Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in West-Vlaanderen.

25 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren van daken appartementsgebouw, plat dak isoleren, dakisolatie plaatsen met dakramen, isoleren wan plat dak en wanden appartementsblok, dak isoleren, isoleren van hellend dak, wachtgevel isoleren, isoleren van een hellend dak, dak isoleren, isoleren van dak, isoleren van een zadeldak, isoleren van plat dak appartementsblok, bekleden en isoleren van aanbouw, isoleren dak buitenzijde, isoleren van zoldervloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in West-Vlaanderen:

zondag 19 februari 2017

Spantendak isoleren

Spanten dak isoleren. Graag een prijsofferte.
vrijdag 17 februari 2017

Plat dak isoleren

Plat dak van 40 m breed en 100 m lang isoleren.
dinsdag 14 februari 2017

Isoleren zolder

Graag had ik eens geweten hoe ik best mijn zolder kan isoleren. Dit is een zolder die als opbergruimte dient.
vrijdag 3 februari 2017

Isoleren van een hellend dak

Isoleren van ons hellend dak met een dikte van 12 cm.
donderdag 2 februari 2017

Isoleren van ons dak met schuim

Wij willen ons dak isoleren met schuim. Dit is een puntdak met een velux. Graag een prijsofferte en komen zien ter plaatse.
donderdag 2 februari 2017

Isoleren van dak

We zouden het dak van ons aangekocht huis graag laten isoleren. Er is al een onderdak aanwezig maar geen isolatie. Hangt van de prijs af wanneer we het dan werkelijk laten uitvoeren.
dinsdag 31 januari 2017

Isoleren van een zadeldak

Isoleren dak, premies en fiscale voordelen. Het betreft een zadeldak.
maandag 23 januari 2017

Geluidsisolatie tussen 2 appartementjes

Wij maakten in ons herenhuis twee kleine appartementjes , wilden graag info ivm het isoleren van geluid van een oude trap
dinsdag 17 januari 2017

Isoleren van platte daken

Rijwoning. 3,35 m buitenmaat. 15 m diepte; 4 verdiepingen/daken. Al dan niet alle verdiepingen isoleren. Bestaande platte daken in roofing. Dit zijn 3 a 4 platte daken.
woensdag 11 januari 2017

Isoleren van plat dak

Isoleren van appartement deel plat dak + 2 terrassen. Er is isolatie op maar niet voldoende. isolatie die voldoet aan normen voor 2050. EPDM afwerking.
woensdag 4 januari 2017

Isoleren van plat dak

Graag een richtprijs: Mijn zoon staat op het punt om een huis te kopen met een plat dak. Isoleren op plat dak en nieuwe bedekking leggen. Graag advies en prijs. het is een koppelwoning dus is het mogelijk om dat af te werken bij het huis van de buren? Wat is de prijs ongeveer de m² voor zo'n dak? (het is een randgemeente van Gent)
zondag 11 december 2016

Dakisolatie plaatsen

Plaatsen van dakisolatie in zolderruimte. Dit betreft een hellend dak.
woensdag 7 december 2016

Isoleren van zolderdak

Isoleren van dak zolder: Dak van een leegstaande zolder in een oude woning heeft mesurietplaten en goede spanten en gewoon dakpannen ( niet ingerichte zolder) met 2 kleine dakraampjes.
maandag 5 december 2016

Isoleren hellend dak

Isolatiewerken: Wij wensen een R-waarde van minimum 6.5.
maandag 5 december 2016

Isoleren zolderdak met PUR

Isoleren van zolderruimte bestaande uit kepers 60/60 h.o.h. ± 40 CM op gordingen. Geen onderdak. Stormpannen (enkele sluiting) langs binnenkant gevoegd. Isolatievoorstel: PUR-dakisolatie dikte 12 CM voorzien van dampscherm. Voegen afdichten met dampdoorlatende tape. Voorschot nog te betalen m.b.t. premie Ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.
zondag 4 december 2016

Isoleren met glaswol

Isoleren van zolder met gespoten glaswol.
zaterdag 3 december 2016

Isoleren kruipzolder

Isoleren van kruipzolder. De oppervlakte is ongeveer 35m².
vrijdag 2 december 2016

Isoleren zolderdak

Ik wil graag zo snel mogelijk mijn dak isoleren met polyurethaan mus spuit. Dit is een zolderdak met twee veluxen.
woensdag 30 november 2016

Isoleren schuin dak

Ik zou graag bestaande (oude) dakisolatie laten verwijderen en vervangen door degelijke nieuwe isolatie. Doch een deel van de bewoonde ruimtes bevinden zich (deels) in het dak. Ik wil vermijden dat bestaande plafonds moeten afgebroken worden. Waardoor de isolatie (deels) van buitenaf zou moeten aangebracht worden. Met het vermoedelijk plaatsen van een nieuw onderdak. Indien mogelijk het bestaande pannendak hergebruiken. Ecologisch verantwoorde isolatie is een optie. Graag nog een offerte teneinde dit jaar nog een voorschotfactuur te kunnen betalen voor te genieten van momenteel nog geldend belastingsvoordeel.
zaterdag 26 november 2016

Isoleren van appartementen

Betreft zadeldak appartementen : Gordingen/keper dak, gebouw uit 1954, 3 appartementen, smalle trap om isolatie naar boven te brengen. Geen lift aanwezig. Eventueel ook offerte voor het plaatsen van een velux 160 H x 94 b, velux is al gekocht. Er zou ook een velux moeten geplaatst worden. De velux hebben we al aangekocht , enkel het plaatsen.
woensdag 23 november 2016

Isoleren hellend dak

Interesse in het isoleren met parels of PUR, van een hellend dak via de buitenkant.
dinsdag 22 november 2016

Isoleren van dak

Isoleren van een woning uit het jaar 1989. Ik wil de bestaande dakpannen behouden. Dit is een schuin dak.
dinsdag 22 november 2016

Dak volledig isoleren

Ik zou graag mijn volledig dak isoleren met het nodige isolatiemateriaal om recht te hebben op alle premies. Dit is een zadeldak. Geen velux ramen.
maandag 21 november 2016

Plat dak isoleren

Ik wens mijn plat dak met roofing bekleding te isoleren met een Rd waarde van >4.5. Indien nodig kan ik foto's doorsturen.
zondag 20 november 2016

Isoleren van twee zolders

Isoleren van 2 zolders met ongeveer 78 m² dak. 14,5 cm dik. Ter plaatse komen kijken door een vakman.

Partners

Partners van Casius