Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de keukenspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare keukenspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een keukenspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een keukenspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

donderdag 24 mei 2018

Voorbereidingen voor nieuwe keuken uitvoeren

Half september komen ze onze nieuwe keuken plaatsen. Wij zoeken nog iemand voor elektriciteits aanpassingen, waterleiding eventueel en doorgang in plat dak voor afzuiging dampkap de totale oppervlakte van de keuken is 4,5x5,5 m
maandag 21 mei 2018

Keukentablet vervangen in MDF

Het keukentablet is onherstelbaar beschadigd, en ik wens een nieuw tablet te plaatsen. een L vorm. Een deel met kookplaat in - breedte is 60 CM, lengte 2 m Ander deel met wasbak in - breedte is 60 cm, lengte 2,5 m ? Moet het nog eens juist meten Denk aan 2 tabletten van mdf.
maandag 21 mei 2018

Keuken renoveren

Nieuwe kastdeuren,dampkap vervangen, frigo vervangen, gasvuur vervangen, oven en afwasmachine zijn pas vernieuwd
vrijdag 18 mei 2018

Aanpassen van keukenblad in L vorm

Ik heb 2 houten keukenbladen 1mx 2. Deze moet op maat afgekort en aangepast worden in L vorm .
maandag 14 mei 2018

Keuken renoveren

Graag willen wij van twee keukens eentje maken. Letterlijk eentje verplaatsen van A naar B en de korpussen behouden, en waar nu de bestaande keuken staat ook de korpussen houden. Ook nog het plaatsen van het kookeiland waar het fornuis inpast . De keuken is 35m² groot . Landelijke stijl.
maandag 14 mei 2018

Werkblad of eiland plaatsen

Werkblad keuken plaatsen Graag een L Vorm Alles aankopen via de vakman
zondag 13 mei 2018

Afbreken en renoveren keuken

Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting.
dinsdag 8 mei 2018

Keukenkasten zandstralen

We hebben interesse om onze keuken (eikenhout) te laten zandstralen. De keuken telt ongeveer 15grotere kastdeuren en 7 kleine lades. De keuken is ongeveer 12m²
dinsdag 8 mei 2018

Composiet drempel in de keuken plaatsen

Ik heb een muur weggehaald tussen de keuken en de woonruimte en wil een drempel in dezelfde composiet als het werkblad in de keuken Drempel is nog niet aangekocht, dit is in samenspraak met de vakman.
dinsdag 8 mei 2018

Nieuwe keuken plaatsen is aangekocht.

Ik heb een opmeet plan. Vormgeveing is L vorm 5mx3m. Hoogte 2m. Afwerken tegen plafond met paneel.
maandag 7 mei 2018

Keuken renoveren

Graag nieuwe keuken installeren, op een andere plaats dan de originele keuken, dus inclusief: leidingwerk (elektra, water, gas), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen. Graag een moderne look waarbij tevens rekening gehouden wordt dat een rolstoel moet kunnen manoeuvreren, dus: maatwerk!
maandag 7 mei 2018

Kitchen renovation

Hello, we want to renovate our kitchen. The area is about 15 square meters. We need help to remove all the old cabinets, polish the walls, make extension of water tubes and the ventilation pipe and make some changes for the electricity supply for the oven. We probably also need help to install the new kitchen after its delivery.
maandag 30 april 2018

Keuken in multiplex hout maken

Ik wil graag een keuken op maat laten maken. Ik denk aan multiplex hout als materiaal.
vrijdag 27 april 2018

Keukenkastjes en werkblad renoveren

Deurtjes en enkele schuiven van de keukenkasten vernieuwen. Dit is allemaal in het hout. Ook moet men het keukenwerkblad vernieuwen.
woensdag 25 april 2018

Keuken renoveren

Wij willen onze keuken renoveren. Een tablet en spatwand in volgende materialen plaatsen : Dekton Kelya natural collection of zwarte marmer met witte ader in een matte afwerking . Tablet is: 240 x 60 X 12 mm (1 uitsparing voor onderbouw spoelbak + 1 uitsparing voor kraan ) / opkant = 240 x 102 x .. als nodig is ( 2 uitsparingen voor stopcontacten ) .
dinsdag 24 april 2018

Vernieuwen van keuken

Wij wensen een nieuwe keuken te plaatsen in Scandinavische stijl. Er moet ook een nieuwe vloer komen. Ruimte is ongeveer 20m².
maandag 23 april 2018

Herstellen keukenkasten

Herstelling van brede schuiven onder het kookfornuis. Terug netjes afhangen kastdeurtjes.
zondag 22 april 2018

