Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne keuken met kasten

Keuken op maat

Keuken op maat

Een keuken 100% op maat van jouw interieur?
Bij Casius krijg je informatie, prijzen en offertes op maat.

Maatwerk in de keuken

Maatwerk in een keuken kan op veel manieren. Zit je met een lastige hoek waar je graag een opbergkast in wil passen? Geen probleem. Heb je een gek idee voor een kookeiland, maar vind je geen enkele winkel die je kan helpen? Doe maar. Wil je een volledige keuken installeren die de vormen van je van jouw huis volgt? Bij maatwerk kan alles.

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatie wil je dat alles in orde is. Niemand wil na enkele weken ontdekken dat iets is fout gelopen om vervolgens opnieuw in de beugel te moeten tasten. Een keuken op maat kan je hierbij helpen.

Ben je op zoek naar een ervaren keukenspecialist uit je regio die je wat meer info kan geven? Vraag dan gratis offertes aan en ga op zoek naar de beste prijs voor jouw project.

Voordelen van een keuken op maat

Een keuken die volledig op maat is ontworpen heeft een aantal voordelen. Je raakt niet verblind wordt door de eindeloze oplossingen van diverse keukenbouwers. Het overweldigende aanbod aan stijlen, maten en materialen brengt vaak keuzestress met zich mee.

Bij een keuken op maat begin je vanuit je eigen voorkeur en ontwerp je stap voor stap de ideale keuken. Hierdoor kan je de keuken zo praktisch en functioneel mogelijk indelen. Denk aan de diepte van de keukenkasten of de grootte van het werkblad.

Nieuwe keuken plaatsen

Nadelen van een keuken op maat

Keukens op maat hebben ook nadelen. Logisch gevolg van maatwerk: net zoals bij schrijnwerk, stijgt de kostprijs. Bovendien duurt het langer om de keuken af te werken. Creativiteit en precisie kosten nu eenmaal tijd.

Hoeveel kost het?

De kostprijs van een keuken op maat kan sterk verschillen. De materiaalkeuze heeft de grootste invloed op het kostenplaatje. Gemiddeld mag je op € 12.000 à € 25.000 rekenen.

Offertes keuken op maat aanvragen

Recente opdrachten

donderdag 24 september 2020

Erker vernieuwen

Wij plannen een erker in onze keuken te vervangen. De huidige erker is in hout en is 25 jaar oud en laat momenteel water door.... We hadden deze graag vervangen door een lichter, aluminium versie.


Timmerwerken
woensdag 23 september 2020

Herstellen sloten, monteren kast en wieg

Herstellen van sloten deuren, hermonteren van kast en monteren van houten kinderwieg. Keukeneiland in elkaar steken van Ikea.


Andere / klussen
woensdag 23 september 2020

Algemene renovatiewerken

Wij wensen onze toilet, hal en badkamer te renoveren. Verder ook nog afwerkingswerken in onze living. Eventueel garage. Garage is 4 m Br op 7 M L. Isolatie, vloeren vernieuwen , muren behandelen. lichtkoepel insteken. Roofing van dak garage vernieuwen. Dak loopt over de keuken.


Renovatie
dinsdag 22 september 2020

Keuken zandstralen

Ik zou graag mijn eiken keuken laten zandstralen en een nieuw werkblad plaatsen.


Keukenmontage en -renovatie
Offertes vergelijken