Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vlaams-Brabant:

zondag 31 maart 2019

Dak isoleren

Isolatie van dak van woning van 10 jaar oud. Te isoleren oppervlakte is 100 vierkante meter.
dinsdag 5 maart 2019

Pur vloerisolatie spuiten in een nieuwbouw

Ik zou een PUR vloerisolatie laten spuiten voor een nieuwbouw van ongeveer 6 cm. Er moet een kleine 100 m² worden gedaan.
woensdag 27 februari 2019

Geluidsisolatie plaatsen voor gemeenschappelijke muur van halfopen bebouwing

Wij willen de muur die we delen met onze buurvrouw isoleren opdat het geluid dat van bij ons naar haar gaat en omgekeerd zoveel mogelijk beperkt wordt. Het gaat beneden om de woonkamermuur, boven om de slaapkamermuren. De oppervlakte komt overeen met 2,5 x 6,2 m per verdieping. 2 verdiepingen.
zaterdag 16 februari 2019

Vloer en muur isoleren

Er dient een binnenmuurisolatie in ons bijhuis geïnstalleerd worden. Eventueel ook een vloerisolatie. Oppervlakte : vloer : 20 m², muurisolatie : 15 à 20 m².
maandag 11 februari 2019

Dak isoleren

Dakisolatie van een hellend dak (3 gevel woning).Daktisolatie langs binnen. Oppervlakte : 40 m².
dinsdag 5 februari 2019

Dak isoleren van pastorie en dakonderhoud van kerk

Dak van pastorie isoleren Oppervlakte:100m². + Algemeen dakonderhoud van kerk
vrijdag 1 februari 2019

Zoldervloer isoleren

Drander staat ook op zolder ik wil daar over kunnen lopen voor brander 1.50m op 4m zolder zelf is ongeveer 29 vierkante meter
woensdag 12 december 2018

Akoestische isolatie plaatsen

Een tijdje geleden hebben wij een vakman gezocht voor akoestische isolatie tussenverdieping 56m2. We hebben toen een fantastische offerte gekregen maar zijn spijtig genoeg contactgegevens kwijt. Graag een seintje als U ooit op Oude Baan 14 3060 Bertem bent geweest.
woensdag 14 november 2018

Plaatsen van een geluidsisolerende scheidingswand

Omwille overlast van de buurman zouden we een dubbele kamer willen geluidsarm maken. De komst van een technieker is nodig willen we weten wat er moet gebeuren en wat de beste geluidsisolatie is. Kamer : 62 m², 2 kleine kamers boven de garage met tussenschot.
dinsdag 30 oktober 2018

Gevelisolatie plaatsen

Bestaande woning die we rondom rond willen laten isoleren. Totale oppervlakte is om en bij de 200m². Hierbij komt ook de mogelijkheid tot plaatsen van nieuwe ramen, verwijderen van een garagepoort en ook deze te vervangen door een raam (met ophoging van een muur). Hiervoor hadden we graag offertes.