Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vlaams-Brabant:

zondag 11 februari 2018

Isoleren wachtgevel

Ik zoek een vakman voor (tijdelijke) isolatie van zijgevel van eenrijhuis (wordt ooit aangebouwd). Er is momenteel wel al isolatie aangebracht (in slechte toestand). Oppervlakte zijgevel =/+- 95 m².
woensdag 31 januari 2018

Schuin dak isoleren en veluxen plaatsen

Isoleren van het dak 30 m² , dit is een zadeldak. Er zouden drie veluxen moeten geplaatst worden. Veluxramen 114/118 vooraan het huis, er moet 1 dwarse balk opgeheven worden.
zaterdag 13 januari 2018

Dakisolatie plaatsen

Puntdak. 2x 4m. Isolatie aan te brengen onder het dak.
maandag 1 januari 2018

Vloer isolatie pur spuiten

Graag wil ik een vloerisolatie (pur) voor een nieuwbouwwoning. Gelijkvloerse en eerste verdieping zijn ongeveer 170 vierkante meter.
vrijdag 22 december 2017

Isoleren zoldervloer

Isoleren van een zoldervloer 35 m².
woensdag 20 december 2017

Plat dak isoleren en dakvenster steken

Plat dak zonder onderdak isoleren en dakvenster steken De oppervlakte van het plat dak is 66 m².
maandag 18 december 2017

Binnenzijde dak isoleren

Graag hadden wij de zolderkamer zo goed mogelijk geïsoleerd zodat we voldoen aan de doelstellingen van het Renovatiepact 2050. Omdat we er daarna een extra slaapkamer van willen maken hadden we gedacht om met cellulose vlokken te werken omwille van hun zonne werende eigenschap. Nu vroegen wij ons af tot hoe dik dit gaat moeten aangebracht worden om dezelfde isolerende werking te bekomen in vergelijking met de klassieke glaswol,PUR /PIR of andere isolatiesoorten. En zo toch tot aan een waarde van Umax = 0,24 W/m2. K voor ons dak te kunnen bekomen. Graag hadden wij hiervoor ook een offerte aangevraagd. Isoleren van dak ongeveer 80 m².
woensdag 6 december 2017

Isoleren van plafond

Er ligt momenteel een isolatie onder houten planchetten van vroeger van -/+ 8cm, ik zou die willen laten vervangen volgens de huidige normen -+ tussen 140 m² a 200 m². Dit is een huis.
maandag 4 december 2017

Isoleren buitengevel

Isoleren van woning, buitengevel. Alléénstaande woning. Viergevelwoning.
donderdag 30 november 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Geen onderdak, zolder gemakkelijk bereikbaar via vaste trap en deur. De oppervlakte te isoleren is 70 m².
maandag 13 november 2017

Isolatie kruipkelders

Isolatie plafond 1 kruipkelder met isolatieplaten - ongeveer 15 m². Hoogte 80 à 90 cm. Isolatie tweede kruipkelder met chips; oppervlakte 32 m². Toegang via eerste kruipkelder, kleine opening. Hoogte 30 à 40 cm op volle grond.
maandag 30 oktober 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Het betreft een schuin dak, met kamers, en erboven een afgewerkte zolder. Afwerking met gyproc platen. De isolatie zou moeten gebeuren zonder de binnenafwerking te verwijderen . Ofwel door inblazen via tijdelijke openingen binnen of buiten op dak. De oppervlakte van het te isoleren dak is ongeveer 200 m². Er zitten 6 veluxen in. Best ter plaatse komen kijken.
donderdag 19 oktober 2017

Pur vloerisolatie plaatsen

Ons project bevat: Plaatsen van vloerisolatie op een gegoten betonplaat van +/-90 m². Gemiddelde dikte is ongeveer 16 cm Wij hebben ook een plat dak met aan de onderkant een houten roostering met bruggen van 23 cm hoog, indien dit kan zouden we dit ook met pur o fwillen laten vullen.
donderdag 12 oktober 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Zadeldak met houtwerk in goede staat, asbestleien, geen onderdak. Nieuwe sanitaire installatie op zolder (voorheen kelder/garage) dus vorstvrij voor de winter is noodzakelijk. Te isoleren oppervlakte 107 m²
woensdag 11 oktober 2017

Vloerisolatie in de kelder plaatsen

Ik zoek een vakman voor het leggen van vloerisolatie, langs kelder en kruipkelder ,en eventueel muurisolatie na reeds bestaande crepie op de gevel.
dinsdag 3 oktober 2017

Isolatie vloer en tegels leggen

Isoleren van de vloer in de living en in de gang. Isolatie te bespreken met de vakman en dan ook nog chappen. Te betegelen oppervlakte is 80 m². Te bespreken met de vakman.
maandag 2 oktober 2017

Isolatie aanbrengen plat dak

Plat dak van 4 x 8 meter van bestaande woning isoleren (omgekeerd dak).
donderdag 28 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Er is reeds glaswol aangebracht in de jaren '80 van ca 6 cm dikte. De oppervlakte van het te isoleren dak is bij benadering : 150 m².
woensdag 20 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

zadeldak installeren met veluxen enkel glas. Graag ook dubbel glas insteken. Huis (bouwjaar 1930 en steeds goed onderhouden). Er is geen onderdak. Isolatiemateriaal: pur. + behandeling tegen memel Oppervlakte te isoleren is ongeveer 85 m².
woensdag 20 september 2017

Isoleren van zoldervloer en spouwmuur

Isolatie te leggen op zoldervloer (glaswol) - ongeveer 110m² Spouwmuurisolatie (glaswol) - ongeveer 110m²
dinsdag 19 september 2017

Gevel bekleden en isoleren

Wij willen een woning uit 1956 renoveren en daarbij ook de isolatie verhogen van de buitenmuren. Het huis is ongeveer 8 x 8m, 3 gevels, achter gevel is op de gelijkvloers uit grote schuiframen. Zouden we een vakman kunnen krijgen voor afwerking in crepi met een blauwsteen (of gelijkaardige bescherming) op gelijkvloers tot ongeveer 50cm hoog?
dinsdag 12 september 2017

Kruipkelder isoleren

Kruipkelder isoleren. De begane grondvloer is van beton, moet geisoleerd worden. Ongeveer 170 m² te isoleren.
woensdag 6 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Dakpannen zijn nog OK. Geen onderdak aanwezig opteren voor isolatieplaten opgegeven adres is thuisadres. Oppervlakte te isoleren is 80 m².
dinsdag 5 september 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Stal met Hellend dak uitgevoerd in eternit golfplaten. Gebouw dateerd van 1994. Gegalvaniseerde spanten om de 4 m met houten leggers tussenin. Licht koepel in het midden met verluchtingsopening over de volledige lengte aan de 2 zijden van de koepel. Aan de 2 verticale zijden doorschijnende golfplaten van 60 cm hoogte. Niet gesloten om ventilatie toe te laten. Isolatie zou dienen om het geheel een lichtere indruk te geven, en inde zomer de warmte afstraling te reduceren en in de winter de koude voor een groot gedeelte te breken. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? (bij benadering) : 28 m x 22. 5 m bouwoppervlak.
dinsdag 5 september 2017

Isoleren van schuin dak nieuwbouw

Isoleren van het dak van een nieuwbouw. De oppervlakte is ongeveer 197 m².