Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Elversele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Elversele heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Elversele u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Elversele of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Elversele bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van daken appartementsgebouw, plat dak isoleren, dakisolatie plaatsen met dakramen, dak isoleren, isoleren van hellend dak, wachtgevel isoleren, isoleren van een hellend dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van een zadeldak, isoleren van plat dak appartementsblok, bekleden en isoleren van aanbouw, isoleren van metalen dak, volledige zolder te isoleren, isoleren van dak en 2 Velux ramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Elversele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Elversele:

Isoleren plat dak buitenzijde

Isolatie langs de buitenzijde dit is een plat dak ,de woning is ouder dan 10 j. Huis moet nog aangekocht worden, dit om te zien hoeveel het ongeveer gaat kosten.

Isoleren van dak met purschuim

We hebben een open bebouwing gekocht en verhuizen eind maart. Er Komt een nieuw dak op en willen dit laten isoleren. Het Purschuim ziet er wel top uit , dit is een zadeldak. Graag zouden we enkele offertes ontvangen. Graag in de maand augustus of september laten uitvoeren.

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamer

Ik wil graag extra isolatie in de slaapkamer tegen de geluidsoverlast van de buren die de trap op en af lopen.

Afstrippen van bestaande isolatie en bekleden voorgevel zandstralen

Afstrippen van bestaande isolatie en PVC. Opnieuw isoleren. Vervolgens bekleden met Leien/hout/kunsstof PVC . Voorgevel zandstralen en behandelen met vochtwerend middel en bezetten met crepi. Ongeveer een 4 op 6 meter. Graag advies en prijs, ter plaatse komen kijken door een vakman.

Isoleren met cellulose

Bij een vernieuwing van een rieten dak dient op de constructie van 45 graden cellulose geplaatst te worden. Gelieve mij te contacteren voor verdere info. Met vriendelijke groet.

Woning isoleren met cellulose isolatie

Wij wensen onze woning te isoleren met cellulose isolatie. In totaal zou er een oppervlakte van 284,86 m² met cellulose isolatie, d=310mm inclusief. Dampscherm voorzien moeten worden in het woonhuis.

Isoleren dak van oude woning

Isoleren buitenzijde , puntdak met pannen. Het betreft een woning uit 1954, dus zonder isolatie en onderdak. De dakpannen zitten er nog allemaal op, maar de zolder is niet bereikbaar. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.

Dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van ons dak , dit is een zadeldak. Soort isolatie te bespreken met de vakman. Oppervlakte is ongeveer een 80 m². Ongeveer een dikte van 18 cm isoleren langs de binnenzijde. Kan zo snel mogelijk al geiisoleerd worden.

Isolatie zolder

Het betreft een oude woning. De zolder is niet toegankelijk (geen vloer).

Geluidsisolatie livingmuur met buren

Ik zou iets willen laten doen aan lawaai via de scheidingsmuur met de buren, hun trap bevindt zich naast mijn living en ik hoor het heel sterk wanneer zij die trap op en af gaan. Bovendien hebben ze 3 kleine kinderen Dit zou enkel de living muur betreffen. Horen alle geluid, gepraat... graag zo snel mogelijk geluidsisolatie plaatsen.

Isoleren van dak met houtwol of dampscherm

Graag 2 offertes ter vergelijking : uitvoering met ofwel houtwol + dampscherm ; ofwel EPS-platen Isolatie van dak, dit is een bijgebouw. Dank bij voorbaat.

Isoleren hellend dak met isolatieplaten en glaswol

Met harde isolatieplaten is het +_ 44 m². Tussen balken ongeveer 53 m² , glaswol Hellend dak . Zolder zonder kamer

Isoleren wan plat dak en wanden appartementsblok

Het gaat om een nieuw te maken penthouse bovenop een appartement blok van 5 verdiepingen. De roostering voor het platform dient hiervoor geïsoleerd te worden. Deel wand en plat dak zou moeten worden geiisoleerd, ongeveer 45 m² wand en plat dak ongeveer een 130 m². Gemiddelde dikte van 27 of 28 cm. De offerte moet goedgekeurd worden en dan starten rond de maand april voor de isolatiewerken.

Isoleren van plat dak en deel zadeldak

We zitten met plat dak en deel zadeldak (minimale oppervlakte). In zomer is het boven enorm warm, in de winter vriezen onze tenen af. Ook kwaliteit van bestaand plat dak(asfalt) is niet optimaal. Graag had ik een offerte gehad. Ter plaatse komen kijken voor prijsofferte en advies welk soort isolatie best te gebruiken.

Zadeldak isoleren

Restauratie bestaand dak 20 j oud langs buiten!

Renovatie lichtkoepel en schouwen

Lichtkoepel en renovatie schouwen en verluchtingskoker. Dit is een plat dak van een appartement. Het water sijpelt binnen.

Geluidsisolatie van muren plaatsen

We hebben last van geluiden van de buren. Zowel stemmen als andere geluiden. Ik denk dat de muur flinterdun is en 2 slaapkamers en de living zijn aanpalend. Totaal goed voor ongeveer 30 m² Kan daar een offerte voor gemaakt worden om deze muren te isoleren aub. Graag ter plaatse komen door een vakman voor advies en prijsofferte.

Isoleren van hellend dak

Dak isoleren : hellend dak. Ik zou graag prijs weten per m²?

Isoleren van plat dak

Hoofddak is geïsoleerd nog achterbouw 18. 85 m² met plat dak is niet geïsoleerd.

Isoleren van een hellend dak

Isoleren van een dak dit is een hellend dak. Spanten 8 cm. Gording 18 cm. Verder isoleren. Bezig met de bouwvergunning.

Bestaande leien dak isoleren

Bestaande Leiendak is niet geïsoleerd. Graag wens ik mijn dak te renoveren + te isoleren.

Isoleren binnenmuren

Isoleren van de voorgevel waarin ook een deel van het schuine mansardedak vervat zit. Oppervlakte ? Plan kan doorgestuurd worden op aanvraag.

Isoleren van kamers onder het dak

Reeds 2 kamers onder dak + 1 kamer volledig onafgewerkt (zolder) + kleine hall 1 kamer gedeeltelijk geïsoleerd met glaswol, rest niet geïsoleerd. Te isoleren ruimte 16-18 cm diep

Geluidsisolatie plaatsen

Ik zou graag geluidsisolatie in de muur willen laten spuiten die aangrensd met de buren deze loopt over de volledige lengte van het huis.

Isolatie hellend dak

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het isoleren van een hellend dak voor een woning ouder dan 10 jaar. De oppervlakte bedraagt 68,44 m². Daar er geen onderdak aanwezig is lijkt spuiten van PUR mij de beste methode. De spraydoek zou ik graag bij jullie aankopen en de plaatsing zelf uitvoeren indien mogelijk.