Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Gentbrugge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Gentbrugge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Gentbrugge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Gentbrugge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Gentbrugge:

Dak isoleren

Het gaat over een nieuw spantendak van +/- 80m2. De werken zouden voor eind april uitgevoerd mogen worden. Uitvoering in minerale wol.

Isolatie van plafond living

Momenteel bestaat de scheiding tussen onze living en 1ste verdieping (slaapkamers) uit 1 dunne laag houten planken. We zouden graag het plafond van de benedenverdieping isoleren zodat we boven minder of geen lawaai meer ondervinden van wat beneden gezegd wordt (momenteel is het alsof er geen afscheiding is). Denkende aan babies in de toekomst menen we dat geluidsisolatie nodig is. Ik vermoed dat de totale opppervlakte nodig te isoleren een 30-35 tal vierkante meter is

Hellend dak isoleren

Hellend dak - +/- 170 m² isoleren met schuim isolatie.

Isoleren van hellend dak

Hellend dak van een rijwoning zonder onderdak dient onderdak + isolatie te krijgen. Te isoleren oppervlakte is ongeveer 60 m². Er moet ook een onderdak geplaatst worden en veluxramen geplaatst worden : 2 stuks.

Isoleren van dak

Isoleren met 18 cm tussen de spanten en aanbrengen van een dampscherm. De totale oppervlakte te isoleren is 70 m².

Isoleren van zadeldak met sarkingdak

Ik wens mijn zadeldak van buitenaf te laten isoleren met een sarkingdak. Waarschijnlijk aan de werken beginnen net voor de zomer.

Plaatsen van dakisolatie

Dakisolatie te plaatsen: bestaande spanten van 6 cm diep op variabele afstand (dwars op dikke houten liggers), daarvoor een extra isolatie van 14 cm (20 cm totaal). Te gebruiken materialen: Houtwol, cellulose, glaswol of rotswol, geen chemische producten (PIR, PUR, etc). Graag opgave van gebruikte materialen. Geen spijkerflenzen, wel dampscherm type Pro Clima intello of evenwaardig (indien ander merk/type, graag technische fiche bijvoegen). Nok hoogte is ongeveer 4. 5 meter. Onderdak in plastic aanwezig, afgekleefd (winddicht). Oppervlakte te isoleren ongeveer 60 m². Graag aparte prijsopgave voor de afwerking in gyproc indien jullie dit doen. Indien jullie ook dakramen plaatsen, gelieve mij te contacteren, dan geef ik de specificaties daarvoor ook door.

Isoleren van dak langs buitenaf

Hoeveel kost het om mijn dak van buitenaf te isoleren?

Isoleren van zadeldak

Isoleren van het zadeldak ongeveer 90m². Het heeft 2 dakramen en een dakuitvoer van de condensatieketel die daar hangt. We hebben een nieuw onderdak van Steico Universal 22mm. Foto in bijlage.

Isoleren van dak

Onderdak aanwezig.Enkel isolatie nodig, geen afwerking, met dampscherm. 2 kleine dakraampjes aanwezig in dak.