Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor buitengevel isoleren met spuitkurk:

Buitengevel isoleren met spuitkurk

Buitengevel isoleren met spuitkurk. In totaal drie gevels en bijbouw. Twee verdiepingen. Aantal m² ken ik niet vanbuiten.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Eeklo (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel isoleren met spuitkurk uit heel België:

Buitengevel isoleren en bepleisteren

Buitengevel te laten isoleren en bepleisteren, een oppervlakte van om en bij de 50m².

Houten gevelbekleding plaatsen

Eigenlijk zijn we geïnteresseerd in het laten isoleren van onze buitengevel en het te laten bekleden met Thermisch hout. Onze gevel is ongeveer 5 m breed en 6 m hoog.

Isoleren buitengevel en crepi plaatsen

Aanbrengen isolatie + crepi, voor- en achtergevel. Is een klein huisje. Huis met 2 verdiepingen. oppervlakte : 16,8 m² voorgevel, 8,14 m² achtergevel.

Buitengevel isoleren

Wens mijn woning; de buitenmuren (vrijstaand) mits opbouw te laten isoleren. Spouwmuurisolatie is onmogelijk wegens oude bestaande spouwmuurisolatie dewelke niet kan verwijderd worden. Woning is van 1960 en met een rode klassieke baksteen opgetrokken. Wens de BEN-normering Lambda-waarde 0.027 W/mK Wens een steenlook (lichter) te behouden en een esthetisch jongere nieuwbouwlook.

Houten gevelbekleding plaatsen

Onze bestaande buitengevel langs de noordkant extra laten isoleren en bekleden. De oppervlakte is ongeveer 2m20H X 15mL (geen rekening gehouden met drie ramen).

Gevels bepleisteren met crépi

Isoleren van mijn buitengevel met crépi. Voor- en achtergevel te bepleisteren. Twee verdiepingen + gelijkvloers in totaal.

Crepi plaatsen op gevels

Buitengevel isoleren en afwerken met crepi van een renovatie project. HOB: voor-, zij- en achtergevel. Huis is recent aangekocht.

Isoleren van gevel en spuitkurk plaatsen.

Gevel oppervlakte van voor- en achtergevel bedraagt ong 50m² zijgevel (steense muur) bedraagt ong 85m² De afwerking van buitengevel wens ik graag in crepi of spuitkurk. Mijn voorkeur gaat naar spuitkurk, maar dat is nog afhankelijk van het prijsverschil met afwerking in crepi.