Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vlaams-Brabant:

vrijdag 24 april 2020

Zijgevel isoleren

Mijn huis (bouwjaar 1904) heeft een vrijstaande zijgevel (zonder spouwmuur) van ongeveer 70 m². Deze muur vertoont barsten, ligt op het zuidwesten (inslaande regen) , en zorgt voor vochtige muren binnen ( = de traphal). Er zijn geen ramen en geen deuren in deze muur. Ik wil hem laten isoleren aan de buitenkant en afwerken met sidings (of andere budgetvriendelijke afwerking).
vrijdag 31 januari 2020

Plat dak isoleren en bezetten met roofing

Ik heb een groot plat dak 14m op 7m. Ik wil dit laten isoleren en er roofing laten opleggen.
maandag 20 januari 2020

PUR vloerisolatie plaatsen

Er moet PUR vloerisolatie komen op de vloer. 80 m² (60 m² gelijkvloers en 20 m² op 1ste verdiep) dikte 10 cm + ook afschuren.
zaterdag 11 januari 2020

Zoldervloerisolatie

Zoldervloer van 15 vierkante meter op een appartement isoleren. Alleenstaand op 2de verdiep uit te voeren.
vrijdag 10 januari 2020

Isoleren dak

Graag zou ik mijn dak laten isoleren met glaswol. Gaat om ongeveer 60m².
woensdag 6 november 2019

Muur isoleren

Zou graag binnenmuur willen laten isoleren, maar geen idee of dit mogelijk is. Ik denk niet dat er spouwmuur aanwezig is en wil liever niet langs buiten isoleren, omwille van de mooie gevel. De muur aan binnenkant is 4m lang en 2m80 hoog
dinsdag 8 oktober 2019

Dak isoleren

Dak laten isoleren aan de binnenzijde. Oppervlakte woning is 160 m². Frans dak, dus geen zijgevels. Ook de kruipruimte wil ik isoleren.
maandag 7 oktober 2019

Akoestische isolatie scheidingsmuur plaatsen

akoestische isolatie scheidingsmuur tweewoonst: onze woning werd zonder spouwmuur aangebouwd aan een bestaande woning. tegen de scheidingsmuur werd een gyproc-wand aangebracht, en af en toe hebben we duidelijk wat last van geluid bij de buren (blaffende hond,....). We vragen ons af of het mogelijk is om de geluidsisolatie te optimaliseren. Op 30/31 oktober wordt een nieuwe keuken geplaatst, en het zou te gek zijn om met die isolatie te wachten tot daarna.
woensdag 28 augustus 2019

Spouwmuur isoleren

De spouw van de voorgevel zou moeten geïsoleerd worden. Dit voor een oppervlakte van +- 65 m².
vrijdag 23 augustus 2019

Plat dak van een appartementsgebouw isoleren

WIj wensen ons dak te laten isoleren. Deze is momenteel nog niet voorzien van isolatie. Het gaat om een plat dak, te isoleren oppervlakte is 120 à 130 m².