Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor akoestische isolatie scheidingsmuur plaatsen:

Akoestische isolatie scheidingsmuur plaatsen

akoestische isolatie scheidingsmuur tweewoonst: onze woning werd zonder spouwmuur aangebouwd aan een bestaande woning. tegen de scheidingsmuur werd een gyproc-wand aangebracht, en af en toe hebben we duidelijk wat last van geluid bij de buren (blaffende hond,....). We vragen ons af of het mogelijk is om de geluidsisolatie te optimaliseren. Op 30/31 oktober wordt een nieuwe keuken geplaatst, en het zou te gek zijn om met die isolatie te wachten tot daarna.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Wijgmaal (Vl-Br) (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor akoestische isolatie scheidingsmuur plaatsen uit heel België:

Renoveren van hoeve

2 huizen met 2 grote stallen en verschillende grote bijgebouwen. Nodig: vervangen mazoutinstallatie naar aardgas (condensatieketels), herinstalleren elektriciteitskasten (kabels doorgeknipt) + controle elektriciteitsinstallatie, isolatie zolder (ongeveer 220m²). Kleinste huis moet volledig conform worden om te verhuren. Het grote huis moet leefbaar zijn. Basisstructuur goed in orde. Bijkomend plaatsen 10 zonnepanelen en zonneboiler, integratie in aanwezige systeem. Eventueel ramen aan voorkant vervangen om betere akoestische isolatie te verkrijgen. Hoeve is van 1930.

Akoestische geluidsisolatie te plaatsen

We zoeken efficiënte akoestische isolatie die het geluidsniveau in het kinderdagverblijf naar beneden kan halen. Gaat om verschillende leefruimtes . Te plaatsen op het gelijkvloers van een nieuwbouwwoning, 150 à 200 m².

Akoestische isolatie plaatsen

Een tijdje geleden hebben wij een vakman gezocht voor akoestische isolatie tussenverdieping 56m2. We hebben toen een fantastische offerte gekregen maar zijn spijtig genoeg contactgegevens kwijt. Graag een seintje als U ooit op Oude Baan 14 3060 Bertem bent geweest.

Akoestische isolatie plaatsen

Doel is akoestische isolatie tussen 2 appartementen, via vloer bovenste appartement (plafond onderburen kan/mag niet verlaagd worden) - tegen opstijgend luchtgeluid van onderburen + contactgeluiden naar beneden . Bouwjaar 1910; ongeveer 70 m2: 1 badkamer, 2 slaapkamers, wc, inkomhall. (zie foto bijlage - de houten vloer zichtbaar op de foto loopt door in badkamer, slaapkamers, wc.. ) Oude plancher te vervangen door linoleum of nieuwe plancher (afhankelijk van prijsverschil en kwaliteit akoestische isolatie)

Voorzetgevel met isolatie plaatsen

Ik woon in een halfopen woning en zou graag de scheidingsmuur tussen mij en mijn buur akoestisch willen isoleren. Momenteel is er enkel een steen van 10 dik die ons scheid dus daar heb je redelijk wat lawaaihinder van. Probleem is wel dat er je dus in die muur niet mag boren wat het misschien wel moeilijker maakt om eventueel een akoestische isolatiewand te plaatsen.

Hellend dak renoveren en isoleren

Onder de zolder waarop het dak zich bevindt zijn er nog een begane grond en twee verdiepingen. Begrijp is goed dat de stalen dakplaten meteen de isolatie bevatten ? Dan liefst rots- of glaswol in die platen met het oog op optimale akoestische isolatie, omdat het huis aan een drukke weg gelegen is. IK zou gaan voor een optimale isolatiedikte. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 110 vierkante meter: 11,25 diep bij 6,50 breed met een normaal puntgeveldak Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Stalen dakplaten / dakpanplaten Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Ja

Gelijkvloersappartement volledig renoveren

Zoals u kunt zien op de foto's moet alles van nul opgebouwd worden. Elektriciteit, sanitair, isolatie (+akoestische), opbouw van badkamer, chappe, polybeton, parket,... Van de kelderkamer moet een slaapkamer gemaakt worden (muren inspuiten tegen vocht etc... ).

Voorzetramen te plaatsen

Ik wil graag een voorzetraam laten plaatsen met het oog op akoestische isolatie van een raam, ongeveer 4 m2 groot. Of het bestaande raam laten isoleren. De voorgevel is pas bezet: ik wil het hele raam er niet uit laten halen.