Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken plaatsen - Sint-Niklaas

Keuken plaatsen - Sint-Niklaas

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Keuken plaatsen in Sint-Niklaas?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Belsele, Kemzeke, Nieuwkerken-Waas, Sinaai-Waas, Sint-Pauwels, Stekene, Waasmunster of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken plaatsen in Sint-Niklaas aanvragen

Recente opdrachten uit Sint-Niklaas

donderdag 20 augustus 2020

Installatie keuken

We gaan een keuken installeren, de aansluitingen zijn al voorzien, nu moet het enkel nog klaar zijn voor koppelen. Bij de aanleg van de voorzieningen, hadden we gedacht aan een afwaseiland. Maar daar zijn we nu van afgeweken, er zou dus een tegel moeten worden uitgebroken, een afvoer worden afgestopt en een nieuwe tegel (die we al ter beschikking hebben) moet terug worden ingevoegd. De werken zouden we liefst door dezelfde aannemer willen laten uitvoeren.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
maandag 13 april 2020

Keuken op maat maken en plaatsen

Afbreken bestaande keuken en nieuwe plaatsen in een landelijke stijl.


Keukenmontage en -renovatie Stekene
zaterdag 29 februari 2020

Afwerken keukenkasten tot plafond met mdf

De ruimte boven de keukenkasten tot plafond op te vullen in MDF met reliëf. Dit kan later dan worden geschilderd in gewenste kleur.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
vrijdag 21 februari 2020

Horeca dampkap plaatsen met externe afzuigmotor

Horeca dampkap plaatsen van 3m x 1m met externe of ingebouwd afzuigmotor plaatsen.


Keukenmontage en -renovatie Waasmunster
zondag 12 januari 2020

Weghalen en plaatsen dampkap

Ik wil mijn telescopische dampkap die stuk is laten vervangen door een nieuwe, oud is 90 cm breed. We zouden graag dezelfde willen.


Keukenmontage en -renovatie Sinaai-Waas
vrijdag 27 december 2019

Dampkap plaatsen

Ik heb een keuken maar nog geen dampkap. Ik zou graag ook een verbinding met buiten maken en dan liefst een dampkap waarvan de motor buiten aan de muur wordt geplaatst overbrugging met chromébuizen, ongeveer 5 meter verticaal en horizontaal samen. Uitsparing boven het inductievuur is maar 60 centimeter.


Keukenmontage en -renovatie Waasmunster
vrijdag 12 oktober 2018

Dekton werkblad en spatwand plaatsen

Wij zijn op zoek naar een professionele firma die dekton werkbladen verkoopt, opmeet en kan plaatsen. Het betreft 2 keukenwerkbladen en aansluitend een 2-tal muurbladen als spatwand, steeds met een marmerlook. Daarnaast moet het keukeneiland ook langs voor en zijkanten Dektonafwerking hebben en in verstek geplaatst worden op het keukenblad. De Bedoeling is dit alles te plaatsen op en tussen reeds gemaakte maatkasten. Het is dus enkel voor aankoop en plaatsing van de platen. Eventueel wel een drager te voorzien op de kasten.


Keukenmontage en -renovatie Sinaai-Waas
dinsdag 13 februari 2018

Dampkap vervangen en afvoer herstellen

Ik woon in een nieuwbouw waar de dampkap niet goed werkt. Alhoewel de filters steeds in vaatwasser gaan en eerst in soda ontvetten, vallen er vetdruppels van de dampkap bij het koken en de motor is ook vettig. Ik zoek iemand die dit kan herstellen, het probleem ligt waarschijnlijk aan de afvoer. Ook heb ik een nieuwe dampkap nodig.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
maandag 12 februari 2018

Keuken renoveren

Ik zou graag een nieuw keukenblad willen. En nieuwe deurtjes spatwand en extra kolomkast erbij. Keuken is 4m op 1m90 in een l. Keukenblad in houtwerk alsook de keukenkastjes.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
zondag 28 januari 2018

Keukenblad vervangen

We willen ons keukenblad vervangen maar we willen deze ook meteen aanpassen zodat we in het verlengde ook dit blad kunnen gebruiken als tafel. Het gaat om een houten keukenblad. Afbraakwerken kan ik eventueel zelf doen.


