Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Vlaams-Brabant.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: spouwisolatie nieuwbouw plaatsen, twee platte daken isoleren, woning isoleren, isolatie plat dak volgens normen 2020, vloerisolatie pur schuim, dakisolatie te plaatsen, zoldervloer isoleren, schuin dak isoleren langs binnenzijde, spouwmuur van woning isoleren, geluidsisolatie plaatsen in kamers, schuin dak isoleren langs binnen, zoldervloer isoleren, schuin dak isoleren langs binnen, zoldervloer isoleren, vloer isoleren met PUR en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Vlaams-Brabant:

dinsdag 15 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Zolder dient als slaapkamer, binnen afwerking plafond dient te verwijderd te worden alsook de (oude) isolatie. Deze kamer dient geluiddicht geïsoleerd te worden (of zo goed als), vanwege druk verkeer (gewestweg) Het is een kleine slaapkamer (fermette van 1844). 35 a 40 m².
woensdag 9 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Zéér oud dak met onderdak, maar onderdak is op sommige plaatsen van povere kwaliteit. Oppervlakte 260m².
dinsdag 8 augustus 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Op dit moment is de zolder niet afgewerkt. Er lopen twee schouwen door die zolder. Die schouwen worden weggehaald. Doel is om twee extra ingerichte kamers te maken nadat het dak is geïsoleerd. Geen dakvensters. Vaste trap naar zolder. Dakoppervlakte is bij benadering 56 vierkante meter. Woning heeft een zadeldak met een extra nok, die haaks loopt tov de lange nok.
vrijdag 28 juli 2017

Spouwmuur van woning isoleren

Ik wil mijn spouwmuren van een huis uit de jaren zestig laten vullen. Wij hebben een vrijstaande woning met 6 slaapkamers. Ik heb geen idee van de oppervlakte.
donderdag 13 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnen

Binnenisolatie aanbrengen in zolder zonder onderdak Ongeveer 140 m².
zondag 9 juli 2017

Industriel dak leggen nieuwbouw

Dak leggen met isolatie ongeveer een oppervlakte van 200 m². Dit is voor een nieuwbouw , graag een industrie dak opleggen.
dinsdag 4 juli 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Schuin hoog dak 5,5m hoog Oppervlakte is 148 m².
dinsdag 20 juni 2017

Voorzetgevel met isolatie

Het terras van onze bar is omringd met muren en buren. Af en toe komt er een DJ wat muziek draaien wat gepaard gaat met buurklachten. Graag hadden we een oplossing gevonden om ons terras beter te isoleren. Gevel is +/- 10m x 6m diepte
vrijdag 16 juni 2017

Zoldervloer isoleren

Isoleren van een bovenste puntgedeelte van bestaande woning. Ik ben op zoek naar plaatsing van isolatie. Door gebrek aan ruimte lijkt het mij voordeliger om spuitisolatie te gebruiken. De zoldervloer is gegoten beton. De zolder wordt niet gebruikt. Oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? (bij benadering) : Lengte 12. 5 meter Breedte 3. 5 meter
vrijdag 16 juni 2017

Zoldervloer te isoleren

Alléénstaande villa van 18 bij 10 m, dak is gedeeltelijk geïsoleerd door vorige eigenaar, met soort isomorf, bedoeling isolatie zoldervloer. Eventueel te combineren met isolatie spouwmuren (aparte offerte aangevraagd). Oppervlakte van de te isoleren zoldervloer: geschat 100 tot 150 m² (villa van 18 bij 10 m, 1ste verdieping onder dak).
dinsdag 13 juni 2017

Geluidsisolatie aanbrengen

Isolatie tussen plafond benedenverdieping en houten vloer van bovenverdieping in bestaande woning. Geluidsisolatie aanbrengen ongeveer 85 m².
donderdag 8 juni 2017

Isoleren van zoldervloer

Zoldervloer isoleren ongeveer een 30 m² oppervlakte.
dinsdag 6 juni 2017

Isoleren van de woning

Isoleren dak van 48m², mogelijk om buitenmuren ook te isoleren? Kelderplafond isoleren?
vrijdag 2 juni 2017

