Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor spouwmuur isoleren:

Spouwmuur isoleren

Wij willen de voorgevel geluidwerend via het inspuiten van isolatie. De voorgevel willen we echter niet beschadigen en we hebben vrij smalle voegen. Het gaat over een 100 m².
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Munkzwalm (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor spouwmuur isoleren uit heel België:

Gevelrenovatie uitvoeren

Wij hebben een geschilderde gevel met spouwmuur en willen deze laten isoleren. Graag laten we de voorgevelsteen wegnemen om zo te kunnen isoleren. Hierna zouden we dan een nieuwe gevelsteen plaatsen. De achtergevel laten we ook graag isoleren.

Spouwmuur isoleren

Omdat we in onze vakantie woning verwarming zouden laten binnen brengen werd de vraag gesteld of we ook de spouwmuren konden isoleren? Het is een driegevelwoning gebouwd in 1961. Op het plan staat een maat voor binnen tot buitenmuur 32 met een kleine spouw. Het dak is reeds geisoleerd.

Plat dak en zijmuur isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren. Een deel van het dak is een plat dak, oppervlakte ca 31 m², en is momenteel beperkt geïsoleerd. Aangezien er niet veel hoogte meer beschikbaar is, gaan we er vanuit dat de bestaande isolatie eruit moet en nieuwe isolatie moet aangebracht worden. PUR met lage lambda-waarde is een optie. Een zijmuur van 81 m² is niet-geïsoleerd en heeft een spouwmuur van 30 cm. We zouden de spouwmuur willen laten opvullen met bvb PUR met lage lambda-waarde.

Vloerisolatie leggen en spouwmuren isoleren

wij gaan de vloer op het gelijkvloers volledig openbreken om isolatiechape te leggen dan ook onze nieuwe leidingen elektriciteit en sanitair ook gaan we vloerverwarming leggen. Spouwmuur isolatie ook voor de vier muren van de woning. Ook dakisolatie aanbrengen indien mogelijk en nodig.

Spouwmuur isoleren

Ongeveer 200m² spouwmuur te isoleren. Renovatie , bouw van 40 jaar oud.

Isoleren van plat dak 25 m²

Plat dak isoleren van ongeveer 25 m² spouwmuur isolatie.

Vervuiling uit de spouwmuur verwijderen

Rondom het thuis vertoont de gevel natte stroken, afkomstig door de koudebrug door vervuiling in de spouw. Deze vochtproblemen traden op na het isoleren van de spouw. De vervuiling wegnemen over de volledige lengte van de woning (+-25m)

Spouwmuur isoleren

Isoleren van een spouwmuur. Dit is voor een renovatie project.