Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van plat dak 25 m² :

Isoleren van plat dak 25 m²

Plat dak isoleren van ongeveer 25 m² spouwmuur isolatie.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Ieper (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van plat dak 25 m² uit heel België:

Dakisolatie plaatsen

Dakisolatie voor plat dak. Halopenbebouwing , renovatie. oppervalkte te isoleren van dak : 80m².

Ontwerp, advies en aanvraag vergunningen bijbouw en gevelrenovatie

Ik wil een ontwerp laten maken voor de renovatie van onze HOB. We hadden graag een bijbouw achteraan de woning bij gecreëerd (6 meter diep, 6 meter breed (volledige breedte woning) en 3-4 meter hoog met plat dak). Daarnaast hadden we de woning ook graag langs buiten geïsoleerd (al dan niet door gevelsteen weg te halen of tegen de gevelsteen te isoleren) en eveneens een nieuwe voorgevel te voorzien. Badkamer, toilet en keuken zijn momenteel aanwezig in een oude achterbouw die we willen afbreken zodat het zicht naar de grote tuin optimaal is in de nieuw gecreëerde woning. Deze zijn dus nieuw te voorzien in de woning. Graag hulp bij ontwerp, advies voor uitbraak bestaande wanden, riolering en aanvraag van de nodige vergunningen. Alle werken worden door de bouwheer zelf uitgevoerd.

Plat dak 220 m² isoleren met rotswol

Een plat dak van 220 m² oppervlakte volledig isoleren. Met rotswol kan tussen de spanten van het plat dak gestopt worden of iets dergelijks ecologisch.

Houten gevelbekleding plaatsen

Bijgebouw in Ytong (30cm). 8x5 meter oppervlak, 3,5 meter hoog. Plat dak. Voorkeur voor verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Verticaal aanbreng van planken is ook een voorkeur maar ik laat mij verder adviseren door de vakman . Isoleren is niet nodig !

Nieuw plat dak leggen

Vervangen van roofing plat dak vernieuwen en isoleren 12m².

Plat dak met zonnepanelen op renoveren

Een aanbouw bij mijn woning heeft een plat dak van 4 x 4 meter. Ik wil de lekken op dit dak laten herstellen, het dak laten isoleren en opnieuw laten bezetten. Er staan 4 zonnepanelen op die men tijdelijk moet verwijderen om de werken uit te voeren.

Bijgebouw renoveren

Totaalrenovatie keuken (3x7), gedeeltelijk in bijgebouw (eind jaren '70): plat dak volledig vernieuwen (incl. Draagbalken + isolatie), koepel steken, muren isoleren, herinrichting & modernisering (gasleiding, luchtafvoer, inbouw electro, ... ) keukenmeubels, leidingen gas&water aanpassen, vloer (+ondergrondse leidingen vervangen? ), ... Kortom: strippen en herinrichten. Daarboven de vloer van de garage ook aanleggen .

Renoveren van huis na brand

Gedeeltelijk nieuw gebinte. Oude plat dak eraf en opnieuw isoleren en nieuw dak erop. oppervlakte van het 70m² Opnieuw electriciteit aanleggen voor gans het huis Gedeeltelijk muren bezetten van een kamer 9m², Nieuwe plafonds 5 in totaal , Nieuwe ramen evenueel gans het huis . Schilderen van alle muren . En 2 vloeren leggen in laminaat van 20m². Huidige vloer ligt er al uit