Keukenmontage en -renovatie Sinaai-Waas
donderdag 05 oktober 2017

Dampkap keuken vervangen

Door een brand is de dampkap in de keuken vernield. Graag een volledig dampkap plaatsen. Met doorboring door de wand naar buiten.


Keukenmontage en -renovatie Stekene
maandag 12 juni 2017

Keukenkasten en klinken vervangen

Vervangen van onderste kastjes, en klinken ook , en dan nog een plint.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
dinsdag 21 maart 2017

Glasplaat vervangen van inductiekookplaat

Inductiekookplaat werkt nog, maar het glas is stuk. Zie foto. Het betreft hier Bosch PIM875N24E Inductiekookplaat - 80cm - 5 zones


Keukenmontage en -renovatie Belsele
donderdag 02 februari 2017

Nieuwe keuken met keuken eiland in landelijke stijl

Wij zouden graag een gedeelte tegen de muur hebben met een keukeneiland apart. Aan het eiland moet er een zitgedeelte zijn voor 2 personen en de gootsteen. En plaats voor een kleine inbouwkoelkast. Het gedeelte tegen de muur moet het gasfornuis opkomen samen met de dampkap en de oven in. Wij wensen onder en boven kasten tegen de muur. Voor de afwerking geven wij de voorkeur aan eik in een landelijke stijl afgewerkt met zwarte ramen of zwarte toetsen. Uiteraard met voldoende kastruimte. In bijlage vind u een foto waar de keuken moet komen, rekening houdend met de raam en de voordeur. De schuifdeur + muur word er van tussen gehaald, dus hier hoeft geen rekening mee gehouden worden alsook niet met de chauffage. Nog in bijlage zit een foto van de stijl die we ongeveer wensen.


Keukenmontage en -renovatie Waasmunster
dinsdag 16 augustus 2016

Plaatsen keuken

Het betreft een chalet waar een keuken moet geplaatst worden. Alsook een berging voorzien van maatkasten en binnendeuren aanpassen. Buiten moet het terrasdek uitgebreid en vernieuwd worden ong 20 vierkante meter, en houten trap verstoken worden. Het zadeldak zou ook verlengd moeten worden.


Keukenmontage en -renovatie Waasmunster
vrijdag 10 juni 2016

Plaatsen van open keuken met keukeneiland

Open keuken geïntegreerd in living met keukeneiland waar tafel in verlengde van eiland is. Kastenwand 4. 20 m waarvan een raam tot 1. 60 m uit de hoek. Eiland is 3. 75 m lang waarvan 1. 10 m eetruimte en 1 m breed. Tussen de twee is een ruimt van 1 m.


Keukenmontage en -renovatie Waasmunster
zaterdag 27 februari 2016

Renovatie van de keuken

Keukenrenovatie Hoekkeuken nieuw keukenblad


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
vrijdag 26 februari 2016

Renovatie van keuken

Keukenrenovatie. Ik wil een nieuw keukenblad, aanbouwtafel veranderen en muurkast.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
dinsdag 23 februari 2016

Vernieuwen van keuken

Ik wil graag een volledig nieuwe keuken, hiervoor zou ik graag de dragende muur tussen de keuken en de living weg willen. Dit moet dan ondersteunt worden met een poutrel. In de plaats van deze muur wordt een tablet de nieuwe scheiding tussen de 2 ruimtes. Ook de muur tussen de keuken en de berging mag uitgebroken worden, dit is geen dragende muur. Een staande koelkast en diepvries heb ik al, maar andere toestellen zoals: wasmachine, microgolf met ovenfunctie, grote oven, fornuis, wasbak,... moeten geïntegreerd worden in het ontwerp. Waar de berging was, zou ik apothekerkasten willen om eten in te bewaren, en onder het aanrecht gewone lades voor potten, pannen en andere. Graag heb ik ook een hitte en krasbestendig dekblad zoals graniet of dekton. Foto's en plan ter beschikking.


