Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor buitenmuren villa isoleren:

Buitenmuren villa isoleren

De buitenmuur zou volledig rondom rond geïsoleerd moeten worden. Het systeem is voor te stellen. Afwerking met steenstrips, dus geen crepi. Oppervlakte > 100m2 Een aantal details: - afvoerpijpen die langs het huis naar beneden komen - carport: paal vlak bij het huis - hekje links voor het huis (dit is er bijgezet door de huurders) - hekje rechts voor het huis - ramen/deuren : hoe wordt de slag gemaakt Momenteel wordt het huis verhuurd. Af te spreken met de huidige bewoners: Damien 0487397848
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Destelbergen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuren villa isoleren uit heel België:

Buitenmuren schilderen

Huis laten schilderen. Het gaat om de buitenmuren.Vier gevels te schilderen. Is een villa. Afmeting30 m op 15m

Bepleisteren buitenmuren met crépi

Klassieke villa (uit de jaren 60) buitenmuren zijn spouwmuren en werden geisoleerd ,drietal jaar geleden (geinjecteerd ) oppervlakte ongeveer 20 vierkante meter (is de oppervlakte die werd gemeten voor de spouwmurenisolatie).

Wij hebben een oude villa gekocht die ...

Wij hebben een oude villa gekocht die aan renovatie toe is. In verschillende kamers hebben we na het verwijderen van de vele lagen behang vochtige plekken op de muren ontdekt of bepleistering die loskomt omwille van vocht. Mogelijk vanwege dakproblemen of loskomend voegsel buitenmuren. Ook hebben we last van opstijgend vocht in de muren op het gelijkvloers. Wat zijn de mogelijkheden om dit op te lossen? Geen maffiose voorstellen aub.

Restauratie buitenmuren van art deco ...

Restauratie buitenmuren van art deco villa. Buitenmuren met cement gemoduleerd (profilering).

nood aan behandeling op buitenmuren om ...

nood aan behandeling op buitenmuren om vochtinsijpeling te voorkomen doch de muren nog te laten ademen. betreft alleenstaande villa.

- schilderen van buitenmuren in crepi, ...

- schilderen van buitenmuren in crepi, alleenstaande villa, - schilderen van binnenmuren en plafond living, traphal. Traphall reeds geverfd op glasvezel. Living te behangen;

binnenmuur : bestrijken met lichte over ...

binnenmuur : bestrijken met lichte over heel de lijn gelijke crepielaag - buitenmuur op terras : bestrijken met lichte over heel de lijn gelijke crepielaag over bestaande siersteen (zoals buitenmuren van meeste villa's in zuid-frankrijk)