Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne keuken met kasten

Keuken op maat

Keuken op maat

Een keuken 100% op maat van jouw interieur?
Bij Casius krijg je informatie, prijzen en offertes op maat.

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles.

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Een keuken op maat kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar een ervaren keukenspecialist uit je regio die je wat meer info kan geven? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project.

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee.

Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nieuwe keuken plaatsen

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Hoeveel kost het?

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Offertes keuken op maat aanvragen

Recente opdrachten

donderdag 21 januari 2021

Pleisterwerk 86 vierkante meter uitvoeren

Ik zoek een stukadoor voor de renovatie van mijn huis : de meeste muren zijn glad, moeten vooral recht en glad getrokken worden. Enkele muren hebben een ruwe ondergrond. Renovatie : badkamer (19,5m², ruwe ondergrond), keuken (19m² eerder gladde ondergrond, bijwerken), living 2 muren (18m² eerder gladde ondergrond, bijwerken), wc (10,5 m² ruwe ondergrond), slaapkamer + gang (19,5m² gladde ondergrond, bijwerken). Totaal 86,5 m² waarvan 30m² ruwe ondergrond).


Pleisterwerken
woensdag 20 januari 2021

Tegelwerken uitvoeren

Bestaande tegelvloer van de keuken (ca. 16m²) bedekken met een renovatie tegel in betonlook. Mogelijks dit doortrekken naar het terras waar momenteel een klinkervloer ligt. Toegang naar het terras loopt via de keuken via een glazen deur/raampartij.


Terras- en bestratingswerken
dinsdag 19 januari 2021

Steunmuur verwijderen + poutrel

Ik zou graag een muur uitbreken op de gelijkvloers, zodanig dat mijn woonkamer vergroot en ik eventueel een open keuken bekom. Nu weten wij niet goed welke muren steunmuren zijn en welke niet. En wij zouden deze dan graag laten afbreken


Verbouwing
dinsdag 19 januari 2021

Parketvloer aanleggen

Ik zoek een vakman die parket kan plaatsen in de living (82m2) en de keukenvloer kan betegelen 30m2. Ik zou graag in samenspraak alles beslissen met de vakman.


Vloerwerken
Offertes aanvragen