Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de keukenspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare keukenspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een keukenspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een keukenspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

donderdag 19 juli 2018

Moderne keuken met inbouwtoestellen en kookeiland plaatsen

Het betreft een renovatiewoning waar een nieuwe modene keuken dient voorzien te worden 1 wand met 3 hoge kasten en inbouwtoestellen. Dan twee lagen kasten, en aan overzijde een eiland van 3 meter op 1 meter met een spoeltafel in verwerkt, vaatwas en twee maal pottenwagens. Andere zijde nog een ondiepe kast van 1.20 meter. Nog andere wand van 2 meter met lage kasten.
maandag 16 juli 2018

Keuken op maat plaatsen in nieuwbouw woning

Keuken plaatsen met inbouwtoestellen voor een nieuwbouwwoning. De afmetingen zijn 420 × 360× 420 dit is een keuken in een U vorm. Graag een witte moderne keuken zonder grepen. Graag een blinkende uitvoering.
zondag 15 juli 2018

Oude keuken verwijderen

Oude keuken verwijderen-wegnemen.
maandag 9 juli 2018

Keukenkastjes herstellen en frontpaneel vervangen

Frontpaneel van de keuken herstellen of vervangen. En drie kastjes zouden moeten hersteld of vervangen worden.
woensdag 4 juli 2018

Eiken keuken verven/zandstralen

Wij willen onze eiken keuken graag renoveren zowel binnen als buitenkant, zandstralen, verven een andere kleur geven.
dinsdag 3 juli 2018

Nieuwe keuken plaatsen en verwijderen van raam

Ik wil mijn keuken vernieuwen, graag een nieuwe keuken te plaatsen met een kookeiland en met inbouwtoestellen. Graag een moderne look. Nu hebben we ook in onze keuken een raam met zicht op de veranda. Dit raam zouden we willen verwijderen en daar een opening willen dat we van de keuken rechtstreeks naar de veranda kunnen gaan met een glazen deur eventueel.
maandag 2 juli 2018

Vernieuwen van keuken

Renovatie van keuken. Nu een moderne keuken te installeren in een woning. Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting, verwarming. Oppervlakte keuken : 20 m².
vrijdag 29 juni 2018

Composiet werkblad plaatsen

Composiet werkblad plaatsen van 3.10 meter op 4.50 meter.
donderdag 28 juni 2018

Composiet werkblad in keuken plaatsen

Ik wens een composietblad te plaatsen op mijn betegelde keuken. Lengte 6 m, 60 cm breed met 3 uitsparingen( vuur,pompbak en kast)
woensdag 27 juni 2018

Spoelbak vervangen inox gootsteen

Vervangen van een gootsteen in onze keuken. Het betreft een gootsteen met twee waterbekkens en druipgedeelte aan de linkerzijde. Buitenmaten 115 cm bij 51 cm. De huidige gootsteen is gebarsten en dient vervangen te worden. Als nieuwe gootsteen denken wij aan een matte inox afwerking.
dinsdag 26 juni 2018

Werkblad in corian plaatsen op maat

Plaatsen van werkblad in Corian. - 300 x 56 cm: met spoelbak verwerkt in werkblad (zelfde materiaal)+ uitsparing voor een kraan - 242 x 56 cm: uitsparing voor kook plaat - 112 x 56 cm zonder uitsparing
donderdag 21 juni 2018

Dampkap plaatsen met terugslagklep

Plaatsen van een dampkap (model onderbouw) Plaatsen van een terugslagklep .
donderdag 21 juni 2018

Keukenblad vervangen in graniet

Keukenblad vervangen graniet blad zwart glanzend, L-vorm Afmetingen 201-60 recht stuk/34-28 klein stukje verwarmingsroosters ingewerkt.
woensdag 20 juni 2018

Keukenwerkblad vernieuwen met uitsparing en spatwand

In onze keuken zou het werkblad vervangen moeten worden (met 2 uitsparingen voor spoelbak en kookplaat); er moet een nieuwe kookplaat geïnstalleerd worden en de spatwand achter die kookplaat moet mee vernieuwd worden.
dinsdag 19 juni 2018

Keukenblad aanpassen en een nieuwe bijmaken

Volgende week komen ze een uitbreiding van een bestaande keuken leveren en installeren. Graag had ik mijn nu reeds bestaande keukenblad (hardsteen) ingekort . En op het nieuwe deel hetzelfde keukenblad laten bijmaken. De gewenste afmetingen zijn 180 x 60
maandag 18 juni 2018

Werkblad op maat maken

Ik heb 2 granieten werkbladen op maat nodig voor mijn keuken. Het betreft een werkblad van ongeveer 4m x 1m, hierin dienen 2 uitsnijdingen te gebeuren (wastafel en kookfornuis) En een extra werkblad van ongeveer 1m x 2m
zondag 17 juni 2018

