Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de keukenspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare keukenspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een keukenspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een keukenspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

donderdag 22 maart 2018

Spatwand op maat maken

Voor mijn nieuw geïnstalleerde keuken met gasvuur ben ik op zoek naar een spanwand die goed tegen hitte kan aangezien het gasvuur op 10 cm van de muur staat. De spat wand moet in een hoek staan waarvan 1 wand 250 mm bedraagt op 55 mm bedraagt en de andere wand 208 mm op 55 mm bedraagt . Er moeten drie uitsnijdingen in de wand komen voor een plaats voor 2 x 2 stopcontacten en 1 x 3 stopcontacten.
woensdag 21 maart 2018

Opnieuw lamineren van de keuken

Ik zou heel graag een andere kleur op de kastjes hebben (aquamarine- grijziggroen). Kan dit door opnieuw te lamineren? 2 deurtjes van 57 op 58 cm, 2 deuren van 43 op 58 en 4 van 50 op 58 en 2 lades van 58 op 32, 2 lades van 14 op 58 en 2 van 14 op 43 cm. Er zijn ook 4 valse ladefronten, maar ik vermoed dat we deze zullen moeten schilderen omdat ze vastzitten?
zaterdag 17 maart 2018

Dampkap Smeg plaatsen

Ik wil een dampkap van Smeg plaatsen, deze heb ik nog nite aangekocht. Men moet de dampkap schuin afzagen en korter maken zodat men deze perfect kan plaatsen in mijn schuin dak.
dinsdag 13 maart 2018

Keuken op maat maken

Keuken op maat maken. De toestellen kopen we zelf nadien.
maandag 12 maart 2018

Nieuwe spatwand keuken plaatsen

Nieuwe spatwand keuken plaatsen Spatwand in glas is de voorkeur, komen opmeten voor de juiste afmetingen.
maandag 12 maart 2018

Nieuw werkblad en spatwand

Vervangen werkblad en spatwand. Graag advies rond welk soort materiaal, onderhoudsvriendelijk. Graag ter plaatse komen kijken om het juist af te meten.
maandag 12 maart 2018

Hoekkeuken op maat maken

Ik wil een hoekkeuken van 2. 40 op 2. 80 maximaal en maximaal 2. 05 hoogte.
zondag 11 maart 2018

Nieuw keukenwerkblad en spatwanden vervangen door dekton

Ik zou graag mijn huidig hoogglans keukenblad van 3 meter lang willen vervangen door een werkblad in dekton. Ook de tegeltjes als spatwand wil ik door dekton vervangen, dit is niet meer dan 2.5 m².
zaterdag 10 maart 2018

Keuken renoveren en inbouwtoestellen plaatsen

Vernieuwen van de keuken. De oppervlakte van de keuken is 12 m² : 3. 60 x 3. 34 m. Keukenkasten, Keukenblad, Spoelbak en kraan zouden vernieuwd moeten worden. Ook inbouwtoestellen. Ik heb een tekening gemaakt met aanduiding van vensters, deuren, stopcontacten,water. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 9 maart 2018

Keukenblad vervangen

Ik wil ons keukenblad laten vervangen, deze is ongeveer 5,30 meter lang en bestaat uit 2 delen (met een hoek van 90 graden). Materiaal nog niet gekozen.
donderdag 8 maart 2018

Tafel in Dekton op maat maken

We zijn op zoek naar een tafel in dekton van 220 op 100 cm en 8 mm dik. Ook het onderstel van de tafel moet de vakman voorzien.
woensdag 7 maart 2018

Bestaande keuken moderniseren

In onze bestaande keuken met heel recente toestellen, beginnen sommige kasten los te komen en door te hangen. Ook sommige schuiven werken niet meer zoals het hoort. We zoeken daarom iemand die op budgetvriendelijke manier onze keuken kan moderniseren, eventueel met andere frontjes enzovoort.
vrijdag 2 maart 2018

Keuken plaatsen met keukeneiland en inbouwtoestellen

Oppervlakte is 16 m² keuken. Moderne stijl. Keukenkasten, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Keukenblad Er is een muur over een lengte van 3,5 meter voor kasten waarin ook frigo en de ovens moeten komen. Verder is er plaats voor een eiland van 2,80 meter op 1,10 meter. Hier zou kookplaat, gootsteen en afwasmachine moeten komen. Dampkap tegen plafond.
woensdag 28 februari 2018

