Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor pur isolatie spuiten:

Pur isolatie spuiten

Graag vakman voor het spuiten van pur,dit op gelijkvloers. voor een oppervlakte van 70m2 en dit ongeveer 4cm dik. Dit zo snel mogelijk uit te voeren.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Kortenaken (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pur isolatie spuiten uit heel België:

Pur/isolatie vloer leggen

De beton is gestort en is aan het drogen. Wij zijn op zoek naar iemand die de pur kan komen leggen. De oppervlakte is 50m²

Vloerverwarming plaatsen

Bij de renovatie van een woning zouden de bestaande klassieke radiatoren vervangen worden door vloerverwarming. Gelijkvloers op PUR isolatie +-65 m². Verdiep 1 in houtvloer 35 m². Verdiep 2 in houtvloer 35 m² . Er is een nieuwe condensatieketel aanwezig.

Vloerisolatie en vloerverwarming leggen

Ik ben mijn huis aan het renoveren, maar de chauffage laat ik aan vakmannen over. De oude vloer is uitgebroken, uitgegraven en er s al een nieuwe vloerplaat gegoten. Wat ik zou willen is : -spuiten van pur isolatie 65m² van 10cm -plaatsing van vloerverwarming (65m²) -plaatsing van nieuwe cv gasketel en nieuwe gasleiding door het huis trekken aangezien de ketel achteraan in het huis zou komen -chappen

Wegnemen van 300 m² leien en leggen nieuwe kunst leien op dak

Wegnemen en afvoeren van ongeveer 300 m² asbesthoudende leien en ongeveer 150 m² menuiserie platen. Leveren en plaatsen van 300 m² nieuwe kunst leien en folie type Delta Vitexx S Plus. Behoud van geplaatste PUR-isolatie Dak is type Mansarde, Frans dak met een velux.

Betonplaat gieten + isolatie en chape oppervlakte 45 m²

Bij de renovatie van mijn net aangekochte rijwoning in Merelbeke zou ik graag de vloer vernieuwen. De huidige vloer (bouwjaar huis is 1950) is nog niet geïsoleerd en vermoedelijk op zand of zavel gelegd. I Ik zou zelf de vloer verwijderen en afgraven tot de gewenste diepte. Daarna zou een laag beton moeten gestort worden als basis. Daarbovenop zou ik de elektriciteit- en sanitaire leidingen leggen, om daarna te isoleren (vb. Met PUR-schuim) en te bedekken met een chapelaag. Beton storten op vloer, ongeveer 45 m².

Pur isolatie plaatsen

Pur leggen: 10 cm PUR in een bestaande woning. Het gaat om 1 ruimte in een L-vorm met een oppervlakte van 60 vierkante meter.

Gepolierde betonvloer leggen

Ik ben bezig met de renovatie van een huis uit 1976. Graag zou ik een gepolierde betonvloer in een deel van het huis willen laten leggen. Het gaat hier om 80 m². De vloeropstelling is als volgt: bestaande fundering(beton), +- 8 cm pur isolatie, hierop komen de leidingen voor de vloerverwarming en daarop zouden we graag een strakke betonvloer willen.

Chape leggen en pur isolatie spuiten

1) isolatie-pur kunnen spuiten (10 cm) en 2) chape kunnen leveren en installeren (6 cm). Het betreft een oppervlakte van 90 m².