Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Waals-Brabant:

donderdag 25 augustus 2016

Isoler toiture

Kochten een bungalow uit 1974. Alhoewel de dakbedekking er prima bijligt, denken we er toch aan om extra isolatie toe te voegen en af te werken met derbygum/polygum... Hadden graag een idee van de kostprijs. Trekken er wel pas begin november in. Weet niet of het in de herfst/winter aan te raden is dit werk uit te voeren of te wachten tot de lente. Il s'agit d'un bungalow de 1974 avec une toiture plate. Nous pensons de isoler la toiture encore plus. Egalement isoler les facades etc. Travaux à faire à partir de debut novembre
donderdag 31 maart 2016

Plaatsen van een sarkingdak

Wij wensen een sarking dak te plaatsen. Graag zo snel mogelijk.
maandag 22 februari 2016

Isoleren van zolder

Niet bewoonbare zolder met kepers,huis bungalow. Eventueel middenstuk begaanbaar maken als stockage. Bestaande isolatie te vervangen na meer dan 30 jaar. Zoldervloer te isoleren. Graag info wegens niet op de hoogte van mogelijkheden. Misschien best plaatsbezoek. Premies voor Wallonië?
woensdag 12 december 2012

Isolatie bestaande woning

We willen graag onze woning beter isoleren. We denken hierbij aan het dak, de muren en de vervanging van de ramen.