Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vlaams-Brabant:

dinsdag 8 oktober 2019

Dak isoleren

Dak laten isoleren aan de binnenzijde. Oppervlakte woning is 160 m². Frans dak, dus geen zijgevels. Ook de kruipruimte wil ik isoleren.
maandag 7 oktober 2019

Akoestische isolatie scheidingsmuur plaatsen

akoestische isolatie scheidingsmuur tweewoonst: onze woning werd zonder spouwmuur aangebouwd aan een bestaande woning. tegen de scheidingsmuur werd een gyproc-wand aangebracht, en af en toe hebben we duidelijk wat last van geluid bij de buren (blaffende hond,....). We vragen ons af of het mogelijk is om de geluidsisolatie te optimaliseren. Op 30/31 oktober wordt een nieuwe keuken geplaatst, en het zou te gek zijn om met die isolatie te wachten tot daarna.
woensdag 28 augustus 2019

Spouwmuur isoleren

De spouw van de voorgevel zou moeten geïsoleerd worden. Dit voor een oppervlakte van +- 65 m².
vrijdag 23 augustus 2019

Plat dak van een appartementsgebouw isoleren

WIj wensen ons dak te laten isoleren. Deze is momenteel nog niet voorzien van isolatie. Het gaat om een plat dak, te isoleren oppervlakte is 120 à 130 m².
zondag 18 augustus 2019

Buitenmuur behandelen tegen vocht en afdekken

Buitenmuur zijkant afdekken. Men moet deze muur eerst nog behandelen tegen het vocht. Gaat om een muur van 11 meter breed en in de hoogte het gelijkvloers, 1 verdieping en de daknok.
maandag 3 juni 2019

Akoestische geluidsisolatie te plaatsen

We zoeken efficiënte akoestische isolatie die het geluidsniveau in het kinderdagverblijf naar beneden kan halen. Gaat om verschillende leefruimtes . Te plaatsen op het gelijkvloers van een nieuwbouwwoning, 150 à 200 m².
donderdag 16 mei 2019

Vloer isoleren

Isoleren vloer in appartement van ongeveer 44 m². Dit voordat er nieuwe laminaat zal gelegd worden.
zondag 31 maart 2019

Dak isoleren

Isolatie van dak van woning van 10 jaar oud. Te isoleren oppervlakte is 100 vierkante meter.
dinsdag 5 maart 2019

Pur vloerisolatie spuiten in een nieuwbouw

Ik zou een PUR vloerisolatie laten spuiten voor een nieuwbouw van ongeveer 6 cm. Er moet een kleine 100 m² worden gedaan.
woensdag 27 februari 2019

Geluidsisolatie plaatsen voor gemeenschappelijke muur van halfopen bebouwing

Wij willen de muur die we delen met onze buurvrouw isoleren opdat het geluid dat van bij ons naar haar gaat en omgekeerd zoveel mogelijk beperkt wordt. Het gaat beneden om de woonkamermuur, boven om de slaapkamermuren. De oppervlakte komt overeen met 2,5 x 6,2 m per verdieping. 2 verdiepingen.