Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Waals-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Waals-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Waals-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Waals-Brabant.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Waals-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Oisquercq, Ottignies, Rixensart, Waterloo, Wauthier-Braine, Wavre uit Waals-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van daken appartementsgebouw, plat dak isoleren, dakisolatie plaatsen met dakramen, zolderdak isoleren, dak isoleren, isoleren van hellend dak, wachtgevel isoleren, isoleren van een hellend dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van een zadeldak, isoleren van plat dak appartementsblok, bekleden en isoleren van aanbouw, plat dak isoleren, isoleren van zoldervloer met isolatieplaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Waals-Brabant:

donderdag 25 augustus 2016

Isoler toiture

Kochten een bungalow uit 1974. Alhoewel de dakbedekking er prima bijligt, denken we er toch aan om extra isolatie toe te voegen en af te werken met derbygum/polygum... Hadden graag een idee van de kostprijs. Trekken er wel pas begin november in. Weet niet of het in de herfst/winter aan te raden is dit werk uit te voeren of te wachten tot de lente. Il s'agit d'un bungalow de 1974 avec une toiture plate. Nous pensons de isoler la toiture encore plus. Egalement isoler les facades etc. Travaux à faire à partir de debut novembre
donderdag 31 maart 2016

Plaatsen van een sarkingdak

Wij wensen een sarking dak te plaatsen. Graag zo snel mogelijk.
maandag 22 februari 2016

Isoleren van zolder

Niet bewoonbare zolder met kepers,huis bungalow. Eventueel middenstuk begaanbaar maken als stockage. Bestaande isolatie te vervangen na meer dan 30 jaar. Zoldervloer te isoleren. Graag info wegens niet op de hoogte van mogelijkheden. Misschien best plaatsbezoek. Premies voor Wallonië?
woensdag 12 december 2012

Isolatie bestaande woning

We willen graag onze woning beter isoleren. We denken hierbij aan het dak, de muren en de vervanging van de ramen.

Partners

Partners van Casius