Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Elversele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Elversele heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Elversele u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Elversele of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Elversele bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: dak en muren isoleren, dakisolatie van een rijwoning plaatsen, dak en vloer isoleren met gespoten kurk, vernieuwen van dakbedekking dakterras, isolatie woning, nieuwbouw hellend dak isoleren, isoleren van de woning, zolderdak isoleren, isoleren pannendak met onderdak, isolatie van dak, isoleren van hellende dak, zolder isoleren met isolatieplaten, glaswol isolatie vervangen door PUR, isoleren dak en vloer en 6 veluxen plaatsen, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Elversele staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Elversele:

Glaswol isolatie vervangen door PUR

Langs binnen de bestaande glaswol isolatie vervangen door gespoten pur r- waarde min 4,5 afmeting spanten: 3. 5x 15 cm geen dampscherm aanwezig eventueel 5 m dakkapel langs kant van badkamee tot uiteinde van kamer rechts

Vernieuwen van dak tuinberging

Dak tuinberging vernieuwen om nadien zonnepanelen te plaatsen. 10,5 m x 3,5 m. Draag structuur vernieuwen. Helling van 10° naar 20° brengen.

Dak isoleren met PIR platen

Dak heeft 2 koepels, 1 van 2 m x 1 m en 1 van 1 x 0,5 m. Ook staan er 3 airco buiten units op het dak. Liefst afwerken met PIR platen en EPDM 1,6 mm.

Pur als vloerisolatie spuiten

Ik wil graag mijn vloer laten isoleren voordat de vloerverwarming erop komt. De totale oppervlakte zal ongeveer 72 vierkante meter zijn.

Isoleren van zoldervloer met PUR

Graag contact opnemen voor offerte PUR. Zoldervloer renovatie bestaande woning 100 m² Graag prijs m² volgens dikte.

Plaatsen van inblaascellulose

Op aanraden van onze dakwerker hadden wij graag een vakman gevonden voor inblaas cellulose. We hebben zowel een plat 77 m² als hellend dak 45 m². Kan u ons een prijs bezorgen voor 77 m²en als extra nog eens 45 m², deze in optie omdat we na offerte zullen beslissen of ook het hellend dat met inblaas cellulose zal worden geïsoleerd. Onze werf is gelegen in Aalst.

Extra isoleren van zolder

Bij-isoleren van huis. Huis dateert van 1983. Aan de huidige normen aanpassen.

Woning isoleren

Nagaan of er een mogelijkheid is tot isoleren van de spouwmuur (+/- 80 m²) en nagaan of het kelderplafond geïsoleerd kan worden.

Zolderdak isoleren

Isoleren van dak aan wettelijke R waarde. Dit is een zadeldak, er is 1 velux aanwezig. Dit is een pannendak met een onderdak.

Isoleren plat dak buitenzijde

Isolatie langs de buitenzijde dit is een plat dak ,de woning is ouder dan 10 j. Huis moet nog aangekocht worden, dit om te zien hoeveel het ongeveer gaat kosten.

Isoleren van dak met purschuim

We hebben een open bebouwing gekocht en verhuizen eind maart. Er Komt een nieuw dak op en willen dit laten isoleren. Het Purschuim ziet er wel top uit , dit is een zadeldak. Graag zouden we enkele offertes ontvangen. Graag in de maand augustus of september laten uitvoeren.

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamer

Ik wil graag extra isolatie in de slaapkamer tegen de geluidsoverlast van de buren die de trap op en af lopen.

Afstrippen van bestaande isolatie en bekleden voorgevel zandstralen

Afstrippen van bestaande isolatie en PVC. Opnieuw isoleren. Vervolgens bekleden met Leien/hout/kunsstof PVC . Voorgevel zandstralen en behandelen met vochtwerend middel en bezetten met crepi. Ongeveer een 4 op 6 meter. Graag advies en prijs, ter plaatse komen kijken door een vakman.

Isoleren met cellulose

Bij een vernieuwing van een rieten dak dient op de constructie van 45 graden cellulose geplaatst te worden. Gelieve mij te contacteren voor verdere info. Met vriendelijke groet.

Woning isoleren met cellulose isolatie

Wij wensen onze woning te isoleren met cellulose isolatie. In totaal zou er een oppervlakte van 284,86 m² met cellulose isolatie, d=310mm inclusief. Dampscherm voorzien moeten worden in het woonhuis.

Isoleren dak van oude woning

Isoleren buitenzijde , puntdak met pannen. Het betreft een woning uit 1954, dus zonder isolatie en onderdak. De dakpannen zitten er nog allemaal op, maar de zolder is niet bereikbaar. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.

Dak isoleren langs binnenzijde

Isoleren van ons dak , dit is een zadeldak. Soort isolatie te bespreken met de vakman. Oppervlakte is ongeveer een 80 m². Ongeveer een dikte van 18 cm isoleren langs de binnenzijde. Kan zo snel mogelijk al geiisoleerd worden.

Isolatie zolder

Het betreft een oude woning. De zolder is niet toegankelijk (geen vloer).

Geluidsisolatie livingmuur met buren

Ik zou iets willen laten doen aan lawaai via de scheidingsmuur met de buren, hun trap bevindt zich naast mijn living en ik hoor het heel sterk wanneer zij die trap op en af gaan. Bovendien hebben ze 3 kleine kinderen Dit zou enkel de living muur betreffen. Horen alle geluid, gepraat... graag zo snel mogelijk geluidsisolatie plaatsen.

Isoleren van dak met houtwol of dampscherm

Graag 2 offertes ter vergelijking : uitvoering met ofwel houtwol + dampscherm ; ofwel EPS-platen Isolatie van dak, dit is een bijgebouw. Dank bij voorbaat.

Isoleren hellend dak met isolatieplaten en glaswol

Met harde isolatieplaten is het +_ 44 m². Tussen balken ongeveer 53 m² , glaswol Hellend dak . Zolder zonder kamer

Isoleren wan plat dak en wanden appartementsblok

Het gaat om een nieuw te maken penthouse bovenop een appartement blok van 5 verdiepingen. De roostering voor het platform dient hiervoor geïsoleerd te worden. Deel wand en plat dak zou moeten worden geiisoleerd, ongeveer 45 m² wand en plat dak ongeveer een 130 m². Gemiddelde dikte van 27 of 28 cm. De offerte moet goedgekeurd worden en dan starten rond de maand april voor de isolatiewerken.

Isoleren van plat dak en deel zadeldak

We zitten met plat dak en deel zadeldak (minimale oppervlakte). In zomer is het boven enorm warm, in de winter vriezen onze tenen af. Ook kwaliteit van bestaand plat dak(asfalt) is niet optimaal. Graag had ik een offerte gehad. Ter plaatse komen kijken voor prijsofferte en advies welk soort isolatie best te gebruiken.

Zadeldak isoleren

Restauratie bestaand dak 20 j oud langs buiten!

Renovatie lichtkoepel en schouwen

Lichtkoepel en renovatie schouwen en verluchtingskoker. Dit is een plat dak van een appartement. Het water sijpelt binnen.