Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
100 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Oost-Vlaanderen:

woensdag 19 februari 2020

Buitengevel isoleren met spuitkurk

Buitengevel isoleren met spuitkurk. In totaal drie gevels en bijbouw. Twee verdiepingen. Aantal m² ken ik niet vanbuiten.
zondag 16 februari 2020

Dak isoleren

Dak (ongeveer 248 m2 via zonnekaart) laten isoleren met SUPAFIL LOFT door vakman uit eigen streek. Bij voorkeur zo vlug mogelijk.
dinsdag 11 februari 2020

Garage geluidsdicht maken

Losstaande garage van 7m lang, 3.25m breed en 2.25m hoog geluidsdicht isoleren. Vochtproblemen in die garage oplossen. Soort materiaal in overleg met vakman.
zaterdag 1 februari 2020

Gevel en schuin dak isoleren

Ik zou graag mijn oude villa laten isoleren en de gevel bezetten voor 130 m². Hellende dak moet ook geïsoleerd worden voor 100m².
woensdag 22 januari 2020

Dakisolatie plaatsen van buitenaf

Hellend dak isoleren van buitenaf. Ik weet de afmetingen niet van het dak. Ons huis is 12 meter lang, 8 meter breed en het dak is ongeveer 4 meter hoog. Op een deel van het dak liggen zonnepanelen, daar moet dus geen isolatie komen, vermoeden we.
vrijdag 3 januari 2020

Pur isolatie spuiten

Op zoek naar een vakman om PUR isolatie te spuiten. 9cm dikte, afgevlakt voor vloerverwarming.
zondag 29 december 2019

Spuitisolatie aanbrengen

Ik zou graag mijn plat dak van 113 vierkante meter willen laten isoleren met spuitisolatie. Isolatie moet waarschijnlijk van binnenuit gespoten worden.
woensdag 18 december 2019

Vloerisolatie pur spuiten

Ik wil graag de vloer laten inspuiten met pur isolatie. Er moet 8 cm dik worden gespoten voor zo een 60 m².
woensdag 4 december 2019

Zolder isoleren

Ik zou graag het dak van mijn zolder isoleren, eventueel laten dichtspuiten met PUR schuim. Het gaat om een kleine 80 à 100 m².
dinsdag 3 december 2019

Geluidsisolatie in slaapkamers aanbrengen

Veel lawaai van de buren in de slaap- en studeerkamers van de kinderen. Vraag om mogelijkheid om te isoleren op de gemeenschappelijke muur met de buren. Gaat twe maal om een muur van ongeveer 15 vierkante meter zonder schouw of andere hindernissen.