Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Voor een goede en betrouwbare keukenspecialist uit jouw directe omgeving ben je bij Casius aan het juiste adres. Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met meerdere keukenspecialisten die op hun beurt bij je langskomen.

Vergelijk de geselecteerde keukenspecialisten en bepaal wie je wilt ontvangen om voor jou een offerte te maken. De offertes zijn uiteraard vrijblijvend en verplichten je tot niets.

Bij Casius ben je zeker van een goed beoordeelde en erkende keukenspecialist uit jouw regio. Zoek je een ander type vakman of een andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België die klaar staan om je te helpen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een keukenspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie staat hieronder. Klaar om jouw aanvraag te lanceren ? Vul dan het formulier in en wij doen de rest.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

maandag 10 augustus 2020

Voorbereidende werken voor de keuken uitvoeren

Mijn keuken wordt in september/oktober geïnstalleerd door KVIK. Echter moet de huidige keuken eruit en moeten de elektriciteit en waterleidingen aangepast worden. Gezien één muur betegeld is, zal waarschijnlijk ook een beetje verfwerk nodig zijn. Daarnaast zal er een afwerking voorzien moeten worden voor de afvoer van de dampkap.
maandag 10 augustus 2020

Granieten keukenblad vergroten voor kookplaat

Ik wil de nis van een granieten werkblad dikte 30 mm laten vergroten van 495*565 naar 495*750 of 770. 1 zijde 50 mm van achtermuur. Liefst zo stofvrij en indien mogelijk met verzekering.
maandag 10 augustus 2020

Monteren inbouw inductiekookplaat en dampkap

Ik heb een woning gekocht en ik wil de bestaande inbouw elektrische keukentoestellen vervangen door mijn eigen inductiekookplaat en dampkap(novy). oude en nieuwe toestellen hebben niet dezelfde afmetingen dus twee keukenkastjes en keukenblad moeten op maat bijgezaagd (of verwijderd) worden.
zondag 9 augustus 2020

Composiet keukenwerkblad herstellen

Er is schijnbaar iets gevallen op de hoek van mijn keuken blad en er is een stukje uit van ongeveer 1 cm breed en 3mm diep. Ten tweede is er een batterij leeggelopen een aantal jaren geleden en dat heeft een lelijke plek gegeven. Een stuk van 9 cm op 10 cm heb ik zelf dof gekregen met zwarte wax en een ander stuk van ongeveer 2,5 cm op 0,5 cm is nog heel goed zichtbaar.
donderdag 6 augustus 2020

Herstellen keukenkasten en vaatwasser

De bodem van de onderkast onder de gootsteen is aan vervanging toe. Door wateropname is deze doorgebuigd. Daarnaast is er ook een vaatwasser die hersteld dient te worden. De deur sluit niet goed.
donderdag 6 augustus 2020

Werkblad en kookplaat plaatsen

Plaatsing dekton werkblad (2,82 m²) Bijkomende lengte 2,59m + 2,10m = 4,69 m. Breedte 0,6 m. Vervangen huidige spoelbak (afmetingen 100 x 51 ) en kraan. Referentie nieuwe spoelbak antracietkleur met voorkeur referentie 340/160U 523 558 & links halve spoelbak. Bijhorende flexibele kraan antrarciet met voorkeur referentie Blanco catris S flex. Kookplaat Siemens EX677LYV5E.
zaterdag 1 augustus 2020

Herstellen keuken na waterschade

Door verbouwingen die wij een aantal jaar geleden hebben laten uitvoeren, zitten wij nu met vochtproblemen in onze keuken. We zouden graag verschillende opties bekijken zoals bv een volledige hernieuwing van de keuken maar ook een herstelling aan aparte delen van de keuken.
donderdag 30 juli 2020

Herstellen geïnstalleerde keuken, losstaande keukenschuiven herstellen

Schade door vorige huurder aan de keuken. Fronten van schuiven staan los. Van 1 schuif is de ijzeren geleiding verdwenen zodat die op de onderstaande schuif valt. Frontpaneel van diepvries onder frigo gaat niet meer dicht. Demonteren dampkap om te zien of er een evacuatiekanaal is naar buiten.
donderdag 30 juli 2020

Wegwerken geluidsoverlast keuken

Ik ben op zoek naar een bedrijf die volgende werken zou kunnen uitvoeren aan mijn woning. Aanpassing van de dampkap afvoer: aanbrengen geluidsisolatie, plaatsen geluidsdemper, plaatsen geluidsisolatie achter de dampkap. Alsook het wegwerken van eventuele geluidslekken op de scheidingsmuur met mijn buren. Werken uit te voeren naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak. Verder zou er nog een verslag nodig zijn van de toestand voor en na de werken.
donderdag 23 juli 2020

Voorbereidende werken voor nieuwe keuken uitvoeren

- afbreken bestaande keuken en eiland (zie foto) - MDF luifel (voor dampkap) plaatsen en gat boren voor afvoer (door plafond, plat dak) - wandtegels verwijderen, muur opnieuw bezetten - kleine aanpassingen aan waterleidingen - grote aanpassingen aan elektriciteit. Hiervoor moeten waarschijnlijk een aantal vloertegels verwijderd worden. Hopelijk kunnen die gerecupereerd worden want ik kan deze (travertijn 40cm x 40cm met 2mm voegen) nergens vinden. - oude chauffage vervangen door een nieuwe