Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
113 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 14 mei 2019

Dakisolatie plaatsen

Isoleren van dak: oppervlakte 90m² Hellend dak
dinsdag 7 mei 2019

Spouwmuur isoleren

Wij willen de voorgevel geluidwerend via het inspuiten van isolatie. De voorgevel willen we echter niet beschadigen en we hebben vrij smalle voegen. Het gaat over een 100 m².
donderdag 25 april 2019

Pur vloerisolatie spuiten

Het spuiten met pur isolatie op betonvloer. 50 - 60 m². Mei - juni uit te voeren. Renovatieproject.
vrijdag 5 april 2019

Extra isolatie aanbrengen

Spouwmuren zijn volgens ons al geïsoleerd. maar niet voldoende. Vandaar dat we wensen de buitenmuren extra te isoleren. Het bertreft een houtskeletwoning. Extra isolatie. Tevens wil ik ook de ramen vervangen en ik stel me de vraag wat eerst moet gebeuren, eerst de gevel of eerst de ramen?
zondag 31 maart 2019

Pur isolatie plaatsen

Onze benedenverdieping moet voorzien worden van pur. (35m2)
woensdag 13 maart 2019

Dak isoleren

De slaapkamer, onder het dak op de tweede verdieping, afgewerkt met houten latten. Wij zijn niet zeker of er ook isolatie werd aangebracht. Wij overwegen nu om het dak 15m² te laten herafwerken (en indien nodig isoleren) met gyproc platen.
woensdag 6 maart 2019

Dak isoleren en vervangen van koepel

Het plat dak zou geïsoleerd moeten worden. Oppervlakte: 50 m². Er is ook een dubbelwandig koepeltje van ongeveer een vierkante meter aanwezig dat bijgevolg vermoedelijk moet worden vervangen.
zondag 17 februari 2019

Plat dak en zijmuur isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren. Een deel van het dak is een plat dak, oppervlakte ca 31 m², en is momenteel beperkt geïsoleerd. Aangezien er niet veel hoogte meer beschikbaar is, gaan we er vanuit dat de bestaande isolatie eruit moet en nieuwe isolatie moet aangebracht worden. PUR met lage lambda-waarde is een optie. Een zijmuur van 81 m² is niet-geïsoleerd en heeft een spouwmuur van 30 cm. We zouden de spouwmuur willen laten opvullen met bvb PUR met lage lambda-waarde.
dinsdag 12 februari 2019

Isoleren vloer met PUR

Isoleren van +-100m² met 8 en 10 cm spuitvloerisolatie waar vloerverwarming gebruikt zal worden. Verbouwproject.
woensdag 23 januari 2019

Dak isoleren

Een groot puntdak (met 2 dakramen en 4 kapelramen) loopt van de punt naar een 2de en 1ste verdieping. Er is een onderdak maar geen isolatie.