Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Waregem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere isolatiespecialisten uit Waregem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste isolatiespecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isolatiespecialisten in Waregem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiespecialist voor isolatie in Waregem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Waregem:

Spuiten van PUR

Spuiten van PUR. Zoldervloer opspuiten.

Isoleren van zoldervloer

Prijsofferte : Isoleren van zoldervloer. Oppervlakte is ongeveer een 112m². Met cellulose - er ligt veel bekabeling vandaar.

Isolatie zoldervloer

Isolatie voor zoldervloer (betonnen plaat) 75m² - 14cm. zolder wordt enkel gebruikt als bergruimte.

Isoleren hellend dak van aardappelloods

Dak isoleren van een Aardappelloods. Betreft een oppervlakte van 1300 m².

Isoleren met glaswol

Isolatie met glaswol. Schuin dak met velux en een dakkapel. 4m2 kW Onderdak aanwezig.

Plaatsen van spuitkurk op de gevel

Betreft een gesloten woning waarvan we de gevel willen isoleren met spuitkurk Gezien de muur langs buiten isoleren geen optie is en er géén spouw is, leek spuitkurk me een fijn alternatief.

Isolatie met purplaten

Is al geïsoleerd met glaswol intussen valiezeplanken in jaar1975 - 180m² Nu isoleren met purplaten voor nog betere Rd waarde Ook kruipkelder hoogte 1,20 MM4. Met pur isolatie (spuiten)

Isolatie te spuiten

Plaatsen van isolatie: pur spuiten op zolder tussen balken. Eerste laag 6 cm. Een maand tussen en erna nog opspuiten met 12 cm.

BESTAANDE PRIVE WONING, ZADELDAK.

BESTAANDE PRIVE WONING, ZADELDAK.