Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van plat dak 25 m² :

Isoleren van plat dak 25 m²

Plat dak isoleren van ongeveer 25 m² spouwmuur isolatie.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Ieper (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van plat dak 25 m² uit heel België:

Plat dak 220 m² isoleren met rotswol

Een plat dak van 220 m² oppervlakte volledig isoleren. Met rotswol kan tussen de spanten van het plat dak gestopt worden of iets dergelijks ecologisch.

Houten gevelbekleding plaatsen

Bijgebouw in Ytong (30cm). 8x5 meter oppervlak, 3,5 meter hoog. Plat dak. Voorkeur voor verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Verticaal aanbreng van planken is ook een voorkeur maar ik laat mij verder adviseren door de vakman . Isoleren is niet nodig !

Nieuw plat dak leggen

Vervangen van roofing plat dak vernieuwen en isoleren 12m².

Plat dak met zonnepanelen op renoveren

Een aanbouw bij mijn woning heeft een plat dak van 4 x 4 meter. Ik wil de lekken op dit dak laten herstellen, het dak laten isoleren en opnieuw laten bezetten. Er staan 4 zonnepanelen op die men tijdelijk moet verwijderen om de werken uit te voeren.

Bijgebouw renoveren

Totaalrenovatie keuken (3x7), gedeeltelijk in bijgebouw (eind jaren '70): plat dak volledig vernieuwen (incl. Draagbalken + isolatie), koepel steken, muren isoleren, herinrichting & modernisering (gasleiding, luchtafvoer, inbouw electro, ... ) keukenmeubels, leidingen gas&water aanpassen, vloer (+ondergrondse leidingen vervangen? ), ... Kortom: strippen en herinrichten. Daarboven de vloer van de garage ook aanleggen .

Renoveren van huis na brand

Gedeeltelijk nieuw gebinte. Oude plat dak eraf en opnieuw isoleren en nieuw dak erop. oppervlakte van het 70m² Opnieuw electriciteit aanleggen voor gans het huis Gedeeltelijk muren bezetten van een kamer 9m², Nieuwe plafonds 5 in totaal , Nieuwe ramen evenueel gans het huis . Schilderen van alle muren . En 2 vloeren leggen in laminaat van 20m². Huidige vloer ligt er al uit

Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak

Nieuwe roofing op plat dak leggen en isoleren vermits er een condensatieprobleem is. Oppervlakte van het dak is ongeveer 8 meter op 6 meter.

Plat dak renoveren

Isoleren van het platte dak van onze keuken. Momenteel is dit gewoon een roofing dat erop ligt. Aangezien de spouw en het pannendak niet voldoende geïsoleerd waren , zal het plat dak ook moeten geïsoleersd worden Het dak is ongeveer 4m50 op 4m50.