Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
130 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Oost-Vlaanderen:

zondag 1 juli 2018

Geluidsisolatie op tuinschutting aanbrengen

Wij zijn van plan onze tuin schutting geluidswerend te isoleren (isolatie tussen twee schermen). De tuin schutting is ongeveer 10 meter lengte en nog een 15.80 lengte te isoleren.
donderdag 28 juni 2018

Geluidsisolatie slaapkamer plaatsen

Ik wil graag mijn slaapkamer isoleren tegen geluidsoverlast van de buren. Het betreft een slaapkamer van ongeveer 4 meter breed en 3,5 meter diep met een hoogte van ongeveer 3,5 meter. De 2 muren die grenzen aan de buren zijn ongeveer 3,5 bij 3,5 meter. Het betreft een woning uit 1911 met houten vloeren. Ik zou in ieder geval de muren die grenzen aan de buren willen laten isoleren en eventueel ook het plafond om zo de isolatie door te kunnen laten lopen. De geluidsisolatie zou ook deels door de vloer naar beneden doorgetrokken kunnen worden.
donderdag 14 juni 2018

Isolatie buitenmuur

Buiten muur laten isoleren. Oppervlakte : +- 100 m²
dinsdag 24 april 2018

Geluidsisolatie plaatsen

Om onze buren zo weinig mogelijk te storen met audiogeluid had ik een kamer van circa 15 m² zo goed mogelijk geïsoleerd gehad. Er zijn 2 beperkingen: een chauffage en een dubbel raam. Alsook is er noodzaak aan bereikbaarheid van de 2 stopcontacten in de kamer. Het betreft een rijhuis. Graag contact via email
maandag 16 april 2018

Pur isolatie plaatsen

Pur leggen: 10 cm PUR in een bestaande woning. Het gaat om 1 ruimte in een L-vorm met een oppervlakte van 60 vierkante meter.
vrijdag 13 april 2018

Isoleren van de achtergevel

Het gaat over de isolatie van de achtergevel en de achterbouw (keuken) van een hoekwoning. Voor-en zijgevel werden reeds geïsoleerd met EPC-parels, doch achtergevel en achterbouw hebben geen spouw. De oppervlakte is ongeveer 25 m².
woensdag 4 april 2018

Plat dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van plat dak. Het gaat om een plat dak van 32 m² met een 4 wandige koepel in verwerkt van 1,20 m op 1,80 m.
vrijdag 23 maart 2018

Geluidsisolatie plaatsen tussen twee rijhuizen

Ik wil geluidsisolatie plaatsen tussen twee rijhuizen. Op de benedenverdieping gaat het over een muur van ca. 11(l) op 2,5 meter (h). Op de eerste verdieping twee kamers van 4 (l) op 2,5 (h) meter. Er zal een chauffage naar voor gebracht moeten worden en enkele stopcontacten verstoken moeten worden.
vrijdag 16 maart 2018

Dak isoleren

Het gaat over een nieuw spantendak van +/- 80m2. De werken zouden voor eind april uitgevoerd mogen worden. Uitvoering in minerale wol.
donderdag 8 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

We zouden onze veranda extra willen isoleren. Buitenkant is er reeds een isolatie van 10cm gelegd maar in de winter is het nog te koud. 14 m².
maandag 26 februari 2018

Muurisolatie plaatsen

Voorzetwand muurisolatie Bij voorkeur met EPS parels. Dit betreffende een binnenmuur. Het is in een bungalow. Ongeveer 15 m diep en 10 breed. En ongeveer 3.5 hoogte.
zondag 4 februari 2018

Zoldervloer isoleren

Isoleren van zoldervloer oppervlakte is ongeveer: 24 m² vloer + 15 m². We hebben aan ons rijwoning een achterbouw welke we niet goed geïsoleerd krijgen. Dit is een licht helend dak, nok is scheiding met buur, ruimte tussen plafond en dakpannen wordt niet benut. Mijn idee is om de pannen en onderdak te verwijderen, zoldervloer en opkanten goed te isoleren, nieuw onderdak leggen en pannen terug leggen. Werkzaamheden buiten isolatie wordt door mezelf voorzien.
donderdag 4 januari 2018

