Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren en afwerken van de onderkant van een stacaravan:

Isoleren en afwerken van de onderkant van een stacaravan

Wij willen onze stacaravan laten isoleren en afwerken met de vereiste PVC van donkergrijze tot zwarte kleur, verticaal geplaatst. De stacaravan heeft een lengte van 9,80m en een breedte van 3,70m.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Blankenberge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren en afwerken van de onderkant van een stacaravan uit heel België:

Renovatie zolder + voorbereiding badkamer

Zolder van 8m x 5.3m x 3.3m renoveren. Dak isoleren met 18cm isolatie. 6 Veluxramen plaatsen in dak met gegolfde dakpannen. Het betreft 2 Veluxramen type UK04 en 4 Veluxramen type PK06. Muren en dak afwerken met gyproc en schilderklaar maken. Geluidsisolatie en vloerplaten plaatsen op zoldervloer. Graag vloerplaten waar nadien nog laminaat op gelegd kan worden. Water, electriciteit en verwarming aanleggen op zolder want gaat een keuken worden. Inkom zolder afsluiten van trap met wanden en een deur. In slaapkamer de badkamer afsplitsen van de slaapkamer. Wand met deur in plaatsen en schilderklaar maken. Toilet, lavabo en douchecabine aansluiten. Electriciteit aansluiten.

Zolder afwerken

Ik heb mijn zolder laten isoleren en zoek nu afwerkingsmogelijkheden. Gyproc of mdf of dergelijke, bekleding is wel noodzakelijk. 6 op 8 meter.

Gevel afwerken met crepi

Isoleren en aanbrengen van isolatie op voor- en achtergevel, afwerken met crepi. Voorzijde ong. 5m op 7a8m, 3 ramen en voordeur, achterzijde 5m op Ong 4 meter, 2 ramen. Ramen en voordeur worden vooraf nog vervangen.

Voegwerk herstellen

Het gaat om een bel etage woning waar ad voorgevel bovenaan betonvoegen zijn losgekomen door vorst. Ook controle en evt hervoegen vd voegen op de bovenverdieping zijgevels die vrijstaand zijn op al te diep uitgesleten voegen door de weer elementen. Het is de bedoeling om nadien de zijgevel en achtergevel (evt voorgevel ook) te laten isoleren en afwerken. 8 meter breed op 2 meter

Isoleren + plaatsen gyproc plafond

Isoleren (met R-waarde 4,5) + afwerken met gyproc van plafond en 2 schuine wanden (34m2) in de bewoonde zolder. Voorlopige voorkeur gaat naar Rockwool 20 cm. Oude isolatie halen we zelf weg.

Lege rolluikkasten isoleren en afwerken

9 Lege rolluikkasten van 1.5m x 0.3m x 0.25m opvullen met (geluids)isolerend materiaal en dichtmaken en afwerken.

Bovenste delen van muren isoleren en bekleden

Bij twee van onze gevels willen we de bovenste helft afwerken met sidings. Qua materiaal hebben we een voorkeur voor vezelcement of composiet met uitstraling van hout. De muren zouden ook geïsoleerd moeten worden en er zullen enkele lateien van ramen vervangen moeten worden. Bovenste helft van twee muren, oppevlakte ken ik niet, denk 50 tal tezamen.

Isoleren achtergevel en afwerken met steenstrips

Isoleren van achtergevel en afwerken met steenstrips. Ongeveer 6 meter breed en 6 meter hoog. Er zitten wel 4 ramen en 2 deuren in, waar dus rekening mee moet gehouden worden.