Keuken en badkamerblad plaatsen

Ik had graag een werkblad met spatwand, dit met een werkbladlengte van ongeveer 430cm ... ook had ik graag een spoelbak in zelfde materiaal,of toch zeker in zelfde kleur. Voor de badkamer had ik graag hetzelfde materiaal maar dan met 2 lavabo’s er , het blad in de badkamer moet 140cm zijn .
zondag 17 juni 2018

Keukenblad samen met spoelbak en kraanwerk te vervangen

Keukenblad samen met spoelbak en kraanwerk te vervangen. Materiaal te bespreken met de vakman. De keuken is compact en landelijke stijl.
vrijdag 15 juni 2018

Keukenwerkblad plaatsen

We hebben een nieuwe IKEA keuken besteld, de plaatsing doen we zelf. Vakman nodig voor een werkblad te plaatsen, soort materiaal nog niet beslist.
woensdag 13 juni 2018

Landelijke keuken op maat maken inclusief toestellen

Keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), kraanwerk ook vervangen. Bestaande keuken vervangen in een gerenoveerd huis van 1930. Kasten op maat, ontbijt bar tafel , nieuwe toestellen. We gaan zelf alles uitbreken en de leidingen verleggen of vernieuwen. Graag een landelijke keuken plaatsen. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 8 m op 3 meter.
woensdag 13 juni 2018

Marmeren spatwand plaatsen in keuken

Wij hebben onze keuken reeds geplaatst, maar zouden graag nog een marmeren spatwand (laten) plaatsen. Voor een spatwand met volgende afmetingen: Lengte rond +-260cm, hoogte +-50cm. Er zou wel nog een schakelaar uitgesneden moeten worden.
woensdag 13 juni 2018

Herstelling keukenkasten na waterschade

Waterschade in mijn keuken. Bouwjaar 1992 Graag herstelling en bestek voor de verzekering. Keukenkasten zijn beschadigd.
dinsdag 12 juni 2018

Dampkap installeren in keuken en bekasting aanpassen

Nieuwe dampkap plaatsen in bestaande keuken. Nieuw afzuigsysteem naar het dak toe plaatsen (halfopen bebouwing). Eventueel ook nieuwe tegels wanneer nieuwe dampkamp andere afmetingen heeft dan de oude.
zondag 10 juni 2018

Herstel keukenladen

Water overgekookt en over de keukenladen gelopen. Bescherming beschadigd en begint af te pellen. Keukenkasten bestaande ui MDF platen ....3 laden beschadigd.
zaterdag 9 juni 2018

Glazen achterwand voor keuken plaatsen

Ik wil voor mijn keuken een achterwand glas met print. ( Bloemen print )
zaterdag 9 juni 2018

Driedelig keukenwerkblad vervangen

Granieten werkblad in bestaande Ikea keuken willen we graag vervangen. Hiernaast ook kraan vervangen. Graag willen we het nieuwe werkblad in Nelotih Aspen grey keramiek op het huidige werkblad monteren.
donderdag 7 juni 2018

Keuken renoveren

In het appartement is een gesloten keuken en we willen er een open keuken van maken. Dus er moet een halve muur uitgebroken worden (6m²) en daar moet een blad op komen en dan aan die kant ook kasten plaatsen.
dinsdag 5 juni 2018

Composiet keukenwerkblad herstellen

Er is een stuk ongeveer 1 cm breed, 5 mm diep aan de rand van mijn composiet keukenblad afgebroken. De afwerking is glad, de kleur wit.
maandag 4 juni 2018

Tafelblad en onderstel in keramiek op maat

Keramisch keukentafel blad met modern onderstel , uitsparing eventueel
woensdag 30 mei 2018

Keukens uitbreken en nieuwe plaatsen opmaat

3 keukentjes uitbreken en zo praktisch mogelijk inrichten. Maatwerk dus. Opnieuw tegelen,verlichting en schilderen. Plaatsen van een microgolf per keuken en een semi industrieel afwasmachine. Foto' en afm als bijlage
dinsdag 29 mei 2018

Glasplaat vervangen van inductiekookplaat Atag

Er is een voorwerp op de kookplaat van mijn inductievuur gevallen. Glas is gebarsten. Vuren werken nog. Merk Atag. Afmeting: 5200x7700
dinsdag 29 mei 2018

Keukenkast en deuren vernieuwen

Door lekkende boiler is ons onderstel van de afwasbak volledig stuk alsook 3 deuren van onze keuken Een oppervlakte van 2m is volledig aangetast , binnen en buiten en moet volledig vernieuwd worden in hout .
donderdag 24 mei 2018

Voorbereidingen voor nieuwe keuken uitvoeren

Half september komen ze onze nieuwe keuken plaatsen. Wij zoeken nog iemand voor elektriciteits aanpassingen, waterleiding eventueel en doorgang in plat dak voor afzuiging dampkap de totale oppervlakte van de keuken is 4,5x5,5 m
donderdag 24 mei 2018

