Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van buitenmuur:

Isoleren van buitenmuur

We hebben een woning gekocht waarbij er een buitenmuur is die als muur uitziet op de tuin van de buurman. Hij wil deze muur graag cementeren, maar geeft ons de kans om de buitenmuur eerst te isoleren, daar dit momenteel niet zo is. We hadden graag wat informatie ontvangen over materiaal (alle nodige voor het bevestigen aan de bakstenen en platen voor 55 m² te isoleren buitenmuur) waarop achterna kan gecementeerd worden.
Offertes van isolatiespecialisten voor isolatie uit Wingene (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van buitenmuur uit heel België:

Isolatie buitenmuur

Buitenmuren van ong. 160-200m² van open bebouwing isoleren. Hierbij rekening houdend dat de westkant de natte kant is. Graag duurzame oplossing. Ventilatie voorzien in badkamer, dressing en berging door aanwezigheid van condensatie. Spowbreedte van 5-7cm.

Steenstrips plaatsen

Steenstrips buitenmuur van een chalet plaatsen - Tussen 10 en 50 m² - niet isoleren

Gevel bekleden met crepi

Ons huis is van het bouwjaar 1950. In ons bijgebouw hebben we vochtplekken op de binnenmuur. De buitenmuur is een enkele stenen muur. De oppervlakte van de te behandelen muur is ongeveer 48m² excl. de afmetingen van de ramen en deuren. De dakrand is in een aluminium profiel (plat dak). We zouden dus graag onze gevel willen bekleden met crepi. Isoleren is niet nodig.

Buitenmuur isoleren en bezetten

Zijmuur isoleren en bezetten. Totale oppervlakte is 100m² geen ramen of deuren rechte muur zonder openingen.

Kleine buitenmuur isoleren en afwerken

Mijn huis is volledig langs de binnenkant geïsoleerd, behalve in mijn wasplaats. Langs de buitenkant van de wasplaats zou ik graag gevelisolatie plaatsen, langs binnen is er namelijk geen plaats meer. +/- 10m² + Ook nog een klein buitenmuurtje + Mooie afwerking

Buitenmuren isoleren en nieuw plaatsen

Nieuwe buitenmuur zijgevel isoleren en plaatsen. Ook buitenmuur achtergevel afbreken, isoleren en nieuw plaatsen hier zijn 9 ramen en 1 deur in. Oppervlakte is 240m²

Isoleren gevels en crepi plaatsen

Onlangs heb ik een te renoveren losstaande woning gekocht. Ik heb reeds de dakwerken en nieuwe ramen en deuren in orde gebracht. Deze zijn voorzien voor de 8cm buitenmuur isolatie + crepi die ik zoek aan te brengen. De totale oppervlakte zou rond de 175m² zijn, waarbij ik onderaan een stenen plint zou willen.

Plannen voor buitenisolatie en plaatsen van ramen

Mijn buitenmuren pakken vocht en bieden geen grondige isolatie. Ook de ramen zijn verouderd. Ik wil deze muren beter isoleren en nieuwe ramen plaatsen. Op het gelijkvloers zitten al nieuwe ramen. De slaapkamer op de eerste verdieping moet nog onder handen genomen worden. Daar zijn een vijftal nieuwe ramen nodig en dus ook isolatie. De buitenmuur is geschilderd en pakt wat vocht, spouwmuurisolatie lijkt me niet geschikt. Oppervlakte van de muren en ramen weet ik niet vanbuiten, maar indien gewenst kan ik dit opzoeken.