Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak isoleren:

Dak isoleren

Dak laten isoleren aan de binnenzijde. Oppervlakte woning is 160 m². Frans dak, dus geen zijgevels. Ook de kruipruimte wil ik isoleren.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak isoleren uit heel België:

Vaste trap naar zolder maken + dak isoleren

We hebben nu een schuifladder en we zouden graag een vaste trap naar de zolder willen laten maken. Opening eaan te passen. We willen eventueel ook het dak laten isoleren. Oppervlakte zolder : 37 m².

Buitenmuur isoleren en bekleden

Het gaat om een half open bebouwing, links vrijstaand. De voorgevel telt 2 verdiepingen en een zolder onder hellend dak. Er is 1 voordeur 1 grote raam en 1 middelgrote raam. De zijgevel loopt onderaan af naar beneden omdat de tuin, badkamer en keuken op een lager niveau liggen. Hier is slechts 1 kleine raam. De achtergevel telt 3 verdiepingen . Hier is 1 grote schuifraam en 2 middelgrote ramen. De breedte van de gevel is 4.20m en de lengte van de woning op zjn langst 9.10m. De gevel is momenteel bekleedt, niet geisoleerd maar in slechte staat. Deze kan eerst verwijderd worden.

Vervangen van 2 bestaande dakkoepels

Vervanging van 2 bestaande dakkoepels op een plat dak. Afmetingen: 80 x 90 en 100 x 120. De huidige koepels die er opliggen zijn groter. Binnenafwerking nodig bij de grootste koepel (schacht maken tussen verlaagd plafond en dakkoepel). Indien nodig bijkomend isoleren tussen verlaagd plafond en dak in de badkamer.

Dak isoleren

Plat dak voor 24m² (extra kamer aan bestaand huis, gelijkvloers). Dakisolatie voor bovenstaande ruimte Lichtkoepel/-straat voor in bestaand plat dak. Voor de lichtkoepel denken we aan een 1m op 2m, wat de standaardmaten bedragen.

Plat dak herstellen

Vervangen en vernieuwen van roofing + isoleren.

Daklekkage herstellen en extra isoleren

We willen twee dingen laten doen: een plat dak dat een lek heeft herstellen. Tevens willen we nagaan of dat en een tweede plat dak (extra) isolatie nodig heeft. Samen zullen de daken ca. 30 m² zijn.

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik had graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 2 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken en een badkamer. Hiernaast moet er een vaste trap geplaatst worden naar zolder toe. Opening dient nog gemaakt te worden, het dak isoleren, gyproc plaatsen, sanitair en elektriciteit liggen klaar en ramen (velux) plaatsen. Oppervlakte +/- 60m².

Vernieuwen + isoleren zadeldak

Vernieuwen en isoleren van een zadeldak. Oppervlakte moeilijk te meten. Het is een "raar" dak. plat dak en zadeldak. Nieuwe pannen en isoleren.