Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Bestaande leien dak isoleren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij isolatiespecialisten uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met isolatiespecialisten uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Bestaande leien dak isoleren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.

Voor goede en betaalbare isolatiespecialisten bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Bestaande leien dak isoleren:

Isoleren van dak en velux dakramen plaatsen

Het dak is recent vernieuwd met leien maar nog niet geïsoleerd. Afwerken met gyproc, klaar om te schilderen. Er moeten ook velux-dakramen in geplaatst worden, aantal nog te bezien

Dak isoleren

Dak isoleren onder leien dak. Soort isolatie materiaal te bespreken. Langs de binnenzijde isoleren. Dit is een zadeldak, er zit 1 velux in. Graag advies en prijs.

Isoleren en bekleden van achtergevel

Rijhuis waarvan de achtergevel op het 1e verdiep geïsoleerd moet worden en bekleed met SVK leien (60x30) in halfsteens verband. Er is een plat dak aanwezig om ladder/stelling op te plaatsen (en moet beschermd worden). De raamopeningen zijn niet waterpas & moeten uitgepast worden (verzakte achtergevel, gestabiliseerd in 2013). Er zijn aluminium dorpels nodig aan de ramen en een voorbereiding voor nieuwe rolluiken.

Isoleren van bestaand leien dak

Prijsofferte: eerst prijzen hebben geen idee van hoeveel het kost. Bestaan leien dak langs buiten isoleren. In het bestaande dak zitten 2 velux ramen.

Bestaande leien dak isoleren

Bestaande Leiendak is niet geïsoleerd. Graag wens ik mijn dak te renoveren + te isoleren.

Isoleren leien dak

Liefst zo snel mogelijk. Isoleren van een leien dak langs binnenzijde. Zolderdak zonder veluxen. Huis gebouwd in 1975.

Isoleren leien dak

Leien dak van 80 m². Geen onderdak. huis uit 1957. Vrijstaand. Wens: Isolatie zonder dat er een onderdak wordt geplaatst.

Dak extra isoleren

Eternit leien dak, woning 1976, deels geïsoleeerd met isover soort glaswol , geen onderdak, kepers.