Dekton werkblad op maat

Ik wens een dekton keukenblad voor mijn keukeneiland. Dit werkblad moet 2.40 m lang zijn en 1,20 m breed. Ook de zijkanten van het eiland zouden in dekton moeten zijn, dat dit bij wijze van spreke doorloopt. Uitsparing voor 2 spoelbakken van 45cm en graag afdruipboordjes er rechts van ingefreesd.
maandag 26 februari 2018

Keukenkasten en keukenblad renoveren

Wij willen onze kastdeurtjes laten vervangen en het keukenblad van het eiland, dat doorloopt als tafel (+ - 5 m. ) en het werkblad waarin de spoelbak zich bevindt (+ - 3 m). 1 Kast moet gans vervangen worden. Materiaalkeuze: Laminaat voor kastdeuren en werkblad, fineerhout voor enkele kastdeurtjes. Dit komt neer op 12 kastdeurtjes in laminaat en 12 kastdeurtjes in hout fineer.
maandag 26 februari 2018

Keukenblad vervangen en inductieplaat zetten

Keukenblad vervangen. Huidige is kunstof te vervangen door een kunststof. Graag ter plaatse komen kijken. Dit is een L-vorm. Afmetingen: L 2.73 meter - 2 meter 43. B- 60 cm. Dit is stafmeting. Kookvuur vervangen door inductie kookplaat.
zondag 25 februari 2018

Glazen spatwand in keuken plaatsen

Ik zou graag een glazen spatwand in mijn keuken laten plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 4 m 66 op 25,5 cm met 1 stopcontact.
zondag 25 februari 2018

Dampkap vervangen

Huis 12 jaar oud, schouwkap met afzuigsysteem stuk, moet vervangen worden. Betegelde achterwand.
zaterdag 24 februari 2018

Keuken renoveren

Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Verwarming, Ventilatie Wat is de oppervlakte van uw keuken? : L KEUKEN (3 METER /2METER 40) Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Totale renovatie keuken. Het is een L keuken. Woning. Moderne keuken. Werkblad : composiet dekton.
woensdag 21 februari 2018

Herstellen van keukenkasten en keukenblad

Vervanging of reparatie van keukenblad en kastdeuren (vochtschade). Bekijken of er een volledig nieuwe keuken moet zijn of dat bepaalde zaken vervangen kunnen worden.
woensdag 21 februari 2018

Houten werkblad vernieuwen

Oppervlakte van de keuken is 8. 5 lopende meter aan 60 cm breed met een uitsparing van gootsteen en fornuis. Renoveren van keukenblad, spoelbak en kraan Houten werkblad vervangen door graniet of keramisch en andere gootsteen plaatsen.
woensdag 21 februari 2018

Keukenpanelen en kasten renoveren

Na verplaatsen van kasten en hermonteren van de keuken heb ik volgende zaken nodig: 2 zijpanelen Hoogte 91cm en breedte 60cm Plint voor onderaan de kasten: lengte 2m 34cm en hoogte 14,7cm Afwerkingslat tussen deuren en werkblad lengte 2,25m Kleuren in de kleuren van de keukendeuren.
woensdag 21 februari 2018

Keukenblad vervangen huis

Keukenblad vervangen ,nieuwe kookplaat en gootsteen. Keukeblad uit grantiet of dekton. Ter plaatse komen om op te meten.
zondag 18 februari 2018

Nieuwe keuken plaatsen met keukeneiland

Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Leidingwerk (elektra, water, gas), Afbraak bestaande keuken, Verlichting, Verwarming, Ventilatie Oppervlakte van de keuken : 5 m op 4,80 m een lange wand van 5 m met daartegenover een kookeiland. Met alle inbouwtoestellen. Keuken met kookeiland en tafel eraan die wel autonoom kan bestaan. Een greeploze keuken uit massieve eik.
zondag 18 februari 2018

Keuken plaatsen met keukeneiland

Keuken op maat laten plaatsen, een landelijke keuken met alle inbouwtoestellen. Oppervlakte ongeveer 16 m². Het is een L vorm. Met keukeneiland.
zondag 18 februari 2018

Afbraak keuken en voorbereidingswerken voor nieuwe keuken

Afrbraak oude keuken en voorbereiding nieuwe keuken (leidingen etc). Keuken wordt geleverd door keukenspecialist.
woensdag 14 februari 2018

Keuken plaatsen met keukeneiland in nieuwbouw

Keuken plaatsen met keukeneiland: Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : betreft nieuwbouw te Wolvertem. Interesse voor blad met kookfornuis in op eiland en blad met spoelbak in aan een ander werkblad.
dinsdag 13 februari 2018

