Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne keuken met kasten

Keuken op maat

Keuken op maat

Een keuken 100% op maat van jouw interieur?
Bij Casius krijg je informatie, prijzen en offertes op maat.

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles.

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Een keuken op maat kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar een ervaren keukenspecialist uit je regio die je wat meer info kan geven? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project.

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee.

Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nieuwe keuken plaatsen

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Hoeveel kost het?

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Offertes keuken op maat aanvragen

Recente opdrachten

maandag 12 april 2021

Vloeren betegelen

Vakman nodig voor ong 40 m². Gaat over Hal,toilet, keuken en badkamer.Tegels van 60x60 en hal 20x20.weinig hoeken in de ruimte's.


Tegelwerken
maandag 12 april 2021

Keukenblad aanpassen en wasmachine aansluiten

Bedoeling is een afwasmachine te kunnen plaatsen in een heel kleine keuken: deel van aanrecht + huidige wasbak moet eruit, vervangen worden door een nieuwe die half zo groot + installeren afwasmachine. Het gaat om een keuken van ongeveer 10 m². Dus keukenblad (in hout) onder handen nemen, wasmachine inplaatsen en aansluiten en dan ook de kasten errond aanpassen aan de wasmachine.


Keukenmontage en -renovatie
zaterdag 10 april 2021

Keuken opfrissen

Mijn huidige keuken is een kwalitatieve keuken, maar qua uitzicht verouderd. Een nieuwe keuken is dus op zich niet aan de orde, maar een degelijke opfrisbeurt is wel noodzakelijk. + Keukenblad vervangen + Vervangen van de kasten + Spatwand achteraan ook vervangen + Spoelbak + kraan vervangen Graag in de moderne stijl


Keukenmontage en -renovatie
vrijdag 09 april 2021

Vervangen waterleidingen vanaf boiler (dringend)

Huis is in 1966 gebouwd. Er kwam bijna geen water meer uit de kranen omdat de buizen dichtgeslibd zijn. De leidingen professioneel laten spoelen heeft het alleen maar erger gemaakt: zowel in de badkamer (1ste verdieping) als de keuken (gelijkvloers) komt er geen water meer uit de kraan. heel lastig voor de bewoner die nu in de kelder warm water moet 'tanken'. Waarschijnlijk moeten er nieuwe leidingen gelegd worden. De oude leidingen liggen in de spouwmuur. De huidige leidingen volgen een heel traject door muren, onder laminaat en door plafonds en zelfs tegelwerk. We willen alles graag terug in 'originele staat' afgewerkt. Werken zijn dringend!


Loodgieterij
Offertes aanvragen