Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in West-Vlaanderen.

25 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren woning, nieuw dak plaatsen met dakvensters en houtwolisolatie, isoleren woning, isoleren van dak tussen balken, isoleren dak, isoleren van dak, isoleren van zoldervloer, dringend isoleren dak, isoleren vloer - isoler le sol, isoleren zoldervloer, isoleren dak, isoleren slaapzolder, schuin dak isoleren, zolder na-isoleren, zoldervloer isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in West-Vlaanderen:

donderdag 18 mei 2017

Isoleren van dak

Dak isolatie van schuin dak
maandag 15 mei 2017

Isoleren van zoldervloer

Isoleren van zoldervloer ( bestaande uit potten en betonbalkjes ) met papiervlokken of cellulose isolatie? Materiaal en dergelijke te bespreken met vakman.
zaterdag 29 april 2017

Geluidsisolatie tussen plafonds steken

Wegens geluidsoverlast bovenburen hebben zouden wij de ruimte tussen onze valse plafonds (appartement) willen laten volspuiten met cellulosevezels of op een andere manier - zonder beschadiging plafonds willen laten isoleren. Uitvoering binnen de 1 à 2 maand.
donderdag 27 april 2017

Isoleren vloer - isoler le sol

Mede-eigendom aan de kust: vloer van de zodler te isoleren van de residentie : 320m². Copropriété à Sint Idesbald: nous souhaitons isoler le sol du grenier de notre résidence. Surface +/- 320m²
woensdag 26 april 2017

Isoleren van schuin dak

Hellend dak Onderdak aanwezig Rd-waarde = 4,5 m²K/W
vrijdag 21 april 2017

Isoleren van dak

Ik zoek een vakman voor het isoleren van mijn dak.
woensdag 12 april 2017

Isoleren van het dak

Ik ben huurder. Dit zou verkocht worden en ik heb eerste keus maar de verkoopprijs is veel te hoog en er zijn nog wel wat kosten aan/ Zoals het dak isoleren. Het gaat om een zadeldak isoleren van plusminus 30 m2. Dak met houten balken met eterniet platen bedekt en dakpannen er op 2 kleine oude loden dakramen van 30cm op 50cm. het is de bedoeling dat alles geïsoleerd word en proper afgewerkt zodat er later eventueel kamers kunnen gemaakt worden.
maandag 10 april 2017

Isoleren van zolder

Isoleren van zolder (dak).
zaterdag 8 april 2017

Zolder isoleren met papiervlokken

Deel zolder isoleren: stuk boven zijkant boven onder een lat dak (25cm hoogte)+ opvullen nissen boven 3 uitspringende vensters voorgevel. Graag met papiervlokken.
vrijdag 31 maart 2017

Isoleren en vernieuwen dakbedekking plat dak

Isolatie en vernieuwen van dakbedekking. Dit is een plat dak, en er dient een nieuwe roofing op te komen of rubberen dakbedekking.
dinsdag 28 maart 2017

Isoleren plat dak

Hoofdgebouw : 60,84 m² Terassen voorkant tweede verdieping : 16,9 m² Dak terassen voorkant: 20,28 machterkant :13,52 m² Terras boven de keuken van winkel op gelijkvloers : 15,21 m² Wij willen graag een afwerking met isolatie die voldoet aan de minimum norm en die begaanbaar is.
woensdag 22 maart 2017

Isolatie + crepie

Ik woon in een kleine bungalow en zou graag buiten muren isoleren en dan crepie ervoor.
dinsdag 14 maart 2017

Dak en muren isoleren

Ongeveer 62 m² schuin dak en 36 m² muren. Zolder zonder onderdak. Eventueel ook prijs voor afwerking met Gyproc platen en voor steken van 2 dakramen / Velux.
maandag 13 maart 2017

Dak isoleren

Graag zouden wij ons dak isoleren. Om in aanmerking te komen voor de premie van stad Kortrijk moet de rd-waarde minimum 6,5 bedragen. Dit betreft een zadeldak.
dinsdag 7 maart 2017

Dak isoleren

Kan je met pur of isomobolletjes van langs buitenaf het dak isoleren? Dit is een hellend dak met een dakkapel.
dinsdag 7 maart 2017

Spuiten van PUR

Spuiten van PUR. Zoldervloer opspuiten.
zondag 5 maart 2017

Balken van pannendak isoleren

Plaatsen van isolatie tussen balken van een pannendak. Graag advies over de verschillende soorten isolatie.
vrijdag 24 februari 2017

Geluidsisolatie plaatsen op plafond

Geluidsisolatie op plafond (stucwerk op potten en balken) plaatsen. Een totaal van 80 m².
zondag 19 februari 2017

Spantendak isoleren

Spanten dak isoleren. Graag een prijsofferte.
vrijdag 17 februari 2017

Plat dak isoleren

Plat dak van 40 m breed en 100 m lang isoleren.
dinsdag 14 februari 2017

Isoleren zolder

Graag had ik eens geweten hoe ik best mijn zolder kan isoleren. Dit is een zolder die als opbergruimte dient.
vrijdag 3 februari 2017

Isoleren van een hellend dak

Isoleren van ons hellend dak met een dikte van 12 cm.
donderdag 2 februari 2017

Isoleren van ons dak met schuim

Wij willen ons dak isoleren met schuim. Dit is een puntdak met een velux. Graag een prijsofferte en komen zien ter plaatse.
donderdag 2 februari 2017

Isoleren van dak

We zouden het dak van ons aangekocht huis graag laten isoleren. Er is al een onderdak aanwezig maar geen isolatie. Hangt van de prijs af wanneer we het dan werkelijk laten uitvoeren.
dinsdag 31 januari 2017

Isoleren van een zadeldak

Isoleren dak, premies en fiscale voordelen. Het betreft een zadeldak.