Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken - Sint-Truiden

Keuken - Sint-Truiden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Keuken in Sint-Truiden?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Attenhoven, Boekhout, Borgloon, Borlo, Brustem, Budingen, Dormaal, Duras, Geetbets, Gingelom, Gorsem, Groot-Gelmen, Halmaal, Heers, Jeuk, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Kozen, Mechelen-Bovelingen, Montenaken, Neerlanden, Nieuwerkerken (Limburg), Ordingen, Ulbeek, Velm, Wellen, Wilderen, Zepperen, Zoutleeuw of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Sint-Truiden aanvragen

Recente opdrachten uit Sint-Truiden

donderdag 04 februari 2021

Keuken op maat maken & plaatsen

Kleine moderne witte keuken plaatsen, maken. En nieuwe parketvloer plaatsen.


Keukenmontage en -renovatie
maandag 30 november 2020

Keuken renoveren

Ik wil de keuken graag laten renoveren. Alles zou eruit moeten en alles zou vervangen moeten worden L-vorm, links stukje muur 2m ongeveer, nu da muurtje zou wat verlaagt moeten worden Het andere stuk van de L, de lengte ook 2m, daar bevind zich mijn dampkap + vuur De andere muur is 3m ongeveer lengte - daar bevind zich de afwasbak + koelkast Op einde van de L is de berging en die zou ik open willen maken. Daar zit de lichtknop van de keuken en de berging in en die zou dan moeten verplaatst worden.


Keukenmontage en -renovatie
donderdag 20 februari 2020

Keuken verplaatsen

De keuken dient in een andere ruimte geplaatst te worden dan de huidige keuken. Het gaat om een volledig nieuwe keuken die we wensen te plaatsen. We willen een aparte oven en microgolf oven, een vaatwasser en een inductievuur. Er dient veel opbergruimte te zijn en plek voor 3 personen om te eten. Water, gas en elektra moet ook aangepast of gelegd worden.


Keukenmontage en -renovatie
Offertes aanvragen