Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
25 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in West-Vlaanderen:

vrijdag 12 juni 2020

Isoleren en afwerken van de onderkant van een stacaravan

Wij willen onze stacaravan laten isoleren en afwerken met de vereiste PVC van donkergrijze tot zwarte kleur, verticaal geplaatst. De stacaravan heeft een lengte van 9,80m en een breedte van 3,70m.
zaterdag 11 april 2020

Isoleren van buitenmuur

We hebben een woning gekocht waarbij er een buitenmuur is die als muur uitziet op de tuin van de buurman. Hij wil deze muur graag cementeren, maar geeft ons de kans om de buitenmuur eerst te isoleren, daar dit momenteel niet zo is. We hadden graag wat informatie ontvangen over materiaal (alle nodige voor het bevestigen aan de bakstenen en platen voor 55 m² te isoleren buitenmuur) waarop achterna kan gecementeerd worden.
dinsdag 10 september 2019

Isolatie spuiten achter gyprocwanden

Tegen een buitenmuur werd eerst een houtskeletwand geplaatst en een OSB-plaat ertegen. Hierop werden dan gyprocplaten gevezen. Hier zou nu nog isolatie moeten achter gespoten worden. Het gaat over één wand en een klein deel van het plafond voor zo een 25 m².
vrijdag 6 september 2019

Gevelisolatie aanbrengen

Ik zou graag de buitenmuren laten isoleren en een gevelsteen/steenstrip laten plaatsen. Het betreft ongeveer 90 m² bakstenen muur zonder spouw en 30 m² ytong muren.
maandag 12 augustus 2019

Isoleren en dichtmaken stacaravan onderaan

We hebben een stacaravan gekocht en zouden die willen isoleren en dichtmaken onderaan. Afmetingen : 9m lengte 3.70m breed.
dinsdag 18 juni 2019

Stacaravan isoleren onderaan en dichtmakan

Isoleren en onderaan dichtmaken van stacaravan. afm. 3M70 op 9M80
woensdag 5 juni 2019

Geluidsisolatie aanbrengen

Wegens geluidsoverlast van mijn bovenburen zou ik graag mijn verlaagd plafond laten isoleren. Plafond : 60 m².
dinsdag 28 mei 2019

Spouwmuur isoleren

Omdat we in onze vakantie woning verwarming zouden laten binnen brengen werd de vraag gesteld of we ook de spouwmuren konden isoleren? Het is een driegevelwoning gebouwd in 1961. Op het plan staat een maat voor binnen tot buitenmuur 32 met een kleine spouw. Het dak is reeds geisoleerd.
zaterdag 27 april 2019

Isoleren nieuwbouw dak

Leveren en plaatsen van dakisolatie (exclusief btw): Plaatsen van isolatie van 220 mm dik Rd waarde 6,25 m²/K/W Plaatsen van dampscherm Plaatsen van tape op de naden Aantal m² : +/- 300 m²
zondag 14 april 2019

Kruipkelder isoleren

Wij willen graag de vloer in onze badkamer en halletje heraanleggen en isoleren. Momenteel ligt deze op een houten rooster boven een lage kruipkelder. Wij hadden graag de kruipkelder van ongeveer 50 cm hoog opgevuld en geïsoleerd. De totale opp bedraagt een 12 m²