Akoestisch isoleren van een scheidingsmuur

Ik zou graag mijn scheidingsmuur met de buur akoestisch laten isoleren.
maandag 22 mei 2017

Isoleren van dak tussen balken

Isoleren: Klaar om isolatie te plaatsen, geen afbreek werken, in 40 m² is er al minerale wol tussen de houten balken , in 30 m² nog niets. Graag overal nog 10 cm extra pur plaatsen met dampscherm en als het kan ook al gyproc plaatsen op bevestigd. Maar dit is geen vereiste.
zondag 14 mei 2017

Zolder na-isoleren

We willen de vliering (verloren zolder) na-isoleren. De ruimte is vanonder niet toegankelijk. Momenteel liggen er dekens van minerale wol op de vloer, 10 cm, maar nogal onregelmatig. Graag ontvangen we een offerte voor in blaasisolatie, voor R waarde minstens 5. Oppervlakte 32 m² (4 m breed, 8 m lang, ingedeeld in 2 aparte ruimtes). De hoogte tot aan de nok ergens 1,5 m. Indien de toegang via het dak wordt gemaakt, moeten de openingen zorgvuldig terug wind- en waterdicht gemaakt worden.
zondag 14 mei 2017

Zoldervloer isoleren

Houten zoldervloer isoleren. Welk soort materiaal te bekijken met vakman.
woensdag 3 mei 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Ik woon in een appartement. Mijn slaapkamer grenst aan de woonkamer van de buren en ik heb last van hun tv, luide gesprekken.
zaterdag 29 april 2017

Isoleren dak

Betreft zolderkamer bovenop garage die echter te bereiken is via slaapkamer. Dak te isoleren om alzo geschikt te maken als fitness ruimte. - afstand tussen kepers = 40 tot 44 cm - diepte tot onderdak = 17 cm met dien verstande dat er halverwege nog een dwarsbalk ligt die alles draagt. Het resterend dakoppervlak (ongeveer 152 m2) volgt later mogelijks ook nog.
woensdag 26 april 2017

Vernieuwen dak en isoleren

Nieuw dak opleggen van sandwichpanelen op woning, er ligt er nu een op met sandwichpanelen maar qua isolatie en afwerking laat het de wensen over.
vrijdag 21 april 2017

Isoleren van de zoldervloer

Ik zoek een vakman voor het isoleren van de vloer van de zolder.
vrijdag 21 april 2017

Geluidsisolatie binnenmuur

Wij ondervinden geluidsoverlast van de buren. Onze muren zijn nog geen 6 maand geleden geplamuurd en geverfd. Er is ons aangeraden om een geluidsisolerende voorzetwand te plaatsen of iets dergelijk om het geluid te dempen. Ik zou graag al beginnen met onze slaapkamer en misschien later met de kamer van mijn zoon en/of salon. Het salon zou ik eigenlijk ook wel willen isoleren (muur tegen huis buren) maar ons salon is volledig ingericht... Onze prioriteit is de kamer, waarmee we dus willen starten. Deze is +-20m² maar de te isoleren muur is zo'n 4,5 meter lang (volledig geschat). Graag had ik de efficiëntie gekend van zo'n isolatie en wat de kosten hiervan zijn. Materiaal + installatie kost.
donderdag 13 april 2017

Isoleren zolder en muren

Ik zoek een vakman voor het isoleren van: 1. Spouwmuren: Huidige isolatie buitenmuren niet gekend (+- 100 m²) 2. Niet-afgewerkte zolder: vloerisolatie (+-90m²) of dakisolatie (250-300m²) al dan niet met onderdak Opmerking :er ligt vloerverwarming in het huis, op de zolder ligt nu enkel losse isolatie op de vloer
donderdag 13 april 2017

Geluidsisolatie aanbrengen

Mijn ouders wonen op een appartement waar ik eigenaar van ben. De onderbuur maakt veel lawaai s'nachts. Kunnen we de slaapkamervloer laten isoleren tegen lawaai?
maandag 10 april 2017

Isoleren van zolder

Volledige isolatie aan binnenkant van het dak, zodat kamers fatsoenlijk geïsoleerd zijn; nog geen isolatie aanwezig onder het dak.