Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een isolatiespecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten.
26 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in West-Vlaanderen:

vrijdag 15 december 2017

Geluidsisolatie te plaatsen

We wonen in een halfopen huis. We hebben last van lawaai van de aanpalende buren. We zouden die volledige muur willen geluidsdicht isoleren zodat we geen problemen meer hebben van het lawaai van de buren. Het gaat om +/- 100 m².
woensdag 13 december 2017

Geluidsisolatie te plaatsen voor binnenmuur

Ik woon in een halfopen bebouwing. Scheidingsmuur met buur is slechts enkele muur dus je kan alles horen. Ik zou de tussenmuur dus akoestisch willen isoleren in living en hal.
zondag 19 november 2017

Geluidsisolatie in appartement plaatsen

In mijn gelijkvloersappartement heb ik last van geluid van de voordeur in de inkomhal en contactgeluiden van boven geburen. Graag wens ik geluidsisolatie. Enkel de plafond isoleren van de woonkamer.
donderdag 16 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Ik heb geluidsoverlast van de buren. Hun slaapkamer grenst direct aan die van ons en je kan echt alles horen.
donderdag 16 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen op plafond

Ik wil mijn plafond van mijn appartement laten isoleren tegen geluid van bovenburen. Plafond isoleren enkel in de woonkamer.
woensdag 15 november 2017

Geluidsisolatie plaatsen in appartement

We zouden graag het middelste appartement laten isoleren om geluidsoverlast van het bovenste appartement te beperken. Het appartement bedraagt ongeveer 140 m². Tegen het plafond.
maandag 13 november 2017

Schuin dak isoleren langs binnenzijde

Dak isoleren met gespoten polyutethaanschuim Dak isoleren ongeveer een oppervlakte van 120 m². Dit is een zadeldak met vier veluxen.
zondag 29 oktober 2017

Geluidsisolatie plaatsen

Geluidsoverlast. Appartement van 80 m². Veel overlast van bovenbuur. Geluidsisolatie te plaatsen op plafond. Moet over gans appartement gebeuren.
woensdag 11 oktober 2017

Woning isoleren langs binnen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Nieuwbouwwoning, opbouw uit beton en staalstructuur (principe van industriebouw) langs de binnenzijde isoleren met eerst een harde isolatie, dan een houten structuur met zachte isolatie om nadien type gyproc tegen de houten structuur te plaatsen. Gevel oppervlakte samen ± 400m². Graag inclusief goed geplaatst dampscherm. Bedoeling is om energie zuining + luchtdicht te bouwen. Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 400m² woning metaal en beton
zondag 1 oktober 2017

Isoleren muren die aan de buren grenzen

Dringend isoleren tussenmuur van ons en de buren, wij horen alles. De oppervlakte is ongeveer 1012 m². Het is een Ytong-stenen muur
donderdag 14 september 2017

Vloerisolatie PUR op gelijkvloers

Renovatie: Vloer isoleren beneden verdieping: Ik ben op zoek naar een bedrijf of persoon die mijn woning na het plaatsen van mij ramen mijn woning wilt voorzien van vloerisolatie. Mijn woning valt onder renovatie dus hoop ik ook dat er rekening word gehouden met 6% en ook rekening gehouden met dat ik graag nog een premie wil aanvragen voor mijn vloerisolatie. Het gaat om een woning in wakken (Dentergem), voor 136 m² allemaal op het gelijkvloers, deze pur zou ook moeten afgeschuurd/afgetopt moeten worden voor mijn vloerverwarming. 1 voorwaarde wat wij wel willen! Al de ramen moeten volledig afgeplakt worden, niet enkel de eerste meter en dat het redelijk vlak ligt, de beton ligt redelijk oneffen.
woensdag 6 september 2017

Vals Plafond leggen en isoleren

Isoleren en vals plafond te plaatsen op bovenverdieping. Oppervlakte ? Werkhoogte: 4,50m en hoger + boven trap. Einde project: voor eind Oktober
vrijdag 1 september 2017

Geluidsisolatie aan te brengen in praatcafé

Buren klagen van geluidshinder in ons praatcafe. We hadden graag een zwevend geluidsisolerend paneel laten plaatsen...
woensdag 16 augustus 2017

Dakisolatie te plaatsen

Dak te isoleren. Oppervlakte 55m². Onderdak cellit 4d platen. Zeer toegankelijke werf Open ruimte. Wij wensen ecologisch te isoleren
zaterdag 12 augustus 2017

Zolder isoleren

Alléénstaande woning isoleren van dakgebinte en zolder met inblaasisolatie (cellulose of dergelijk).
zaterdag 8 juli 2017

Isolatie spouwmuur te plaatsen

Voorzetwand muurisolatie Geen voorkeur. Oppervlakte: 150 m²
maandag 5 juni 2017

Zolder dak te isoleren

Schuin dak op zolder. - Bijkomend te isoleren. - Reeds eerste laag aanwezig met rockwool. 2e laag in platen bovenop te plaatsen - Oppervlakte te isoleren : (bij benadering) : 80 m²
donderdag 18 mei 2017

Isoleren van dak

Dak isolatie van schuin dak
maandag 15 mei 2017

Isoleren van zoldervloer

Isoleren van zoldervloer ( bestaande uit potten en betonbalkjes ) met papiervlokken of cellulose isolatie? Materiaal en dergelijke te bespreken met vakman.
zaterdag 29 april 2017

Geluidsisolatie tussen plafonds steken

Wegens geluidsoverlast bovenburen hebben zouden wij de ruimte tussen onze valse plafonds (appartement) willen laten volspuiten met cellulosevezels of op een andere manier - zonder beschadiging plafonds willen laten isoleren. Uitvoering binnen de 1 à 2 maand.
donderdag 27 april 2017

Isoleren vloer - isoler le sol

Mede-eigendom aan de kust: vloer van de zodler te isoleren van de residentie : 320m². Copropriété à Sint Idesbald: nous souhaitons isoler le sol du grenier de notre résidence. Surface +/- 320m²
woensdag 26 april 2017

Isoleren van schuin dak

Hellend dak Onderdak aanwezig Rd-waarde = 4,5 m²K/W
vrijdag 21 april 2017

Isoleren van dak

Ik zoek een vakman voor het isoleren van mijn dak.
woensdag 12 april 2017

Isoleren van het dak

Ik ben huurder. Dit zou verkocht worden en ik heb eerste keus maar de verkoopprijs is veel te hoog en er zijn nog wel wat kosten aan/ Zoals het dak isoleren. Het gaat om een zadeldak isoleren van plusminus 30 m2. Dak met houten balken met eterniet platen bedekt en dakpannen er op 2 kleine oude loden dakramen van 30cm op 50cm. het is de bedoeling dat alles geïsoleerd word en proper afgewerkt zodat er later eventueel kamers kunnen gemaakt worden.
maandag 10 april 2017

Isoleren van zolder

Isoleren van zolder (dak).