Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor spouwmuur isoleren:

Spouwmuur isoleren

Wij willen de voorgevel geluidwerend via het inspuiten van isolatie. De voorgevel willen we echter niet beschadigen en we hebben vrij smalle voegen. Het gaat over een 100 m².
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Munkzwalm (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor spouwmuur isoleren uit heel België:

Plat dak en zijmuur isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren. Een deel van het dak is een plat dak, oppervlakte ca 31 m², en is momenteel beperkt geïsoleerd. Aangezien er niet veel hoogte meer beschikbaar is, gaan we er vanuit dat de bestaande isolatie eruit moet en nieuwe isolatie moet aangebracht worden. PUR met lage lambda-waarde is een optie. Een zijmuur van 81 m² is niet-geïsoleerd en heeft een spouwmuur van 30 cm. We zouden de spouwmuur willen laten opvullen met bvb PUR met lage lambda-waarde.

Vloerisolatie leggen en spouwmuren isoleren

wij gaan de vloer op het gelijkvloers volledig openbreken om isolatiechape te leggen dan ook onze nieuwe leidingen elektriciteit en sanitair ook gaan we vloerverwarming leggen. Spouwmuur isolatie ook voor de vier muren van de woning. Ook dakisolatie aanbrengen indien mogelijk en nodig.

Spouwmuur isoleren

Ongeveer 200m² spouwmuur te isoleren. Renovatie , bouw van 40 jaar oud.

Isoleren van plat dak 25 m²

Plat dak isoleren van ongeveer 25 m² spouwmuur isolatie.

Vervuiling uit de spouwmuur verwijderen

Rondom het thuis vertoont de gevel natte stroken, afkomstig door de koudebrug door vervuiling in de spouw. Deze vochtproblemen traden op na het isoleren van de spouw. De vervuiling wegnemen over de volledige lengte van de woning (+-25m)

Spouwmuur isoleren

Isoleren van een spouwmuur. Dit is voor een renovatie project.

Grond - Water warmtepomp installeren

Warmtepomp installeren: We willen het huis renoveren en de stookolie ketel vervangen door milieuvriendelijke verwarming installatie. In het huis is vloerverwarming aanwezig in sommige ruimtes die aangevuld zijn met radiatoren. Het huis is van 1990, spouwmuur met glaswol isolatie, dezelfde de daken. Daken gaan we wel renoveren en isoleren volgens de huidige normen. Adres stuur ik door aan de vakman.

Architect nodig voor plannen nieuwe voorgevel

Wij willen onze voorgevel isoleren maar wegens gebrek aan een spouwmuur, en de gevel maar bestaat (in de volkstermen) uit één steen zijn we genoodzaakt om de volledige voorgevel af te breken. (Woning staat op de rooilijn en we mogen slechts 14cm overschrijden) Ook kunnen we met het plaatsen van een nieuwe gevel vochtproblemen verhelpen. Wij zijn op zoek naar een architect die ons kan helpen met de tekening van onze gevel en onze bouwvergunning wegens het veranderen van de stabiliteit tijdens de werken.