Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak isoleren:

Dak isoleren

Dak laten isoleren aan de binnenzijde. Oppervlakte woning is 160 m². Frans dak, dus geen zijgevels. Ook de kruipruimte wil ik isoleren.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Diest (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak isoleren uit heel België:

Houten dakterras vernieuwen

Dakterras van 95m² vernieuwen. Vergunning reeds in orde aangezien dat in 2007 werd gelegd. Momenteel is men dak aan het isoleren en nieuwe roofing aan het leggen. Alle documenten over bouw zijn aangevraagd bij gemeente. Graag 35m² groen dak en 60m² terras.

Platdak vervangen + aanleg nieuw platdak ipv plastieken platen

Plat dak van 3.25m x 3.5m waarin koepel zit van 1.4m x 1.6m vervangen en isoleren. Dakje van 1.28m x 3.5m boven gang vernieuwen. Momenteel klein dakje in plastieken platen maar dit zou een volwaardig dak moeten worden met kleine koepel erin. Volledige constructie zal nog moeten gemaakt worden.

Hellend dak isoleren en onderdak plaatsen

Onderdak plaatsen. Dak isoleren. Houtconstructie nog in prima staat. Betreft een hellend dak van 100m².

Renovatiewerken uitvoeren

Woning renoveren. Ongeveer 10-15 Ramen vervangen. Verwarmingsketel vervangen. Dak isoleren indien noodzakelijk. Nakijken of het noodzakelijk is een dringende renovatie vloeren uit te voeren. Later ook renovatie badkamer en keuken.

Dak vernieuwen

Doel is om ons hellend dak opnieuw aan te leggen en isoleren langs buiten. De dakpannen dienen ook vervangen te worden. Er is een onderdak aanwezig maar staat van het onderdak niet duidelijk. De totale oppervlakte van het dak is ongeveer 190m².

Gedeeltelijke afbraak schoorsteen

We willen ons dak isoleren en willen de niet functionele oude schoorsteen buiten het gebouw verwijderen om zo het dak netjes te kunnen isoleren. Afbraak schoorsteen, waterdicht maken van het dak.

Tuinhuis metsen

tuinhuis met oversteek buitenmaat 10 x 4 meter snelbouwstenen + gevelstenen ( gevelsteen zorg ik voor) graafwerken is voor mij fundering voor u plat dak 1 deur 1 raam niet isoleren

Isoleren vloer zolder en eventueel schuin dak

Wij zouden graag onze zolder laten isoleren vooral te beginnen met de vloer en daar iets goed maar simpel (gyprocplaten?) zodat je een stabiele vloer hebt. Onze beide muren van het schuin dak zou ook geïsoleerd moeten worden.