Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zoldervloerisolatie:

Zoldervloerisolatie

Zoldervloer van 15 vierkante meter op een appartement isoleren. Alleenstaand op 2de verdiep uit te voeren.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zoldervloerisolatie uit heel België:

Lucht - Water warmtepomp installeren

Volledige renovatie van een woning uit 1969, momenteel verwarmd op mazoet. +/- 140m2 te verwarmen. Zoldervloerisolatie wordt voorzien, alsook volledig nieuw buitenschrijnwerk (Umax 1,1) en navulling van de beschikbare spouw met isolatie (4 a 5cm). Volledige verwarming wordt voorzien op lage temperatuur: vloer- en wandverwarming. Graag voldoende vermogen voor verwarming en sanitair warm water in deze matig geïsoleerde woning. Betere isolatie dan de beschreven maatregelen is praktisch / financieel niet haalbaar. Voorkeur gaat uit naar lucht-water warmtepomp en zonnepanelen. Mogelijkheid tot koeling in de zomer moet mogelijk zijn.

Dak isoleren

Plat dak en deels puntdak isoleren. Misschien ook spouwisolatie en zoldervloerisolatie. Hierover willen we eerst wat uitleg en advies.

Zoldervloer isoleren

Zoldervloerisolatie en bepaalde delen van de kamers die onder het hellend dak liggen. Binnen is het dak reeds afgewerkt.

Isolatie leggen op zoldervloer

Zoldervloerisolatie leggen. Oppervlakte is ongeveer een 90 m². Vloer is met houten balken.

Zoldertrap laten plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie

Zoldertrap plaatsen + dakisolatie en/of zoldervloerisolatie. (bestelbon + voorschot voor wat betreft dakisolatie en/of zoldervloerisolatie in 2016 te regelen zodat ik recht heb op energiepremies) Graag ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.

Plaatsen van zoldervloer isolatie

Onbewoonde zolderverdieping met een (onvoldoende) laag zoldervloerisolatie aanwezig. Enkel toegang mogelijk via het dak zelf (dus niet langs binnen).

Zoldervloerisolatie met pur

Ik wil mijn zolder met PUR laten spuiten, 117 vierkante meter.

Zoldervloer laten isoleren

Het gaat om een niet-bewoonde zolder van 150 m², dus ik opteer voor zoldervloerisolatie. Ik twijfel tussen de klassieke glaswol of isolatieplaten. Zo'n 60 m2 is nu afgewerkt met een vezelplaten vloer. Mogen de isolatieplaten bovenop deze vezelplaten worden gelegd zodat er een luchtspouw ontstaat of moeten ze tussen de balken worden geplaatst ? Mag er dan nog sporadisch worden op gelopen en materiaal worden op geplaatst ?