Keukenmontage en -renovatie Belsele
maandag 30 november 2015

Maken van eiken keukenblad

Ik wil graag een stuk eiken(of iets dergelijks) keukenblad van 1,5m X 0,90m willen laten maken.. Dit zo snel mogelijk. Het stuk epoxy natuursteen is afgebroken.Foto ter beschikbaar.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
maandag 16 november 2015

Keuken is aan vernieuwing toe

Na ongeveer 25 jr is onze huidige keuken aan vernieuwing toe. We wensen de vloer van de benedenverdieping te veranderen alsook ons keukenconcept. Onze voorkeur gaat uit naar een strakke functionele keuken in wit met dito werkblad. Degelijke toestellen om de volgende 25 jaar te gebruiken.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
dinsdag 20 oktober 2015

Maken van een keuken

Maken van keuken: -Wand van 3 m. met hoge kasten met hoge koelkast ,hoge diepvries ,ingebouwde oven en microgolf of stoomoven. -Eiland maken tegen muur lengte 3 meter met spoelbak,afwasmachine en kookvuur.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
dinsdag 22 september 2015

Ikea keuken plaatsen

Wij kochten een Ikea keuken, maar vertrouwen de plaatsing liever aan een professionele installateur toe. Het gaat om U-vormige keukenopstelling inclusief 5 toestellen. Er is momenteel geen keuken aanwezig, dus er moet niet uitgebroken worden. Muren en vloeren zijn klaar voor plaatsing. Aansluitingen zijn aanwezig op de nodige plaatsen. Werkblad werd op maat besteld. Levering van de keuken is begin oktober. Plan ter beschikking.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Pauwels
zaterdag 11 juli 2015

Plaatsen van een ikea keuken

Plaatsen van een ikea keuken


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
zondag 15 maart 2015

Leveren en plaatsen van nieuwe keuken

Nieuwe keuken in nieuwbouw.Duidelijk beeld bestaat, greeploos wit en met laminaat werkblad in houtstructuur.....Foto ter beschikking.


Keukenmontage en -renovatie Nieuwkerken-Waas
dinsdag 02 december 2014

Lakken van keuken

Ik wil zelf een keuken maken . En daarna spuiten. Denk dat ik best werk met mdf of niet? En kunnen jullie hem hierna spuiten.


Keukenmontage en -renovatie Waasmunster
dinsdag 18 januari 2011

beste er zou in al reeds gerenoveerde woning een keuken moeten geplaats worden alles qua leidingen electriciteit en gas liggen al klaar. We hadden graag een rechte keuken met een werkeiland hierin moet geen water of kookvuur gelegd worden. Het kookvuur wensen we op gas dit ligt klaar in de buurt van het vuur. als je het rechtstuk bekijkt moet er recht eens kast komen waarin een gasbrander voor centrale verwarming moet komen. Naar links toe moet er half weg een wasbak komen. En helemaal aan de linker kant komt een losstaand vuur. De breedte van het rechte stuk zou op een 3meter komen dit is een gok.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
zaterdag 14 maart 2009

Wij zijn van plan om onze keuken uit te breiden met een maximum aan licht. De keuken zou uitkijken op de tuin via een schuifraam.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
dinsdag 18 februari 2003

Afbraak van een gedeelte van de achtergevel. Verplaatsing van 1 binnendeur naar de garage. Uitbreiding van keukenopppervlak en van plat dak. Ramen in hout. Op twee kanten naar buiten opendraaiende ramen, rustiek uiterlijk. Elektrische vloerverwarming. Vloerbekleding in tegels. Plafond met houten balken en tussenliggende planchetten. Stucadoorwerken aan 1 en herstelling van een tweede muur. Isolatie van 1 muur.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Niklaas
woensdag 10 januari 2001

We hebben het idee om de keuken te vernieuwen en een stuk bij te bouwen, dus muren uitbreken en veranda aanbouwen voor eethoek, vernieuwing en herinrichting van apparaten en kasten (met kookeiland)


Keukenmontage en -renovatie Waasmunster

Keuken plaatsen in jouw regio

Offertes aanvragen