Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren met cellulose tussen verlaagd plafond (gyproc):

Isoleren met cellulose tussen verlaagd plafond (gyproc)

Appartementje in Blankenberge, tussen ons en de bovenverdieping is er veel last van geluidshinder. Inspuiten van cellulosevlokken Aangezien wij een afgewerkt plafond hebben. (gyprocplaten) Het gaat over een opp van ongeveer 55m².
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Blankenberge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren met cellulose tussen verlaagd plafond (gyproc) uit heel België:

Binnenzijde dak isoleren

Graag hadden wij de zolderkamer zo goed mogelijk geïsoleerd zodat we voldoen aan de doelstellingen van het Renovatiepact 2050. Omdat we er daarna een extra slaapkamer van willen maken hadden we gedacht om met cellulose vlokken te werken omwille van hun zonne werende eigenschap. Nu vroegen wij ons af tot hoe dik dit gaat moeten aangebracht worden om dezelfde isolerende werking te bekomen in vergelijking met de klassieke glaswol,PUR /PIR of andere isolatiesoorten. En zo toch tot aan een waarde van Umax = 0,24 W/m2. K voor ons dak te kunnen bekomen. Graag hadden wij hiervoor ook een offerte aangevraagd. Isoleren van dak ongeveer 80 m².

Plat dak isoleren met cellulosevlokken

Gebouw met plat dak, tussen plafond van bovenste verdieping is een holle ruimte die ik wil isoleren. Ik dacht aan cellulose om de ruimte te isoleren. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 250 m².

Isoleren tussen gyprockamers en dak

Dak is zeer slecht geïsoleerd en op de zolder zijn nu gyproc kamers ingericht. Is het mogelijk om de ruimte tussen gyproc en zolder vol te spuiten met cellulose, inblaasisolatie? Gaat dit via het dak of wordt de gyproc open gemaakt om in te spuiten? Huis : lengte 10m, breedte 8m

Zolder isoleren

Alléénstaande woning isoleren van dakgebinte en zolder met inblaasisolatie (cellulose of dergelijk).

Hellend en plat dak isoleren

Ik wil alleen met eco-producten isoleren, ik dacht eerder aan cellulose, eventueel langs de binnenkant dan, als het langs buiten niet gaat. Kan langs beide kanten, er ligt nu roofing op. 60 vierkante meter materiaal: EPDM Niet met pur en pir werken.

Isoleren van zoldervloer

Isoleren van zoldervloer ( bestaande uit potten en betonbalkjes ) met papiervlokken of cellulose isolatie? Materiaal en dergelijke te bespreken met vakman.

Vernieuwen en isoleren van dak

Het dak moet vervangen worden en ook geïsoleerd worden. IN het dak moeten 2 nieuwe Velux-ramen gestoken worden. Cellulose isolatie.

Isoleren met cellulose

Bij een vernieuwing van een rieten dak dient op de constructie van 45 graden cellulose geplaatst te worden. Gelieve mij te contacteren voor verdere info. Met vriendelijke groet.