Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren dak:

Isoleren dak

Graag zou ik mijn dak laten isoleren met glaswol. Gaat om ongeveer 60m².
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Opwijk (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren dak uit heel België:

Vrijstaande woning renoveren

Ik ben op zoek naar een aannemer om een vrijstaande woning te renoveren. Alle ramen vervangen door drie dubbel hoog rendementsglas Alle buitendeuren vervangen: 1 tuindeur in 3 delen, 2 normale buitendeuren en 2 voordeuren. Alle kozijnen vervangen. Moet in hout of kunststof afgewerkt zijn. Alle spouwmuren isoleren, het dak isoleren en de elektriciteit conform maken. De vloer isoleren en vloerverwarming plaatsen in heel de woning.

Holle ruimte isoleren in een vlinderdak

Ik wil het dak laten isoleren, bestaande uit een holle ruimte in een vlinderdak. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90 à 95 vierkante meter, afhankelijk van opmeten langs de binnen- of buitenkant. De ruimte is van binnenuit niet bereikbaar. Het vlinderdak loopt op naar een hoogte van 50 centimeter naar de buitenkanten.

Spuitisolatie aanbrengen

Ik zou graag mijn plat dak van 113 vierkante meter willen laten isoleren met spuitisolatie. Isolatie moet waarschijnlijk van binnenuit gespoten worden.

Plat dak isoleren

Vakman gezocht om een plat dak te isoleren. Het gaat om zo een 36 à 38 m².

Hellend dak vernieuwen en isoleren

Hersteling dak met leien. Het schuine dak is eveneens ook te isoleren.

Isoleren van niet dragende plafond

Isoleren van niet dragend gyproc plafond met Supafil loft 045. Ruimte tussen dak en vals plafond 20 cm Oppervlakte plafond 43 m². Het opspuiten kan via de openingen spotverlichting.

Zolder isoleren

Ik zou graag het dak van mijn zolder isoleren, eventueel laten dichtspuiten met PUR schuim. Het gaat om een kleine 80 à 100 m².

Plat dak isoleren

Een plat dak op een bestaand appartementsgebouw van 4 verdiepingen isoleren. Het is een appartementsgebouw van 1976 met een dakoppervlakte van 15m op 7m = 105 m² Het is al eens geïsoleerd maar normen zijn veranderd --> waarschijnlijk bestaande isolatie er afhalen en opnieuw isoleren volgens nieuwe normen.