Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken - Overijse

Keuken - Overijse

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Keuken in Overijse?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Duisburg, Hoeilaart, Huldenberg, Loonbeek, Ottenburg, Sint-Agatha-Rode of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Overijse aanvragen

Recente opdrachten uit Overijse

maandag 05 oktober 2020

Keuken plaatsen

Ik zou graag een nieuwe keuken laten plaatsen. Onze keuken /living is 1 open ruimte. Bij voorkeur willen we ook een keukeneiland. We hebben nog geen keuze gemaakt in keuken.


Keukenmontage en -renovatie
zondag 09 augustus 2020

Composiet keukenwerkblad herstellen

Er is schijnbaar iets gevallen op de hoek van mijn keuken blad en er is een stukje uit van ongeveer 1 cm breed en 3mm diep. Ten tweede is er een batterij leeggelopen een aantal jaren geleden en dat heeft een lelijke plek gegeven. Een stuk van 9 cm op 10 cm heb ik zelf dof gekregen met zwarte wax en een ander stuk van ongeveer 2,5 cm op 0,5 cm is nog heel goed zichtbaar.


Keukenmontage en -renovatie
Offertes aanvragen