Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vlaams-Brabant:

woensdag 10 oktober 2018

Pur isolatie spuiten

Graag vakman voor het spuiten van pur,dit op gelijkvloers. voor een oppervlakte van 70m2 en dit ongeveer 4cm dik. Dit zo snel mogelijk uit te voeren.
maandag 16 juli 2018

Gevelisolatie plaatsen

Plaatsen gevelisolatie en afwerking met hout aan achtergevel rijwoning. Te isoleren oppervlakte ca. 105m², 3 gevelvlakken.
woensdag 27 juni 2018

Isoleren volledig huis

De bedoeling is dat wij heel het huis strippen en klaarmaken om volledig isoleren te worden. Vloer, muren langs de binnenkant en dak. De totale oppervlakte is 55m²
dinsdag 19 juni 2018

Isoleren kruipkelder van chalet

Kruipkelder onder chalet isoleren met PUR. Ongeveer een oppervlakte van 50 m² en 40 cm hoogte.
donderdag 12 april 2018

Geluidsisolatie plaatsen voor deuren praktijkruimte

Een nieuwbouw praktijkruimte werd gebouwd naast een oude praktijk ruimte (ouder gebouw). Er zijn nieuwe deuren in het gebouw. Echter: zeer slechte geluidsisolatie tussen wachtzaal en praktijkruimte en tussen pratijkruimtes onderling.
donderdag 12 april 2018

Badkamermuren isoleren langs buitengevel

Badkamer woning te isoleren wegens koude in de winter. Badkamer is vrijstaand aan de achterkant van de woning, te bereiken via de platte daken van de keuken en de buren. Isolatie aan de buitenkant. Twee maal oppervlakte van 12m2.
donderdag 22 maart 2018

Schuin dak isoleren langs binnen

Hellend dak isoleren langs binnenzijde dit is ongeveer een 150 m². Zonder veluxen.
zondag 11 februari 2018

Isoleren wachtgevel

Ik zoek een vakman voor (tijdelijke) isolatie van zijgevel van eenrijhuis (wordt ooit aangebouwd). Er is momenteel wel al isolatie aangebracht (in slechte toestand). Oppervlakte zijgevel =/+- 95 m².
woensdag 31 januari 2018

Schuin dak isoleren en veluxen plaatsen

Isoleren van het dak 30 m² , dit is een zadeldak. Er zouden drie veluxen moeten geplaatst worden. Veluxramen 114/118 vooraan het huis, er moet 1 dwarse balk opgeheven worden.
zaterdag 13 januari 2018

Dakisolatie plaatsen

Puntdak. 2x 4m. Isolatie aan te brengen onder het dak.
maandag 1 januari 2018

Vloer isolatie pur spuiten

Graag wil ik een vloerisolatie (pur) voor een nieuwbouwwoning. Gelijkvloerse en eerste verdieping zijn ongeveer 170 vierkante meter.
vrijdag 22 december 2017

Isoleren zoldervloer

Isoleren van een zoldervloer 35 m².
woensdag 20 december 2017

Plat dak isoleren en dakvenster steken

Plat dak zonder onderdak isoleren en dakvenster steken De oppervlakte van het plat dak is 66 m².
maandag 18 december 2017

Binnenzijde dak isoleren

Graag hadden wij de zolderkamer zo goed mogelijk geïsoleerd zodat we voldoen aan de doelstellingen van het Renovatiepact 2050. Omdat we er daarna een extra slaapkamer van willen maken hadden we gedacht om met cellulose vlokken te werken omwille van hun zonne werende eigenschap. Nu vroegen wij ons af tot hoe dik dit gaat moeten aangebracht worden om dezelfde isolerende werking te bekomen in vergelijking met de klassieke glaswol,PUR /PIR of andere isolatiesoorten. En zo toch tot aan een waarde van Umax = 0,24 W/m2. K voor ons dak te kunnen bekomen. Graag hadden wij hiervoor ook een offerte aangevraagd. Isoleren van dak ongeveer 80 m².
woensdag 6 december 2017

Isoleren van plafond

Er ligt momenteel een isolatie onder houten planchetten van vroeger van -/+ 8cm, ik zou die willen laten vervangen volgens de huidige normen -+ tussen 140 m² a 200 m². Dit is een huis.
maandag 4 december 2017

Isoleren buitengevel

Isoleren van woning, buitengevel. Alléénstaande woning. Viergevelwoning.
donderdag 30 november 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Geen onderdak, zolder gemakkelijk bereikbaar via vaste trap en deur. De oppervlakte te isoleren is 70 m².
maandag 13 november 2017

Isolatie kruipkelders

Isolatie plafond 1 kruipkelder met isolatieplaten - ongeveer 15 m². Hoogte 80 à 90 cm. Isolatie tweede kruipkelder met chips; oppervlakte 32 m². Toegang via eerste kruipkelder, kleine opening. Hoogte 30 à 40 cm op volle grond.
maandag 30 oktober 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Het betreft een schuin dak, met kamers, en erboven een afgewerkte zolder. Afwerking met gyproc platen. De isolatie zou moeten gebeuren zonder de binnenafwerking te verwijderen . Ofwel door inblazen via tijdelijke openingen binnen of buiten op dak. De oppervlakte van het te isoleren dak is ongeveer 200 m². Er zitten 6 veluxen in. Best ter plaatse komen kijken.
donderdag 19 oktober 2017

Pur vloerisolatie plaatsen

Ons project bevat: Plaatsen van vloerisolatie op een gegoten betonplaat van +/-90 m². Gemiddelde dikte is ongeveer 16 cm Wij hebben ook een plat dak met aan de onderkant een houten roostering met bruggen van 23 cm hoog, indien dit kan zouden we dit ook met pur o fwillen laten vullen.
donderdag 12 oktober 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Zadeldak met houtwerk in goede staat, asbestleien, geen onderdak. Nieuwe sanitaire installatie op zolder (voorheen kelder/garage) dus vorstvrij voor de winter is noodzakelijk. Te isoleren oppervlakte 107 m²
woensdag 11 oktober 2017

Vloerisolatie in de kelder plaatsen

Ik zoek een vakman voor het leggen van vloerisolatie, langs kelder en kruipkelder ,en eventueel muurisolatie na reeds bestaande crepie op de gevel.
dinsdag 3 oktober 2017

Isolatie vloer en tegels leggen

Isoleren van de vloer in de living en in de gang. Isolatie te bespreken met de vakman en dan ook nog chappen. Te betegelen oppervlakte is 80 m². Te bespreken met de vakman.
maandag 2 oktober 2017

Isolatie aanbrengen plat dak

Plat dak van 4 x 8 meter van bestaande woning isoleren (omgekeerd dak).
donderdag 28 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Er is reeds glaswol aangebracht in de jaren '80 van ca 6 cm dikte. De oppervlakte van het te isoleren dak is bij benadering : 150 m².