Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne keuken met kasten

Keuken op maat

Keuken op maat

Een keuken 100% op maat van jouw interieur?
Bij Casius krijg je informatie, prijzen en offertes op maat.

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles.

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Een keuken op maat kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar een ervaren keukenspecialist uit je regio die je wat meer info kan geven? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project.

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee.

Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nieuwe keuken plaatsen

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Hoeveel kost het?

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Offertes keuken op maat aanvragen

Recente opdrachten

dinsdag 08 juni 2021

Composieten spatwand plaatsen

Graag zouden we een composieten spatwand willen plaatsen met een terrazo look. Dit zou maatwerk moeten zijn om onze stopcontacten uit te werken en een hoekje. De oppervlakte bedraagt ongeveer 4.5 a 5 m².


Keukenmontage en -renovatie Sint-Kwintens-Lennik
dinsdag 08 juni 2021

Installatie stopcontact buiten

Ik zoek iemand die tegen muur een buiten-veilig stopcontact. Aan de andere kant hiervan zit de keuken. Daar kan eventueel de stroom van gehaald worden.


Elektriciteit Brussel
dinsdag 08 juni 2021

Installatie buitenkraan

Ik zoek iemand die een buitenkraan kan aanleggen. Het is een terras voor een appartement Aan de andere kant vanwaar de kraan moet komen is de keuken.


Loodgieterij Brussel
dinsdag 08 juni 2021

Nieuw werkblad plaatsen uit graniet

Ik zou graag een nieuw granieten werkbladlaten plaatsen. Het werkblad moet 1045 cm breed en 3630 cm lang zijn. Daarop komt de wasbak, kookplaat en 1 pit vuur. De zijkant, ongeveer 90cm hoogte, daar zijn nu kasten, nu ik zou die kasten wegwillen en mijn werkblad vergroten.


Keukenmontage en -renovatie Kapellen (Antwerpen)
Offertes aanvragen