Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren en dichtmaken stacaravan onderaan:

Isoleren en dichtmaken stacaravan onderaan

We hebben een stacaravan gekocht en zouden die willen isoleren en dichtmaken onderaan. Afmetingen : 9m lengte 3.70m breed.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Blankenberge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren en dichtmaken stacaravan onderaan uit heel België:

Stacaravan onderaan dichtmaken en isoleren

Mijn caravan is 12m lang en 4m30 breed. Houtwerk.

Stacaravan onderaan dichtmaken en isoleren

ik wil graag mijn stacaravan laten dichtmaken afmetingen 10.60 op 3.70 en dit in pvc

Stacaravan isoleren onderaan en dichtmakan

Isoleren en onderaan dichtmaken van stacaravan. afm. 3M70 op 9M80

Schoorsteen met asbestpijp verwijderen + dakbedekking vernieuwen

Van het bijgebouwtje aan ons huis willen we zowel de oude, ongebruikte schoorsteen (met typische asbestpijp) verwijderen en het gat laten dichtmaken, als de dakbedekking vernieuwen. De huidige dakpannen zijn versleten en poreus. Tevens willen we het dak laten isoleren. Het bijgebouw grenst tegen de achterzijde van het hoofdgebouw en toegang hiertoe is enkel mogelijk via de garage.

Dakkapel maken om geluid te weren van verkeer

Momenteel, zitten er 2 dakvensters (Velux) in van 1 jaar oud. Toch komt het verkeersgeluid er nog door. Daarom hadden wij gedacht om 1 grote dakkapel te installeren (+- 5 meter lang). Het belangrijkste is de geluidsisolatie. Of een andere optie is rondom onze Veluxen het dak een deel verwijderen, beter isoleren en terug dichtmaken

Stacaravan onderaan dichtmaken en isoleren

Wij hebben een nieuwe stacaravan gekocht en zoeken iemand die deze onderaan kan isoleren en toemaken . De lengte is 11m en de breedte 3m70 merk Abi Summer Breeze Deluxe.

(Gedeeltelijke) afbraak schoorsteen

We zijn ons dak aan het isoleren en willen een klein dakraam en oude schoorsteen laten uitbreken om zo het dak netjes te kunnen isoleren. Graag een offerte voor afbraak schoorsteen op het dak en dakraampje + dichtmaken van het dak.

Isoleren van de zolder

We hebben een zolder van 80m² waarvan de vloer reeds lang geleden geïsoleerd is met glaswol. Dit werk is in het verleden niet mooi uitgevoerd waardoor er toch heel wat koude bruggen zijn. Is het mogelijk dat een erkende firma hier glaswol komt bij plaatsen (20cm dik) en alles mooi aanwerken zodat er geen koude bruggen zijn. We hebben ook spots, deze moeten beter afgeschermd worden en er zou een membraam nodig zijn. Alles tussen de welfsels zou goed opgevuld moeten worden, het huidige behouden en tot tegen muur/dak isoleren en graag ook de bovenkant van de spouw van de muur dichtmaken. Indien opvullen met glaswol niet kan, dan graag een prijs voor verwijderen van glaswol (en dat af te voeren) en opspuiten van alles.