Keuken op maat maken

Betreft een keuken in een nieuwe bijbouw. Binnenmaten zijn 5. 30m op 5. 38 m . Staat in verbinding met eetplaats-leefruimte. Idee was om een werkblad over de gehele lengte te maken dat onder een breed ,laag venster komt met wastafel . Centraal een eiland van ongeveer 3m opm met kookplaat en zitgelegenheid. Tegenover de muur van de wastafel een kastenwand met geïntegreerde tv en diepvries. Stijl is landelijk ,combinatie massief hout-composiet-zwart staal .. De totale oppervlakte van de keuken is 28m²
maandag 21 mei 2018

Keukentablet vervangen in MDF

Het keukentablet is onherstelbaar beschadigd, en ik wens een nieuw tablet te plaatsen. een L vorm. Een deel met kookplaat in - breedte is 60 CM, lengte 2 m Ander deel met wasbak in - breedte is 60 cm, lengte 2,5 m ? Moet het nog eens juist meten Denk aan 2 tabletten van mdf.
maandag 21 mei 2018

Keuken renoveren

Nieuwe kastdeuren,dampkap vervangen, frigo vervangen, gasvuur vervangen, oven en afwasmachine zijn pas vernieuwd
vrijdag 18 mei 2018

Aanpassen van keukenblad in L vorm

Ik heb 2 houten keukenbladen 1mx 2. Deze moet op maat afgekort en aangepast worden in L vorm .
maandag 14 mei 2018

Keuken renoveren

Graag willen wij van twee keukens eentje maken. Letterlijk eentje verplaatsen van A naar B en de korpussen behouden, en waar nu de bestaande keuken staat ook de korpussen houden. Ook nog het plaatsen van het kookeiland waar het fornuis inpast . De keuken is 35m² groot . Landelijke stijl.
maandag 14 mei 2018

Werkblad of eiland plaatsen

Werkblad keuken plaatsen Graag een L Vorm Alles aankopen via de vakman
zondag 13 mei 2018

Afbreken en renoveren keuken

Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting.
dinsdag 8 mei 2018

Keukenkasten zandstralen

We hebben interesse om onze keuken (eikenhout) te laten zandstralen. De keuken telt ongeveer 15grotere kastdeuren en 7 kleine lades. De keuken is ongeveer 12m²
dinsdag 8 mei 2018

Composiet drempel in de keuken plaatsen

Ik heb een muur weggehaald tussen de keuken en de woonruimte en wil een drempel in dezelfde composiet als het werkblad in de keuken Drempel is nog niet aangekocht, dit is in samenspraak met de vakman.
dinsdag 8 mei 2018

Nieuwe keuken plaatsen is aangekocht.

Ik heb een opmeet plan. Vormgeveing is L vorm 5mx3m. Hoogte 2m. Afwerken tegen plafond met paneel.
maandag 7 mei 2018

Keuken renoveren

Graag nieuwe keuken installeren, op een andere plaats dan de originele keuken, dus inclusief: leidingwerk (elektra, water, gas), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen. Graag een moderne look waarbij tevens rekening gehouden wordt dat een rolstoel moet kunnen manoeuvreren, dus: maatwerk!
maandag 7 mei 2018

Kitchen renovation

Hello, we want to renovate our kitchen. The area is about 15 square meters. We need help to remove all the old cabinets, polish the walls, make extension of water tubes and the ventilation pipe and make some changes for the electricity supply for the oven. We probably also need help to install the new kitchen after its delivery.
maandag 30 april 2018

Keuken in multiplex hout maken

Ik wil graag een keuken op maat laten maken. Ik denk aan multiplex hout als materiaal.
vrijdag 27 april 2018

Keukenkastjes en werkblad renoveren

Deurtjes en enkele schuiven van de keukenkasten vernieuwen. Dit is allemaal in het hout. Ook moet men het keukenwerkblad vernieuwen.
woensdag 25 april 2018

Keuken renoveren

Wij willen onze keuken renoveren. Een tablet en spatwand in volgende materialen plaatsen : Dekton Kelya natural collection of zwarte marmer met witte ader in een matte afwerking . Tablet is: 240 x 60 X 12 mm (1 uitsparing voor onderbouw spoelbak + 1 uitsparing voor kraan ) / opkant = 240 x 102 x .. als nodig is ( 2 uitsparingen voor stopcontacten ) .
dinsdag 24 april 2018

Vernieuwen van keuken

Wij wensen een nieuwe keuken te plaatsen in Scandinavische stijl. Er moet ook een nieuwe vloer komen. Ruimte is ongeveer 20m².
maandag 23 april 2018

Herstellen keukenkasten

Herstelling van brede schuiven onder het kookfornuis. Terug netjes afhangen kastdeurtjes.

Partners

Partners van Casius