Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken uitbreken boiler verwijderen

Keuken uitbreken

Keuken uitbreken

Op zoek naar een nieuwe keuken maar staat de oude nog in de weg?
Casius bezorgt je alles wat je moet weten over de afbraak van de oude keuken.

Oude keuken laten uitbreken?

Je hebt beslist om een nieuwe keuken te installeren. Alles is besteld, je ziet het helemaal zitten ... maar de oude staat er nog? Dan laat je deze best uitbreken door een vakman met ervaring. De kans is groot dat er nog een aantal oude inbouwtoestellen zijn die je misschien kan recupereren. Bovendien bestaat de kans dat je toestellen beschadigt als je zelf een keuken uitbreekt.

Door een keuken professioneel te laten demonteren kan je oude toestellen hergebruiken of eventueel afzonderlijk kan verkopen. Vakmensen weten waar waterleidingen en elektriciteitskabels liggen, kunnen gericht apparatuur verwijderen en letten op dat ze je keuken op zich niet beschadigen.

 

Wat zijn de kosten voor het uitbreken van een keuken?

Gemiddeld kost het afbreken van een oude keuken ongeveer € 300 à € 600. Deze kosten kunnen hoger of lager zijn naargelang de grootte van de keuken. Je kan de kosten drukken door zelf de handen uit de mouwen te steken.  Helpen met de afbraak of oude toestellen zelf naar het containerpark brengen bespaart werkuren en doen de kosten dalen.

Tip: Vergelijk enkele offertes voor de afbraak van de oude keuken. Zo kies je altijd voor de vakman met de beste prijs-kwaliteit.

Offertes keukenafbraak aanvragen

We hebben al een drietal keer beroep gedaan op een vakman van Casius en waren telkens heel tevreden. We kregen snel reactie op onze aanvraag en de geselecteerde vakmensen door Casius waren allemaal bekwaam, betrouwbaar en hielden zich aan de gemaakte afspraken. We zouden iedereen aanraden om van de diensten die Casius te gebruiken. Niet twijfelen, gewoon DOEN!

Frieda Ringoet

Soortgelijke opdrachten

donderdag 09 september 2021

Oude keuken uitbreken

Op zoek naar vakman om oude keuken te verwijderen. Qua oppervlakte is dat ongeveer 6 m².


Keukenmontage en -renovatie Niel
dinsdag 27 juli 2021

Uitbreken oude keuken inclusief toestellen

We zoeken iemand die de bestaande keuken wil uitbreken, en afvoeren incl toestellen (ijskast, vaatwasser, kookplaat, dampkap en microgolf, spoeltafel en kraan) en dit op korte termijn. De keuken is 10 jaar oud. Wat de vakman kan recupereren, mag hij gratis behouden, incl toestellen. De rest moet naar het containerpark. Het is ongeveer een 12 -tal lopende meter. Indien mogelijk, na het uitbreken van de keuken de bezetting terug bijwerken.


Keukenmontage en -renovatie Geel
maandag 17 mei 2021

Renoveren keuken 7m²

Naar aanleiding van een lekkage in het bovengelegen appartement, is er zware gevolgschade in mijn keuken. Ik wacht reeds een aantal weken op een bestek om definitieve goedkeuring te krijgen van de verzekeringen, maar er komt geen schot in de zaak. Graag een specialist die me -na plaatsbezoek- enerzijds een vaststelling van de rechtstreekse gevolgschade kan bezorgen, met bijhorend kostenplaatje. Vanzelfsprekend wens ik de keuken volledig te laten renoveren, ongeacht de 'beperkingen' die de verzekering eventueel hanteert, dus graag advies van vakman wat volgens hem de beste opties zijn. Betreft alvast uitbreken, afvoeren en vernieuwen van: laminaatvloer, keukenkasten, werkblad in beuk, pleisterwerken,... De oppervlakte keuken is ongeveer 3,5 op 2,2 m


Keukenmontage en -renovatie Schoten
zondag 25 april 2021

Oude keuken uitbreken en nieuwe plaatsen

Oude keuken uitbreken, volledig nieuwe keuken plaatsen L vorm, 4x2 m Voor de nieuwe keuken mogen de vakmannen zeker zelf wat suggesties doen, aangezien wij zelf nog niks gekocht hebben.