Geluidsisolatie plaatsen

We zoeken een oplossing om de geluidshinder die we ondervinden van de buren te verminderen. Door geluidsisolatie te plaatsen. Binnenmuur over gans de muur (traphal).
vrijdag 15 december 2017

Zoldervloer isoleren

Ik wil mijn zoldervloer laten isoleren dit is ongeveer 72m². Er is geen isolatie aanwezig. Zolder is volledig leeg nu.
zondag 10 december 2017

Vloer met PUR isoleren

Voor de isolatie van de vloer op het gelijkvloers hadden wij deze graag met PUR laten isoleren. De dikte varieert tussen 5 en 10 cm. Het gaat om ongeveer 60 m².
zondag 26 november 2017

Plafond kelder isoleren

Ik denk erover om het plafond van de (kruip)kelder te isoleren. Voornamelijk om het koude voeten gevoel in de woonruimte te verminderen. De totale ruimte is ongeveer 160 m².
donderdag 23 november 2017

Dak isoleren

Ik zoek een vakman om het dak te laten isoleren. Het is een HOB van rond de jaren '60 en er is geen onderdak. Hebben een grondplan van het verdiep.
woensdag 22 november 2017

Zoldervloer isoleren

Isoleren zolder: Het is een open zolder , tussen de spanten is er een spijkerflens deken van ca 8 cm geplaatst , direct onder de spanten is er een houten plafond , of gyproc geplaatst. Er mag dus niet tussen de spanten trappen geîsoleerd te worden. Behalve de zolder zijn er ook nog de schuine stukken van het hellend vlak . De oppervlakte van de te isoleren zoldervloer is ongeveer 165 m².
donderdag 16 november 2017

Isoleren van vloer

Isoleren van vloer met inblazen van isomo korrels.De begane grondvloer is van hout.Oppervlakte : 30 m².
dinsdag 14 november 2017

Isolatie op de zolderverdieping leggen

Ik wil grote delen van onze zolderverdieping laten isoleren. Het gaat om stukken onder het schuine dak, om de zoldervloer en de compartimenten.
maandag 13 november 2017

Isoleren van kruipkelder

De begane grondvloer is van beton. Graag de vloer isoleren. Oppervlakte te isoleren is ongeveer 100 m² dit is een kruipkelder.
maandag 18 september 2017

Pur als vloerisolatie spuiten

Ik zoek een vakman voor het spuiten van pur op een betonnen vloerplaat. Het gaat over een stuk op het gelijkvloers (43m2) en de pur zou 8 cm dik moeten zijn. De leidingen zullen al gelegd zijn. Het bereft een renovatieproject.
donderdag 7 september 2017

Magazijnwand isoleren

Een oude magazijnwand isoleren, bestaande platen verwijderen. Buitenwand blijft staan. Oppervlakte : 180 m².
maandag 4 september 2017

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamer

Wegens geluidshinder van de buren wil ik de gemeenschappelijk muur in de slaapkamer laten isoleren met geluidsisolatie. Het betreft een oude rijwoning, de muur is bepleisterd en behangen, maar werd nog nooit geïsoleerd. De muur is ongeveer 6 meter breed en bevat een stopcontact. Hoor praten, hoor niezen,...
dinsdag 22 augustus 2017

Vloer isoleren met PUR

Op het gelijkvloers gaan we vloerverwarming plaatsen. Voor de vloerisolatie willen we werken met gespoten PUR. De oppervlakte bedraagt +- 50 m² en de PUR isolatie wordt voorzien op een dikte van 120 mm. Nadien zal deze worden afgewerkt met 60 mm chape en vloerafwerking (tegels).