Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
23 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in West-Vlaanderen:

zondag 3 februari 2019

Gevelisolatie + dakisolatie plaatsen

Ik wil mijn woning laten isoleren. De gevel heeft een oppervlakte van 128.5 vierkante meter. Het schuin dak heeft een totaaloppervlakte van 73.62 vierkante meter. Voor de gevel zou ik graag eens prijzen vergelijken voor zowel spouwmuurisolatie als buitengevelisolatie (+ optie renovatie). Voor de zolder zullen in de toekomst 2 kamers worden toegevoegd dus een zeer hoge isolatiewaarde is hier nodig. Enkele kleine metselwerken zullen eerst moeten uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld het dicht metselen van kachelgaten in de muur.
zaterdag 26 januari 2019

Vloerisolatie leggen en spouwmuren isoleren

wij gaan de vloer op het gelijkvloers volledig openbreken om isolatiechape te leggen dan ook onze nieuwe leidingen elektriciteit en sanitair ook gaan we vloerverwarming leggen. Spouwmuur isolatie ook voor de vier muren van de woning. Ook dakisolatie aanbrengen indien mogelijk en nodig.
woensdag 9 januari 2019

Isoleren met cellulose tussen verlaagd plafond (gyproc)

Appartementje in Blankenberge, tussen ons en de bovenverdieping is er veel last van geluidshinder. Inspuiten van cellulosevlokken Aangezien wij een afgewerkt plafond hebben. (gyprocplaten) Het gaat over een opp van ongeveer 55m².
zondag 16 december 2018

Dak isoleren

Ik wens dak van aan te kopen woning te isoleren met PUR om vlaamse dakisolatienorm (R 0.75 K/W) te respecteren De woning heeft een gevelbreedte van 9,9 m en diepte van 7,4 m Pro forma Offerte gevraagd tegen uiterlijk donderdag 20 december
dinsdag 27 november 2018

Vloerisolatie leggen

vloerisolatie plaatsen in de beneden verdieping 45m² met vloerverwarming .
dinsdag 9 oktober 2018

Isoleren van plat dak 25 m²

Plat dak isoleren van ongeveer 25 m² spouwmuur isolatie.
zaterdag 11 augustus 2018

Plaatsen dakisolatie

Aanbrengen van +/- 120m² dakisolatie met hoge normen. Het dak zelf is in goede staat.
vrijdag 20 juli 2018

Isoleren bergruimte met sandwichpanelen

Het isoleren van een extra ruimte aan een veranda, dit betreft een bergruimte aansluitend aan de veranda. Oppervlakte van de bergruimte is 4 op 4.5 meter. Dit is onder een schuin dak. Graag met sandwichpanelen isoleren.
dinsdag 19 juni 2018

Plaatsen van spuitkurk op de gevel

Wij willen onze gevel in het voorjaar 2019 onder handen nemen. Plaatsen van spuitkurk op de voorgevel en waarschijnlijk ook de achtergevel. Oppervlakte van de gevel is niet echt geweten.
dinsdag 3 april 2018

Binnen/buitenmuren isoleren nieuwbouw

Isoleren van binnen/buitenmuren op gelijkvloerse verdieping (winkelpand) - Nieuwbouw. Isolatieplaten Eurothane G van Recticel of gelijkwaardig. Totale lengte muren ca. 56 m. Hoogte max. 3 m.