Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken uitbreken boiler verwijderen

Keuken uitbreken

Keuken uitbreken

Op zoek naar een nieuwe keuken maar staat de oude nog in de weg?
Casius bezorgt je alles wat je moet weten over de afbraak van de oude keuken.

Oude keuken laten uitbreken?

Je hebt beslist om een nieuwe keuken te installeren. Alles is besteld, je ziet het helemaal zitten ... maar de oude staat er nog? Dan laat je deze best uitbreken door een vakman met ervaring. De kans is groot dat er nog een aantal oude inbouwtoestellen zijn die je misschien kan recupereren. Bovendien bestaat de kans dat je toestellen beschadigt als je zelf een keuken uitbreekt.

Door een keuken professioneel te laten demonteren kan je oude toestellen hergebruiken of eventueel afzonderlijk kan verkopen. Vakmensen weten waar waterleidingen en elektriciteitskabels liggen, kunnen gericht apparatuur verwijderen en letten op dat ze je keuken op zich niet beschadigen.

 

Wat zijn de kosten voor het uitbreken van een keuken?

Gemiddeld kost het afbreken van een oude keuken ongeveer € 300 à € 600. Deze kosten kunnen hoger of lager zijn naargelang de grootte van de keuken. Je kan de kosten drukken door zelf de handen uit de mouwen te steken.  Helpen met de afbraak of oude toestellen zelf naar het containerpark brengen bespaart werkuren en doen de kosten dalen.

Tip: Vergelijk enkele offertes voor de afbraak van de oude keuken. Zo kies je altijd voor de vakman met de beste prijs-kwaliteit.

Offertes keukenafbraak aanvragen

We hebben al een drietal keer beroep gedaan op een vakman van Casius en waren telkens heel tevreden. We kregen snel reactie op onze aanvraag en de geselecteerde vakmensen door Casius waren allemaal bekwaam, betrouwbaar en hielden zich aan de gemaakte afspraken. We zouden iedereen aanraden om van de diensten die Casius te gebruiken. Niet twijfelen, gewoon DOEN!

Frieda Ringoet

Offertes aanvragen