Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dakisolatie plaatsen:

Dakisolatie plaatsen

Isoleren van dak: oppervlakte 90m² Hellend dak
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakisolatie plaatsen uit heel België:

Warmtepomp in goed geïsoleerde woning plaatsen

Warmtepomp te plaatsen in een bestaande woning. Er is vloer- en dakisolatie aanwezig net zoals nieuw geplaatste beglazing. Het zou zijn om de ruimtes te koelen en/of te verwarmen.

Isoleren nieuwbouw dak

Leveren en plaatsen van dakisolatie (exclusief btw): Plaatsen van isolatie van 220 mm dik Rd waarde 6,25 m²/K/W Plaatsen van dampscherm Plaatsen van tape op de naden Aantal m² : +/- 300 m²

Complete cv-installatie plaatsen

Rijhuis met dakisolatie volgens normen, eerste verdieping ook gevelisolatie. Ongeveer 130 m² bewoonbare oppervlakte. gasaansluiting aanwezig. momenteel verwarmd met gaskachels. Indien een volledige cv niet interessant is wil ik graag de alternatieven bekijken.

Dak isoleren en dakvensters steken

Wij zouden graag dakisolatie, vloerisolatie & dakvensters willen plaatsen op onze zolder (wordt omgevormd tot slaapkamer).

Nakijken daklekkage en dakraam plaatsen

Bij hevige regenval of slagregens is er aan de zijkant van het dak een lek waardoor er schade is aan het plafond in de living. Dit lek moet opgelost worden + nakijken dakisolatie + event plaatsen dakraam.

Gevelisolatie + dakisolatie plaatsen

Ik wil mijn woning laten isoleren. De gevel heeft een oppervlakte van 128.5 vierkante meter. Het schuin dak heeft een totaaloppervlakte van 73.62 vierkante meter. Voor de gevel zou ik graag eens prijzen vergelijken voor zowel spouwmuurisolatie als buitengevelisolatie (+ optie renovatie). Voor de zolder zullen in de toekomst 2 kamers worden toegevoegd dus een zeer hoge isolatiewaarde is hier nodig. Enkele kleine metselwerken zullen eerst moeten uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld het dicht metselen van kachelgaten in de muur.

Tuinhuis en houten wanden plaatsen voor tuin

1 strak tuinhuis in hardhout (Padouk) of in goedkoper materiaal (grenen). Oppervlakte 4 op 4 m. 1 deur gedeeltelijk in transparant materiaal (glas of ...). Dakisolatie. Gewapende chapevloer doen wij. Dan ook nog houten wand in Padouk. Eén wand van 4m78 en een wand van ongeveer 6m75cm.

Open bebouwing compleet renoveren

Totaalrenovatie van een open bebouwing. Gaat om een woning van 210 m² met een verdieping. Werken uit te voeren op begane grond: gast slaap/bad- kamer, keuken, wc, vloer isoleren en nieuwe vloer met vloerverwarming leggen, nieuwe keuken plaatsen, muren weghalen. Eerste verdieping: totaal nieuwe indeling voorzien en een nieuwe badkamer plaatsen. Dakisolatie, vloerisolatie, accoustische isolatie, uitbreiding via dakkapel. Algemeen: nieuwe dubbel (3-dubbele) beglazing incl. schrijnwerk en vensterbanken en een nieuw verwarmingssysteem.