Keukenmontage en -renovatie Bilzen
dinsdag 23 maart 2021

Uitbreken kleine keuken.

Het betreft een uitbraak van een kleine keuken. Het demonteren en afvoeren van kleine keuken (incl frigo, recente grote boiler, dampkap, gasplaten, deze zijn nog in orde en hebben we zelf niet meer nodig...) zonder beschadiging muren, deurstijlen, vloeren.... De oppervlake is 6m².


Keukenmontage en -renovatie Gent
maandag 11 januari 2021

Oude keuken en muur uitbreken

Volledige afbraak van oude keuken + verwijderen toestellen en toebehoren. Er moet ook 1 muur worden uitgebroken van 4,30 meter.


Keukenmontage en -renovatie Zelzate
zaterdag 21 november 2020

Oude keuken met eiland uitbreken en enkele keukenklussen

Dit moet er gebeuren: -Keuken met kasten tegen de wand en spoelbak afbreken -afwasmachine, oven en koelkast plaatsen -Kookeiland met gasvuur en granieten blad en dampkap plaatsen -Vals plafond moet afgebroken worden.


Keukenmontage en -renovatie Niel
dinsdag 17 november 2020

Renovatie keuken

Bestaande keuken uitbreken en verwijderen. Nieuwe kasten en toestellen blok van 2,40 m (kookplaat, dampkap zonder afvoer, spoeltafel en kraanwerk, oven). Aanpassing elektriciteit. + Aanpassing water


Keukenmontage en -renovatie Aalst
dinsdag 06 oktober 2020

Keuken op maat maken

Kleine keuken uitbreken en nieuwe plaatsen. Dit moet met combi oven , ingebouwde koelkast , fornuis op aardgas, en spoelbak eventueel vaatwasser + plafond keuken stucken en muur betegelen De totaal opp van de keuken is ongeveer een 7vierkante meter.


Keukenmontage en -renovatie Essen
dinsdag 07 juli 2020

Keuken op maat maken en plaatsen

Bestaande keuken uitbreken. Leidingwerk uitvoeren voor electriciteit, water en gas. Wanden afwerken. Verlichting plaatsen. Volledig nieuwe keuken op maat maken en plaatsen. Graag landelijk doch moderne uitstraling.


Keukenmontage en -renovatie Oosterzele
zondag 05 juli 2020

Oude keuken uitbreken en nieuwe plaatsen

Oude keuken uitbreken. Wandtegels van 3m x 2m uitbreken. Opnieuw bezetten. Leidingen juist leggen. Nieuwe keuken plaatsen. Oude keuken is 1 wand en om meer werkplaats te hebben zou men een hoekkeuken willen. Het is een kleine ruimte van 3.1m x 1.9m


Keukenmontage en -renovatie Borgerhout (Antwerpen)
zaterdag 27 juni 2020

Afbraak keuken en voorbereiding nieuwe keuken voorzien

Oude keuken van ong. 3.5m uitbreken. Voorbereidende werken uitvoeren om nieuwe keuken te installeren. Het betreft een appartement op het 2de verdiep.


Keukenmontage en -renovatie Boom
zondag 19 april 2020

Renovatie keuken appartement

Eerste verdieping willen we een keuken renoveren van ongeveer 10 m² -uitbreken keuken en plaatsen nieuwe keuken -uitbreken raam en buitendeur en vervangen -uitbreken vloer en nieuwe plaatsen


Keukenmontage en -renovatie Gent
vrijdag 31 januari 2020

Keuken op maat maken

Ik zou graag mijn oude keuken laten uitbreken en een nieuwe keuken op maat laten maken. Alles moet bekeken en eventueel vervangen worden. Gaat om een oppervlakte van 6,5 m² in totaal, het is een ruimte in een J vorm. Breedte 1,40 meter en lengte 3,90 en achteraan rechts inham kleine rechthoek de muur 1,5 en breedte 0,74 meter .


Keukenmontage en -renovatie Westende
donderdag 26 december 2019

Uitbreken oude keuken en nieuwe installeren

De bestaande keuken zou ik graag willen vervangen door een moderne keuken met keukeneiland zonder afwas-en kookgedeelte. Er zal waarschijnlijk ook een nieuwe boiler nodig zijn.


Keukenmontage en -renovatie Oostkamp
Offertes aanvragen