Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Oost-Vlaanderen.

92 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van daken appartementsgebouw, plat dak isoleren, dakisolatie plaatsen met dakramen, zolderdak isoleren, dak isoleren, isoleren van hellend dak, wachtgevel isoleren, isoleren van een hellend dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van een zadeldak, isoleren van plat dak appartementsblok, bekleden en isoleren van aanbouw, plat dak isoleren, isoleren van zoldervloer met isolatieplaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Oost-Vlaanderen:

maandag 27 februari 2017

Woning isoleren

- nagaan mogelijkheid isoleren spouwmuur (+/- 80 m²) - nagaan isolatie kelderplafondm²)
maandag 27 februari 2017

Zolderdak isoleren

Isoleren van dak aan wettelijke R waarde. Dit is een zadeldak, er is 1 velux aanwezig. Dit is een pannendak met een onderdak.
maandag 20 februari 2017

Isoleren plat dak buitenzijde

Isolatie langs de buitenzijde dit is een plat dak ,de woning is ouder dan 10 j. Huis moet nog aangekocht worden, dit om te zien hoeveel het ongeveer gaat kosten.
zondag 19 februari 2017

Isoleren van dak met purschuim

We hebben een open bebouwing gekocht en verhuizen eind maart. Er Komt een nieuw dak op en willen dit laten isoleren. Het Purschuim ziet er wel top uit , dit is een zadeldak. Graag zouden we enkele offertes ontvangen. Graag in de maand augustus of september laten uitvoeren.
zondag 19 februari 2017

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamer

Ik wil graag extra isolatie in de slaapkamer tegen de geluidsoverlast van de buren die de trap op en af lopen.
vrijdag 17 februari 2017

Afstrippen van bestaande isolatie en bekleden voorgevel zandstralen

Afstrippen van bestaande isolatie en PVC. Opnieuw isoleren. Vervolgens bekleden met Leien/hout/kunsstof PVC . Voorgevel zandstralen en behandelen met vochtwerend middel en bezetten met crepi. Ongeveer een 4 op 6 meter. Graag advies en prijs, ter plaatse komen kijken door een vakman.
vrijdag 17 februari 2017

Isoleren met cellulose

Bij een vernieuwing van een rieten dak dient op de constructie van 45 graden cellulose geplaatst te worden. Gelieve mij te contacteren voor verdere info. Met vriendelijke groet.
dinsdag 7 februari 2017

Woning isoleren met cellulose isolatie

Wij wensen onze woning te isoleren met cellulose isolatie. In totaal zou er een oppervlakte van 284,86 m² met cellulose isolatie, d=310mm inclusief. Dampscherm voorzien moeten worden in het woonhuis.
donderdag 2 februari 2017

Isoleren dak van oude woning

Isoleren buitenzijde , puntdak met pannen. Het betreft een woning uit 1954, dus zonder isolatie en onderdak. De dakpannen zitten er nog allemaal op, maar de zolder is niet bereikbaar. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.
zondag 29 januari 2017

Dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van ons dak , dit is een zadeldak. Soort isolatie te bespreken met de vakman. Oppervlakte is ongeveer een 80 m². Ongeveer een dikte van 18 cm isoleren langs de binnenzijde. Kan zo snel mogelijk al geiisoleerd worden.
zaterdag 28 januari 2017

Isolatie zolder

Het betreft een oude woning. De zolder is niet toegankelijk (geen vloer).
woensdag 25 januari 2017

Geluidsisolatie livingmuur met buren

Ik zou iets willen laten doen aan lawaai via de scheidingsmuur met de buren, hun trap bevindt zich naast mijn living en ik hoor het heel sterk wanneer zij die trap op en af gaan. Bovendien hebben ze 3 kleine kinderen Dit zou enkel de living muur betreffen. Horen alle geluid, gepraat... graag zo snel mogelijk geluidsisolatie plaatsen.
dinsdag 24 januari 2017

Isoleren van dak met houtwol of dampscherm

Graag 2 offertes ter vergelijking : uitvoering met ofwel houtwol + dampscherm ; ofwel EPS-platen Isolatie van dak, dit is een bijgebouw. Dank bij voorbaat.
maandag 23 januari 2017

Isoleren hellend dak met isolatieplaten en glaswol

Met harde isolatieplaten is het +_ 44 m². Tussen balken ongeveer 53 m² , glaswol Hellend dak . Zolder zonder kamer
maandag 23 januari 2017

Isoleren wan plat dak en wanden appartementsblok

Het gaat om een nieuw te maken penthouse bovenop een appartement blok van 5 verdiepingen. De roostering voor het platform dient hiervoor geïsoleerd te worden. Deel wand en plat dak zou moeten worden geiisoleerd, ongeveer 45 m² wand en plat dak ongeveer een 130 m². Gemiddelde dikte van 27 of 28 cm. De offerte moet goedgekeurd worden en dan starten rond de maand april voor de isolatiewerken.
zondag 22 januari 2017

Isoleren van plat dak en deel zadeldak

We zitten met plat dak en deel zadeldak (minimale oppervlakte). In zomer is het boven enorm warm, in de winter vriezen onze tenen af. Ook kwaliteit van bestaand plat dak(asfalt) is niet optimaal. Graag had ik een offerte gehad. Ter plaatse komen kijken voor prijsofferte en advies welk soort isolatie best te gebruiken.
vrijdag 20 januari 2017

Zadeldak isoleren

Restauratie bestaand dak 20 j oud langs buiten!
maandag 16 januari 2017

Renovatie lichtkoepel en schouwen

Lichtkoepel en renovatie schouwen en verluchtingskoker. Dit is een plat dak van een appartement. Het water sijpelt binnen.
dinsdag 10 januari 2017

Geluidsisolatie van muren plaatsen

We hebben last van geluiden van de buren. Zowel stemmen als andere geluiden. Ik denk dat de muur flinterdun is en 2 slaapkamers en de living zijn aanpalend. Totaal goed voor ongeveer 30 m² Kan daar een offerte voor gemaakt worden om deze muren te isoleren aub. Graag ter plaatse komen door een vakman voor advies en prijsofferte.
maandag 9 januari 2017

Isoleren van hellend dak

Dak isoleren : hellend dak. Ik zou graag prijs weten per m²?
zondag 8 januari 2017

Isoleren van plat dak

Hoofddak is geïsoleerd nog achterbouw 18. 85 m² met plat dak is niet geïsoleerd.
zondag 8 januari 2017

Isoleren van een hellend dak

Isoleren van een dak dit is een hellend dak. Spanten 8 cm. Gording 18 cm. Verder isoleren. Bezig met de bouwvergunning.
donderdag 5 januari 2017

Bestaande leien dak isoleren

Bestaande Leiendak is niet geïsoleerd. Graag wens ik mijn dak te renoveren + te isoleren.
woensdag 4 januari 2017

Isoleren binnenmuren

Isoleren van de voorgevel waarin ook een deel van het schuine mansardedak vervat zit. Oppervlakte ? Plan kan doorgestuurd worden op aanvraag.
dinsdag 3 januari 2017

Isoleren van kamers onder het dak

Reeds 2 kamers onder dak + 1 kamer volledig onafgewerkt (zolder) + kleine hall 1 kamer gedeeltelijk geïsoleerd met glaswol, rest niet geïsoleerd. Te isoleren ruimte 16-18 cm diep

Partners

Partners van Casius