Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor muur tussen buren isoleren:

Muur tussen buren isoleren

Ik wens één muur in mijn slaapkamer extra te isoleren. Het lawaai van de badkamer van de buren hoor ik véél te sterk.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur tussen buren isoleren uit heel België:

Waterschade kelder herstellen

Door waterschade (lek buren) zou er in onze kelder een muur van ongeveer 10m² moet hersteld worden dwz afkappen, opnieuw bezetten en eventueel kelderverf of iets anders op geplaatst worden.

Lekdetectie uitvoeren en herstellen

Ik heb een onverklaarbaar lek in mijn woonkamer. Hoogstwaarschijnlijk bevindt het lek zich in de waterafvoer van mijn buren, doorheen de gemeenschappelijke muur. Het gaat er om dat we het lek opsporen en een bestek voor reparatie van de schade kunnen opmaken om voor te leggen aan de verzekering.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Door een lek bij de buren is er aan onze badkamermuur waterschade. Het deurkader van de badkamer bevat schimmel en is uitgezet waardoor de deur klemt. Ik verondersel dat de deur niet vervangen hoeft te worden. Ook in de muur zijn er nog zichtbare vochtplekken. Mogelijk is er ook nog meer schade dat momenteel niet zichtbaar is.

Afdeksteen vervangen bovenop scheidingsmuur

Ons terras op 1e verdieping is begrensd met de buren door een scheidingsmuur van ca 3-4 meter. Bovenop deze muur ligt een oude deksteen die moet vervangen worden, waarschijnlijk met een blauwe steen. Hiervoor zouden we graag enkele offertes ontvangen, voor materiaal en plaatsing. In bijlage vindt u een zijaanzicht van de scheidingsmuur met afdeksteen.

Vocht in de kelder behandelen

Door lek bij buren vochtige muur in kelder. Men moet de muur tegen vocht behandelen en herstellen.

Bezetten en schilderen na waterschade

Er is een hele hoek in mijn slaapkameraangetast door een lek in het dak bij de buren. Muur en plafond te herstellen en ook te herschilderen.

Geluidsisolatie in slaapkamers aanbrengen

Veel lawaai van de buren in de slaap- en studeerkamers van de kinderen. Vraag om mogelijkheid om te isoleren op de gemeenschappelijke muur met de buren. Gaat twe maal om een muur van ongeveer 15 vierkante meter zonder schouw of andere hindernissen.

Woonruimte uitbreiden

Wij wonen in een half open bebouwing. Wij zouden onze woonruimte willen uitbreiden (enkel gelijksvloer). De bestaande bijbouw + veranda, achter + zijkant van het huis, gaan we afbreken en willen we terug laten bijbouwen. De afmetingen van de bijbouw: 4,2m X 9,2m, iets minder dan 40m2 met maximaal 3m hoogte. De bijbouw mag gebouwd worden dmv snelbouw of houtskelet en een warm plat dak. Isolatie voorzien conform de nieuwe eisen voor een renovatiepremie. De bijbouw wordt aangebouw aan de bestaande muur van 5,6m. Ook reeds een bestaande muur van 4,2m, gelegen op de scheiding van buren. Achteraan komt er een schuifraam van 3m lengte. Ook 2 andere kleinere raamopeningen te voorzien. Afwerking plat dak en gevel willen wij financieel voordelig houden.