bijgevolg vermoedelijk moet worden vervangen.