Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor pur isolatie spuiten:

Pur isolatie spuiten

Graag vakman voor het spuiten van pur,dit op gelijkvloers. voor een oppervlakte van 70m2 en dit ongeveer 4cm dik. Dit zo snel mogelijk uit te voeren.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Kortenaken (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor pur isolatie spuiten uit heel België:

Plat dak en zijmuur isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren. Een deel van het dak is een plat dak, oppervlakte ca 31 m², en is momenteel beperkt geïsoleerd. Aangezien er niet veel hoogte meer beschikbaar is, gaan we er vanuit dat de bestaande isolatie eruit moet en nieuwe isolatie moet aangebracht worden. PUR met lage lambda-waarde is een optie. Een zijmuur van 81 m² is niet-geïsoleerd en heeft een spouwmuur van 30 cm. We zouden de spouwmuur willen laten opvullen met bvb PUR met lage lambda-waarde.

Zoldervloer isoleren met pur isolatie

Wij wensen onze zoldervloer te isoleren.

Water - Water warmtepomp installeren in NB woning

Eengezinswoning met 3 bouwlagen waarvan 3 de onder dak. Een water water warmtepomp installeren is voor een nieuwbouw. Alle bouwlagen moeten verwarmd worden met vloerverwarming. Onder dak betreft een afzonderlijke studio. Traditionele bouwwijze met 14 cm pur isolatie. Dakisolatie tussen gordingen.

Pur/isolatie vloer leggen

De beton is gestort en is aan het drogen. Wij zijn op zoek naar iemand die de pur kan komen leggen. De oppervlakte is 50m²

Vloerverwarming plaatsen

Bij de renovatie van een woning zouden de bestaande klassieke radiatoren vervangen worden door vloerverwarming. Gelijkvloers op PUR isolatie +-65 m². Verdiep 1 in houtvloer 35 m². Verdiep 2 in houtvloer 35 m² . Er is een nieuwe condensatieketel aanwezig.

Vloerisolatie en vloerverwarming leggen

Ik ben mijn huis aan het renoveren, maar de chauffage laat ik aan vakmannen over. De oude vloer is uitgebroken, uitgegraven en er s al een nieuwe vloerplaat gegoten. Wat ik zou willen is : -spuiten van pur isolatie 65m² van 10cm -plaatsing van vloerverwarming (65m²) -plaatsing van nieuwe cv gasketel en nieuwe gasleiding door het huis trekken aangezien de ketel achteraan in het huis zou komen -chappen

Wegnemen van 300 m² leien en leggen nieuwe kunst leien op dak

Wegnemen en afvoeren van ongeveer 300 m² asbesthoudende leien en ongeveer 150 m² menuiserie platen. Leveren en plaatsen van 300 m² nieuwe kunst leien en folie type Delta Vitexx S Plus. Behoud van geplaatste PUR-isolatie Dak is type Mansarde, Frans dak met een velux.

Betonplaat gieten + isolatie en chape oppervlakte 45 m²

Bij de renovatie van mijn net aangekochte rijwoning in Merelbeke zou ik graag de vloer vernieuwen. De huidige vloer (bouwjaar huis is 1950) is nog niet geïsoleerd en vermoedelijk op zand of zavel gelegd. I Ik zou zelf de vloer verwijderen en afgraven tot de gewenste diepte. Daarna zou een laag beton moeten gestort worden als basis. Daarbovenop zou ik de elektriciteit- en sanitaire leidingen leggen, om daarna te isoleren (vb. Met PUR-schuim) en te bedekken met een chapelaag. Beton storten op vloer, ongeveer 45 m².