Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolatie aanbrengen:

Geluidsisolatie aanbrengen

Wegens geluidsoverlast van mijn bovenburen zou ik graag mijn verlaagd plafond laten isoleren. Plafond : 60 m².
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Blankenberge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolatie aanbrengen uit heel België:

Geluidsisolatie op tuinschutting aanbrengen

Wij zijn van plan onze tuin schutting geluidswerend te isoleren (isolatie tussen twee schermen). De tuin schutting is ongeveer 10 meter lengte en nog een 15.80 lengte te isoleren.

Geluidsisolatie plaatsen in slaapkamers

Geluidsisolatie plaatsen in 2 slaapkamers kwam het dak vroeger tot tegen de vloer. Na aanbrengen van dakisolatie is het dak ongeveer 15 cm verhoogd, maar dit deel is enkel afgedekt door de dakgoot-omkasting. Hierdoor komt er veel geluid binnen. Binnen zijn het ingemaakte kasten tussen de dakbalken (kamers onder dak), in totaal 19 stukken van ongeveer 45 cm, totaal 9 meter die dienen geluiddicht gemaakt te worden.

Geluidsisolatie aanbrengen

Isolatie tussen plafond benedenverdieping en houten vloer van bovenverdieping in bestaande woning. Geluidsisolatie aanbrengen ongeveer 85 m².

Geluidsisolatie aanbrengen

Mijn ouders wonen op een appartement waar ik eigenaar van ben. De onderbuur maakt veel lawaai s'nachts. Kunnen we de slaapkamervloer laten isoleren tegen lawaai?

Geluidsisolatie aanbrengen in kinderkamer

Muur tussen slaapkamer kinderen en buren isoleren tegen geluid. Zoon zingt veel in zijn kamer. Graag ter plaatse komen kijken en prijsofferte opmaken.

Geluidsisolatie aanbrengen

Nu reeds isolatie van 100 mm Rotswol (MW). Eventueel verhogen indien impact op geluidsisolatie. Of kan ook buitenisolatie met bvb kurk ? Graag ter plaatse komen kijken en luisteren op een drukker moment voor de geluidsisolatie na te meten of te zien.

Aanbrengen van geluidsisolatie

Op twee kamers hebben wij last van geluid met de buren. Graag wat meer informatie over de mogelijkheden en de kostprijs om hier geluidsisolatie te plaatsen.

Verbouwen zolder naar slaapkamer

Renovatie zolderruimte (hellend dak) Zolder van 6m x 8m Nok hoogte van +/_5m Uit te voeren werken: - installatie van 2 grote veluxramen - plaatsen van een dunne laag extra (soepele) isolatie bovenop bestaande PUR schuim (8cm) (aan de binnenzijde van de zolderruimte) alsook aanbrengen van vochtdoorlatend dampscherm - plaatsen van gyproc over heel het dak ter afwerking (schilderen gyproc hoeft niet) - uitbreken en plaatsen nieuwe vloer + mogelijks plaatsen van geluidsisolatie onder nieuwe vloer - maken van kasten over de gehele breedte van het huis aan voor en achterzijde voor berging (laag gedeelte van het dak) - eventueel maken van kleerkast over de hele muur van het huis langs beide kanten (muur tussen ons huis en dat van onze buren)