Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Londerzeel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Londerzeel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Londerzeel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor gelijkaardige projecten:
plaatsen van spuitkurk op de gevel, isolatie buitenmuur, plafonds isoleren tegen geluidsoverlast, plaatsen van trespa isolatie, isoleren kruipkelder van chalet, geluidsisolatie in slaapkamer plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Londerzeel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Londerzeel:

Isoleren van zoldervloer

Zoldervloer dient geïsoleerd te worden (pur, of platen), dit wordt geen kamer. Er zou ook pur beneden moeten komen gezien er vloerverwarming geplaatst wordt.

Dak isoleren van appartementsgebouw

Het is een appartementsgebouw met 19 appartementen van 1975. Volgens de wetgeving is het verplicht het dak te isoleren tegen 2020. Het is nu een roofing dak. Afmeting gebouw breedte 33. 90m diepte 15m. Er staan wel 2 liftkokers op het dak, deze afmeting is mij onbekend. Graag enig informatie omtrent de isolatie.

Isoleren van plat dak met lichtkoepel

isoleren van een plat dak met lichtkoepel. Oppervlakte van het dak is ongeveer een 60 m². Best ter plaatse komen kijken.

Isoleren met glaswol of rotswol

Isoleren met glaswol of rotswol

Plaatsen van isolatie

Ik beschik al over de nodige minerale wol en zoek enkel iemand die deze kan plaatsen (het gaat over 85m²), inclusief aanbrengen van dampscherm

Isolatie dak

Isolatie dak, rijwoning. 5 meter gevelbreedte - zadeldak - werken moeten afgerond zijn voor einde jaar teneinde van premies te genieten

Isolatie van dak langs buitenkant

Dak boven de kamer. Is niet toegankelijk moet langs buitenmuur ingespoten worden Hoogte van dat in 120 cm . Opp is 8m10 geschat.

ik zoek een bedrijf voor het leggen van ...

ik zoek een bedrijf voor het leggen van pur isolatie ongeveer 90m² op gelijkvloer