Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
22 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in West-Vlaanderen:

dinsdag 18 juni 2019

Stacaravan isoleren onderaan en dichtmakan

Isoleren en onderaan dichtmaken van stacaravan. afm. 3M70 op 9M80
woensdag 5 juni 2019

Geluidsisolatie aanbrengen

Wegens geluidsoverlast van mijn bovenburen zou ik graag mijn verlaagd plafond laten isoleren. Plafond : 60 m².
dinsdag 28 mei 2019

Spouwmuur isoleren

Omdat we in onze vakantie woning verwarming zouden laten binnen brengen werd de vraag gesteld of we ook de spouwmuren konden isoleren? Het is een driegevelwoning gebouwd in 1961. Op het plan staat een maat voor binnen tot buitenmuur 32 met een kleine spouw. Het dak is reeds geisoleerd.
zaterdag 27 april 2019

Isoleren nieuwbouw dak

Leveren en plaatsen van dakisolatie (exclusief btw): Plaatsen van isolatie van 220 mm dik Rd waarde 6,25 m²/K/W Plaatsen van dampscherm Plaatsen van tape op de naden Aantal m² : +/- 300 m²
zondag 14 april 2019

Kruipkelder isoleren

Wij willen graag de vloer in onze badkamer en halletje heraanleggen en isoleren. Momenteel ligt deze op een houten rooster boven een lage kruipkelder. Wij hadden graag de kruipkelder van ongeveer 50 cm hoog opgevuld en geïsoleerd. De totale opp bedraagt een 12 m²
zondag 24 maart 2019

Gevelbekleding plaatsen

Een bovenbouw van een keuken dient eventueel geïsoleerd en bekleed te worden . 2 keer een aanpalend schuindak eventueel met plaatsing van nieuw dak daar er geen onderdak ligt. Een oppervlakte van 30 m².
woensdag 20 maart 2019

Dak en spouwmuren isoleren en extra venster plaatsen

Isoleren van bestaande dak, spouwmuren en plaatsen van nieuw venster aan voorkant van woning. Zolderkamer. Oppervlakte ruimte : Br 6 m.
vrijdag 1 maart 2019

Muren en dak isoleren

Ik zou graag mijn huis laten isoleren. Muren en dak. oppervlakte : Alléénstaande woninge, benedenverdieping.
zondag 3 februari 2019

Gevelisolatie + dakisolatie plaatsen

Ik wil mijn woning laten isoleren. De gevel heeft een oppervlakte van 128.5 vierkante meter. Het schuin dak heeft een totaaloppervlakte van 73.62 vierkante meter. Voor de gevel zou ik graag eens prijzen vergelijken voor zowel spouwmuurisolatie als buitengevelisolatie (+ optie renovatie). Voor de zolder zullen in de toekomst 2 kamers worden toegevoegd dus een zeer hoge isolatiewaarde is hier nodig. Enkele kleine metselwerken zullen eerst moeten uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld het dicht metselen van kachelgaten in de muur.
zaterdag 26 januari 2019

Vloerisolatie leggen en spouwmuren isoleren

wij gaan de vloer op het gelijkvloers volledig openbreken om isolatiechape te leggen dan ook onze nieuwe leidingen elektriciteit en sanitair ook gaan we vloerverwarming leggen. Spouwmuur isolatie ook voor de vier muren van de woning. Ook dakisolatie aanbrengen indien mogelijk en nodig.