Nieuw werkblad en spatwand in keuken plaatsen

Ik wil een nieuw werkblad in kwarts composiet en een nieuwe gootsteen + een spatwand.
vrijdag 20 april 2018

Dampkap vervangen

Ik wil graag een oude dampkap laten vervangen door een nieuwe in een appartement. Nieuwe dampkap is nog niet aangekocht.
woensdag 18 april 2018

Herstel luifel boven keukenkasten

Luifel boven keukenkasten moet vervangen worden door een lek in de badkamer erboven. Keukenkasten en luifel in mdf.
maandag 16 april 2018

Wasbak en keukenkasten vervangen

We willen keukenkasten vervangen en ook een nieuwe wasbak in de keuken plaatsen. Ook moet men enkele stopcontacten vervangen.
donderdag 5 april 2018

Keukenblad in nieuwbouwkeuken plaatsen

Is voor een nieuwbouwproject , ruwbouw staat er al: Had graag de materialen geweten die witte werkbladen. Zo u een blad nodig hebben 420 op 100, 312 op 60 en 312 op 85.
zaterdag 31 maart 2018

Keuken renoveren

Keukenrenovatie uitvoeren. De kasten op zich zijn goed, het zijn de deurtjes die moeten worden vervangen. Moderne stijl. De keuken is in een U vorm.
vrijdag 30 maart 2018

Werkblad in laminaat op maat maken

Ik zoek een laminaten bureaublad (wit) van 114,5 op 65 cm en tussen 2,5 en 3,0 cm dik. Afgewerkt langs de kanten.
donderdag 29 maart 2018

Dekton werkblad plaatsen

Ik had graag een Dekton werkblad op een schiereiland in de keuken laten plaatsen. Afmetingen 120 cm x 80 cm, dikte 2 cm. Uitvoering Trilium. Hierin zou een Bachmann stopcontact twist dubbele inbouw contactdoos verwerkt moeten worden. Kan u mij een prijs bezorgen (levering, twist en montage ter plekke inbegrepen)
woensdag 28 maart 2018

Nieuwe dampkap plaatsen

Mijn ingebouwde dampkap is kapot en wens een nieuwe te laten plaatsen. Graag oude afbreken en nieuwe plaatsen, deze is nog niet aangekocht.
woensdag 28 maart 2018

Vaatwas en frigo inbouwen in bestaande keuken

Wij hebben recent een huis gekocht met een mooie keuken. Probleem is dat er geen vaatwas of frigo inzit. Vaatwas en frigo inbouwen in een bestaande keuken.
woensdag 28 maart 2018

Keukenwerkblad vernieuwen

Wij zouden op keuken keramiek of dekton werkblad willen aanbrengen. Andere mogelijkheden graag met vakman te bespreken ter plaatse.
woensdag 28 maart 2018

Herstelling keuken na waterlek

Herstelling van een keuken na een waterlek.
dinsdag 27 maart 2018

Renovatie van bestaande keuken

Wij willen een gedeeltelijke keukenrenovatie met eventueel een bijkomend meubel voor nieuwe toestellen. Het keuken blad moet behouden blijven, deze is in samenhang van afwerking van de vensterbanken ( Graniet) - eventueel nieuwe deuren met handvatten. - nieuwe kast voor toestellen ,
zondag 25 maart 2018

Keukenwerkblad ceram herstellen

Werkblad is beschadigd er is een klein stukje uit losgekomen. Het materiaal is ceram, kleur avorio.
zondag 25 maart 2018

Nieuw keukenblad plaatsen

Ik wil graag een nieuw keukenblad plaatsen.
zaterdag 24 maart 2018

Afzuiging dampkap verplaasten

Men komt een nieuwe keuken plaatsen en de afzuiging van de dampkap moet men verplaatsen.
donderdag 22 maart 2018

Keuken demonteren en herplaatsen

Recentelijk hebben we een restaurant overgenomen waarvan een volledige keuken geïnstalleerd is, omdat helaas de keukenvloer vervangen dient te worden moet de hele keuken gedemonteerd worden. Er zijn een heleboel losse toestellen maar ook een gasfornuis, twee rational ovens aangesloten op gas, frigo's, vaatwastoestel en dergelijke die wij niet zelf kunnen demonteren. Hiervoor zoeken wij iemand die eerst de keuken kan demonteren en nadat de vloer vervangen is ook de keuken kan monteren.
donderdag 22 maart 2018

Keuken installeren met inbouwtoestellen en keukeneiland

Oude keuken zal moeten afgebroken worden. Graag nu moderne keuken. Volledige keuken te installeren : Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 22 maart 2018

Renovate the kitchen

Replace kitchen doors, add a dishwasher and renovate the look of the kitchen.
donderdag 22 maart 2018

