Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor muur tussen buren isoleren:

Muur tussen buren isoleren

Ik wens één muur in mijn slaapkamer extra te isoleren. Het lawaai van de badkamer van de buren hoor ik véél te sterk.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur tussen buren isoleren uit heel België:

Lekkende buizen repareren

Bij de buren wordt er momenteel grondig gerenoveerd. Deze week kwam ons badwater via 2 plaatsen door de muur bij hen. Waarschijnlijk een lek in een van onze buizen. Op zoek naar een loodgieter om de herstelling te maken.

Zinkwerken uit te voeren

Rijhuis met hellend dak, alleen aan de tuin-zijde is zink ineengezakt die dichting maakt tussen dak en de muur van de buren . Nieuwe zinkafsluiting maken aan die zijde van het dak.

Muren herdoen na waterschade

Renovatie muur toilet en gang. Muur staat vol schimmel door waterlek bij de buren. Herpleisteren? Nieuw vliesbehang?

Deksteen plaatsen op muur + voegen

Één muur aan mijn terras (met eronder de berging) is vochtig en heeft geen deksteen. Dit is een gemeenschappelijke muur met de buren, bij hen is het een buitenmuur. Hier zou om te beginnen een deksteen op geplaatst moeten worden. Daarnaast is er een klein beetje vocht aan de voorkant van het huis door een voeg die niet meer waterdicht is. Deze zou uitgekapt moeten worden, opnieuw geplaatst en afgekit. Verslag vochtexpert beschikbaar

Verwijderen steunmuur en achterste deel garage

Voor een kleinschalige verbouwing : - het achterste gedeelte van de garage dient afgebroken te worden. Hiervoor dienen de horizontale liggers, welke doorlopen naar de garage van de buren, doorgeslepen en verwijderd te worden. Vervolgens dient de achterste muur en de zijmuur grenzend met de veranda afgebroken te worden. In totaal dient +/- 2m van de garage afgebroken te worden. - in de resterende zijmuur van de garage dient een nieuw deurgat gemaakt te worden. - In de keuken dient een steunmuur verwijderd te worden en een draagbalk moet in de plaats komen. De details voor de draagbalk vindt u op het bijgevoegd plan. Voor de duidelijkheid heb ik twee situatieschetsen met voor en na toegevoegd aan de email.

Klimop snoeien en inkorten

De klimop op de achterste muur van onze stadstuin staat veel te dik en klimt nu ook tot bij de buren aan weerskanten. Ook de oranje trompetbloem en blauwe regen heeft zich over de volledige muur verspreid. De muur is zeker vijf meter hoog en zeven meter breed. Wie kan ons helpen om die plantengroei in te tomen .

Muur bepleisteren met cementbepleistering

Cementpleister plaatsen op buitenmuur ( scheidingsmuur met de buren) in een kleur. Tussen 50 en 100 m².

Houten gevelbekleding plaatsen

We gaan een aanbouw plaatsen aan onze woning, waardoor er een 'blinde muur' ontstaat op het terras van onze buren. Deze zou moeten (optioneel) geïsoleerd worden (12cm) en voorzien van thermowood. De oppervlakte is 16m² en is goed bereikbaar.