Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Vlaams-Brabant.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van zoldervloer en spouwmuur, schuin dak isoleren langs binnenzijde, isolatie vloer en dak, isoleren van schuin dak nieuwbouw, schuin en plat dak isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, gevel bekleden en isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, pUR spuiten op gelijkvloers, vals Plafond leggen en isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, isoleren van zolderdak, dak en gevel isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, schuin dak isoleren langs binnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vlaams-Brabant:

woensdag 20 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

zadeldak installeren met veluxen enkel glas. Graag ook dubbel glas insteken. Huis (bouwjaar 1930 en steeds goed onderhouden). Er is geen onderdak. Isolatiemateriaal: pur. + behandeling tegen memel Oppervlakte te isoleren is ongeveer 85 m².
woensdag 20 september 2017

Isoleren van zoldervloer en spouwmuur

Isolatie te leggen op zoldervloer (glaswol) - ongeveer 110m² Spouwmuurisolatie (glaswol) - ongeveer 110m²
dinsdag 19 september 2017

Gevel bekleden en isoleren

Wij willen een woning uit 1956 renoveren en daarbij ook de isolatie verhogen van de buitenmuren. Het huis is ongeveer 8 x 8m, 3 gevels, achter gevel is op de gelijkvloers uit grote schuiframen. Zouden we een vakman kunnen krijgen voor afwerking in crepi met een blauwsteen (of gelijkaardige bescherming) op gelijkvloers tot ongeveer 50cm hoog?
dinsdag 12 september 2017

Kruipkelder isoleren

Kruipkelder isoleren. De begane grondvloer is van beton, moet geisoleerd worden. Ongeveer 170 m² te isoleren.
woensdag 6 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Dakpannen zijn nog OK. Geen onderdak aanwezig opteren voor isolatieplaten opgegeven adres is thuisadres. Oppervlakte te isoleren is 80 m².
dinsdag 5 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Stal met Hellend dak uitgevoerd in eternit golfplaten. Gebouw dateerd van 1994. Gegalvaniseerde spanten om de 4 m met houten leggers tussenin. Licht koepel in het midden met verluchtingsopening over de volledige lengte aan de 2 zijden van de koepel. Aan de 2 verticale zijden doorschijnende golfplaten van 60 cm hoogte. Niet gesloten om ventilatie toe te laten. Isolatie zou dienen om het geheel een lichtere indruk te geven, en inde zomer de warmte afstraling te reduceren en in de winter de koude voor een groot gedeelte te breken. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 28 m x 22. 5 m bouwoppervlak.
dinsdag 5 september 2017

Isoleren van schuin dak nieuwbouw

Isoleren van het dak van een nieuwbouw. De oppervlakte is ongeveer 197 m².
vrijdag 1 september 2017

Zoldervloer isoleren

De zoldervloer moet geïsoleerd worden. Oppervlakte ongeveer 20 m². Volledig nieuw. Momenteel een houten planken vloer.
woensdag 30 augustus 2017

Isolatie vloer en dak

Dak + vloer isolatie. Enkel de bovenvloer isoleren. Oppervlakte niet geweten. Dit is een puntdak.
donderdag 24 augustus 2017

Pur isolatie spuiten

Voor onze verbouwing zouden wij willen isoleren met PUR: Afmetingen: 59. 63 m² PUR 2 cm dik 57. 87 m² PUR 6 cm dik Living, keuken en leefruimte.
donderdag 24 augustus 2017

Isoleren van vlinderdak

Isoleren van vlinderdak met een oppervlakte van 115 m². Er is een koepel in.
vrijdag 18 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Plaatsen van isolerende platen op de balken waarbij de bestaande isolatie tussen de balken behouden blijft. Oppervlakte 125 m².
dinsdag 15 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Zolder dient als slaapkamer, binnen afwerking plafond dient te verwijderd te worden alsook de (oude) isolatie. Deze kamer dient geluiddicht geïsoleerd te worden (of zo goed als), vanwege druk verkeer (gewestweg) Het is een kleine slaapkamer (fermette van 1844). 35 a 40 m².
woensdag 9 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Zéér oud dak met onderdak, maar onderdak is op sommige plaatsen van povere kwaliteit. Oppervlakte 260m².
dinsdag 8 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Op dit moment is de zolder niet afgewerkt. Er lopen twee schouwen door die zolder. Die schouwen worden weggehaald. Doel is om twee extra ingerichte kamers te maken nadat het dak is geïsoleerd. Geen dakvensters. Vaste trap naar zolder. Dakoppervlakte is bij benadering 56 vierkante meter. Woning heeft een zadeldak met een extra nok, die haaks loopt tov de lange nok.
vrijdag 28 juli 2017

Spouwmuur van woning isoleren

Ik wil mijn spouwmuren van een huis uit de jaren zestig laten vullen. Wij hebben een vrijstaande woning met 6 slaapkamers. Ik heb geen idee van de oppervlakte.
donderdag 13 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Binnenisolatie aanbrengen in zolder zonder onderdak Ongeveer 140 m².
zondag 9 juli 2017

Industriel dak leggen nieuwbouw

Dak leggen met isolatie ongeveer een oppervlakte van 200 m². Dit is voor een nieuwbouw , graag een industrie dak opleggen.
dinsdag 4 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Schuin hoog dak 5,5m hoog Oppervlakte is 148 m².
dinsdag 20 juni 2017

Voorzetgevel met isolatie

Het terras van onze bar is omringd met muren en buren. Af en toe komt er een DJ wat muziek draaien wat gepaard gaat met buurklachten. Graag hadden we een oplossing gevonden om ons terras beter te isoleren. Gevel is +/- 10m x 6m diepte
vrijdag 16 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Isoleren van een bovenste puntgedeelte van bestaande woning. Ik ben op zoek naar plaatsing van isolatie. Door gebrek aan ruimte lijkt het mij voordeliger om spuitisolatie te gebruiken. De zoldervloer is gegoten beton. De zolder wordt niet gebruikt. Oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? (bij benadering) : Lengte 12. 5 meter Breedte 3. 5 meter
vrijdag 16 juni 2017

Zoldervloer te isoleren

Alléénstaande villa van 18 bij 10 m, dak is gedeeltelijk geïsoleerd door vorige eigenaar, met soort isomorf, bedoeling isolatie zoldervloer. Eventueel te combineren met isolatie spouwmuren (aparte offerte aangevraagd). Oppervlakte van de te isoleren zoldervloer: geschat 100 tot 150 m² (villa van 18 bij 10 m, 1ste verdieping onder dak).
dinsdag 13 juni 2017

Geluidsisolatie aanbrengen

Isolatie tussen plafond benedenverdieping en houten vloer van bovenverdieping in bestaande woning. Geluidsisolatie aanbrengen ongeveer 85 m².
donderdag 8 juni 2017

Isoleren van zoldervloer

Zoldervloer isoleren ongeveer een 30 m² oppervlakte.
dinsdag 6 juni 2017

Isoleren van de woning

Isoleren dak van 48m², mogelijk om buitenmuren ook te isoleren? Kelderplafond isoleren?

Partners

Partners van Casius