Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Elversele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Elversele heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Elversele u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Elversele of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Elversele bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak isoleren langs buitenzijde, isoleren van plat dak, isolerenende dakpanelen plaatsen en 4 veluxen plaatsen, veranda dak omzetten in plat dak eventueel isoleren, isoleren van bestaand leien dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van plat dak, bestaande leien dak isoleren, garage + garagepoorten isoleren, isoleren van platte daken, binnenzijde dak isoleren, isoleren buitenzijde zadeldak en pannen vernieuwen, renovatie lichtkoepel en schouwen, isoleren met glaswol en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Elversele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Elversele:

Renovatie lichtkoepel en schouwen

Lichtkoepel en renovatie schouwen en verluchtingskoker. Dit is een plat dak van een appartement. Het water sijpelt binnen.

Geluidsisolatie van muren plaatsen

We hebben last van geluiden van de buren. Zowel stemmen als andere geluiden. Ik denk dat de muur flinterdun is en 2 slaapkamers en de living zijn aanpalend. Totaal goed voor ongeveer 30 m² Kan daar een offerte voor gemaakt worden om deze muren te isoleren aub. Graag ter plaatse komen door een vakman voor advies en prijsofferte.

Isoleren van hellend dak

Dak isoleren : hellend dak. Ik zou graag prijs weten per m²?

Isoleren van plat dak

Hoofddak is geïsoleerd nog achterbouw 18. 85 m² met plat dak is niet geïsoleerd.

Isoleren van een hellend dak

Isoleren van een dak dit is een hellend dak. Spanten 8 cm. Gording 18 cm. Verder isoleren. Bezig met de bouwvergunning.

Bestaande leien dak isoleren

Bestaande Leiendak is niet geïsoleerd. Graag wens ik mijn dak te renoveren + te isoleren.

Isoleren binnenmuren

Isoleren van de voorgevel waarin ook een deel van het schuine mansardedak vervat zit. Oppervlakte ? Plan kan doorgestuurd worden op aanvraag.

Isoleren van kamers onder het dak

Reeds 2 kamers onder dak + 1 kamer volledig onafgewerkt (zolder) + kleine hall 1 kamer gedeeltelijk geïsoleerd met glaswol, rest niet geïsoleerd. Te isoleren ruimte 16-18 cm diep

Geluidsisolatie plaatsen

Ik zou graag geluidsisolatie in de muur willen laten spuiten die aangrensd met de buren deze loopt over de volledige lengte van het huis.

Isolatie hellend dak

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het isoleren van een hellend dak voor een woning ouder dan 10 jaar. De oppervlakte bedraagt 68,44 m². Daar er geen onderdak aanwezig is lijkt spuiten van PUR mij de beste methode. De spraydoek zou ik graag bij jullie aankopen en de plaatsing zelf uitvoeren indien mogelijk.

Isoleren dak

Het betreft een oud dak met reeds onderdak aanwezig. De spanten zijn dunnen kepers (+/- 50x50 met hier en daar sterkere spanten) Best isolatie bovenop de spanten met schroeven. Isolatie PIR (= voorkeur) of PUR platen 10 of 12 (Rd >4, liefst >4. 5).

Zadeldak isoleren

Zadeldak met lage hoogte, ongeveer 1m70 van op zoldervloer gemeten

Isoleren hellend dak

Isoleren van hellend dak: onderdak aanwezig. De balken zijn 7 cm Factuur moet dit jaar nog afgeleverd worden zo dat ik nog kan genieten van de premie

Isoleren roofingdak

Bij-isoleren van een roofingdak hellingsgraad van 5 ° aan de buitenkant.

Isoleren van plat dak

Ik wens een plat dak van ongeveer 70 vierkante meter te laten isoleren. Aangezien ik graag een deel van de werken in mijn belastingen wens in te brengen, had ik graag dit jaar nog een offerte ontvangen (en zou ik een voorschot betalen). De werken mogen dan begin volgend jaar uitgevoerd worden.

Plaatsen isolatie met Iko Enertherm

Bestaand dak met pannen onderdak biplex platen kepers 6,5 cm isolatie uitvoeren met iko enertherm alu tg

Isoleren café's

Betreft platte daken van twee cafés, twee plafonds (30 en 40m²)willen we niet alleen een warmte, maar ook een voldoende akoestische isolatie realiseren om minstens 95db muziek te kunnen produceren.

Isoleren met Pur

Isoleren met pur van een schuin dak met afmetingen: 6,5 x 9m

Isoleren van herenhuis

Betreft totale renovatie woning (oud herenhuis). Pur isolatie op zolder en tussenniveau's.

Isoleren met supafil

Ik wens mijn tussenstuk te laten isoleren met supafil. Dit is een tussenstuk tussen gelijkvloers en eerste verdieping. De tussenschot volledig opspuiten met isolatievlokken.

Extra isolatie aanbrengen

Zolderruimte is ingericht als slaapkamer en reeds wat geïsoleerd. We wensen nu een betere isolatie te plaatsen langs de binnenzijde.

Isolatie plat dak

Graag offerte voor dakisolatie van een plat dak.

Isoleren van zolder met glaswol

Isoleren zolder met glaswol 20 cm. Waarde 0,035 of minder.

Dakisolatie van zolder en spouwmuurisolatie

We willen graag een offerte voor dakisolatie van onze volledige zolder. Graag een vergelijking van verschillende materialen, met voor- en nadelen, prijs-kwaliteitsverhouding. We willen bovendien spouwmuurisolatie laten uitvoeren met EPS-parels. Ook spouwmuurisolatie - spouw is 5cm breed (137m²)