Spatwand op maat maken

Voor mijn nieuw geïnstalleerde keuken met gasvuur ben ik op zoek naar een spanwand die goed tegen hitte kan aangezien het gasvuur op 10 cm van de muur staat. De spat wand moet in een hoek staan waarvan 1 wand 250 mm bedraagt op 55 mm bedraagt en de andere wand 208 mm op 55 mm bedraagt . Er moeten drie uitsnijdingen in de wand komen voor een plaats voor 2 x 2 stopcontacten en 1 x 3 stopcontacten.
woensdag 21 maart 2018

Opnieuw lamineren van de keuken

Ik zou heel graag een andere kleur op de kastjes hebben (aquamarine- grijziggroen). Kan dit door opnieuw te lamineren? 2 deurtjes van 57 op 58 cm, 2 deuren van 43 op 58 en 4 van 50 op 58 en 2 lades van 58 op 32, 2 lades van 14 op 58 en 2 van 14 op 43 cm. Er zijn ook 4 valse ladefronten, maar ik vermoed dat we deze zullen moeten schilderen omdat ze vastzitten?
zaterdag 17 maart 2018

Dampkap Smeg plaatsen

Ik wil een dampkap van Smeg plaatsen, deze heb ik nog nite aangekocht. Men moet de dampkap schuin afzagen en korter maken zodat men deze perfect kan plaatsen in mijn schuin dak.
dinsdag 13 maart 2018

Keuken op maat maken

Keuken op maat maken. De toestellen kopen we zelf nadien.
maandag 12 maart 2018

Nieuwe spatwand keuken plaatsen

Nieuwe spatwand keuken plaatsen Spatwand in glas is de voorkeur, komen opmeten voor de juiste afmetingen.
maandag 12 maart 2018

Nieuw werkblad en spatwand

Vervangen werkblad en spatwand. Graag advies rond welk soort materiaal, onderhoudsvriendelijk. Graag ter plaatse komen kijken om het juist af te meten.
maandag 12 maart 2018

Hoekkeuken op maat maken

Ik wil een hoekkeuken van 2. 40 op 2. 80 maximaal en maximaal 2. 05 hoogte.
zondag 11 maart 2018

Nieuw keukenwerkblad en spatwanden vervangen door dekton

Ik zou graag mijn huidig hoogglans keukenblad van 3 meter lang willen vervangen door een werkblad in dekton. Ook de tegeltjes als spatwand wil ik door dekton vervangen, dit is niet meer dan 2.5 m².
zaterdag 10 maart 2018

Keuken renoveren en inbouwtoestellen plaatsen

Vernieuwen van de keuken. De oppervlakte van de keuken is 12 m² : 3. 60 x 3. 34 m. Keukenkasten, Keukenblad, Spoelbak en kraan zouden vernieuwd moeten worden. Ook inbouwtoestellen. Ik heb een tekening gemaakt met aanduiding van vensters, deuren, stopcontacten,water. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 9 maart 2018

Keukenblad vervangen

Ik wil ons keukenblad laten vervangen, deze is ongeveer 5,30 meter lang en bestaat uit 2 delen (met een hoek van 90 graden). Materiaal nog niet gekozen.
donderdag 8 maart 2018

Tafel in Dekton op maat maken

We zijn op zoek naar een tafel in dekton van 220 op 100 cm en 8 mm dik. Ook het onderstel van de tafel moet de vakman voorzien.
woensdag 7 maart 2018

Bestaande keuken moderniseren

In onze bestaande keuken met heel recente toestellen, beginnen sommige kasten los te komen en door te hangen. Ook sommige schuiven werken niet meer zoals het hoort. We zoeken daarom iemand die op budgetvriendelijke manier onze keuken kan moderniseren, eventueel met andere frontjes enzovoort.
vrijdag 2 maart 2018

Keuken plaatsen met keukeneiland en inbouwtoestellen

Oppervlakte is 16 m² keuken. Moderne stijl. Keukenkasten, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Keukenblad Er is een muur over een lengte van 3,5 meter voor kasten waarin ook frigo en de ovens moeten komen. Verder is er plaats voor een eiland van 2,80 meter op 1,10 meter. Hier zou kookplaat, gootsteen en afwasmachine moeten komen. Dampkap tegen plafond.
woensdag 28 februari 2018

Dekton werkblad op maat

Ik wens een dekton keukenblad voor mijn keukeneiland. Dit werkblad moet 2.40 m lang zijn en 1,20 m breed. Ook de zijkanten van het eiland zouden in dekton moeten zijn, dat dit bij wijze van spreke doorloopt. Uitsparing voor 2 spoelbakken van 45cm en graag afdruipboordjes er rechts van ingefreesd.

Partners

Partners van Casius