Dampkap vervangen en afvoer herstellen

Ik woon in een nieuwbouw waar de dampkap niet goed werkt. Alhoewel de filters steeds in vaatwasser gaan en eerst in soda ontvetten, vallen er vetdruppels van de dampkap bij het koken en de motor is ook vettig. Ik zoek iemand die dit kan herstellen, het probleem ligt waarschijnlijk aan de afvoer. Ook heb ik een nieuwe dampkap nodig.
maandag 12 februari 2018

Keuken renoveren

Ik zou graag een nieuw keukenblad willen. En nieuwe deurtjes spatwand en extra kolomkast erbij. Keuken is 4m op 1m90 in een l. Keukenblad in houtwerk alsook de keukenkastjes.
maandag 12 februari 2018

Boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging

Voor het plaatsen van de keuken moet er nog een gat worden geboord voor uitlaat dampkap. Volgens de 'keukenman' moest ik hier een aannemer voor contacteren.
zondag 11 februari 2018

Keuken herstellen of vervangen na waterschade

Door een lek aan de schouw moeten we onze keuken laten herstellen of eventueel vervangen. Er zit schimmel aan de achterkant van de kasten. Het gaat om een kleine keuken van ongeveer 2,5 meter.
zondag 11 februari 2018

Keuken renoveren

Ik wil graag de keukenkasten en keukentoestellen vernieuwen in mijn keuken. Alle nieuwe toestellen en dergelijke wil ik graag aankopen in overleg met de vakman. Ook moet men een radiator vernieuwden en verplaatsen. Het gaat om een keuken van ongeveer 4 x 3 meter.
zaterdag 10 februari 2018

Keuken renoveren

Ik wil een nieuwe keuken installeren met een glazen wand tussen de salon en de keuken. Ik wil het toilet vervangen door de installatie van een kleine toiletpot. Ook wil ik graag de muurkast veranderen.
donderdag 8 februari 2018

Keuken plaatsen

Ik zoek iemand die een compleet nieuwe keuken met volledig apparatuur inbegrepen. Tegen de muur zouden we een kastenwand met koelkast, oven en microgolf willen waar ook het kookgedeelte zich bevindt. In het midden van onze keuken zouden we graag een eiland van ongeveer 8 m² willen met het afwasgedeelte geïntegreerd. Het gaat om een keuken van 18 m². Er moet ook nog leidingwerken, elektriciteitswerken en dergelijke gebeuren.
woensdag 7 februari 2018

Keuken renoveren met keukeneiland

Complete keuken renovatie uitvoeren: Stijl Cottage en moderne stijl. Dit is een L vorm, met schuine kanten. Graag een keukeneiland-zit eiland met krukken waar je aan kan zitten. Micogolf oven, oven , vaatwas, damkamp. Er staat momenteel een keuken, graag komen kijken ter plaatsen.
dinsdag 6 februari 2018

Keuken renoveren

Aanpassen bestaande keuken kolomkast zodat er een grotere ijskast in past. Vervangen van het werkblad.
dinsdag 6 februari 2018

Dampkap met afvoer naar buiten installeren

Ik wil graag op mijn appartement in mijn klein keukentje een nieuwe dampkap laten plaatsen aangezien ik vochtproblemen heb met de huidige. Voor de nieuwe dampkap moet men de afvoer nog naar buiten leggen. Ik heb de nieuwe dampkap nog niet aangekocht.
dinsdag 6 februari 2018

Onderbouw keuken en werkblad dekton plaatsen

Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Leidingwerk (elektra, water, gas), Ventilatie. Oppervlakte keuken : 3,5 m x 3,6 m. Enkel de onderbouw. Plaatsen Dekton werkblad.
dinsdag 6 februari 2018

Keukenblad vervangen huis

Keukenblad vervangen. Tegeltjes aan de muur ook vervangen.
maandag 5 februari 2018

Keukenblad herstellen of vernieuwen

Nieuw keukenblad plaatsen :het keukenblad is beschadigd door een warme pot op te zetten, een kring gesmolten ,kun je zo'n keukenblad vervangen of iets nieuws op brengen ? 't is in een studio die veel verhuurd wordt. Graag komen kijken ter plaatse.
zondag 4 februari 2018

Keukenkastjes vervangen

Alle keukenkastjes van keuken vervangen. 13 kastjes en 5 laden.
zondag 4 februari 2018

Keukenkasten veranderen

Ik wil de bestaande witte strakke frontpanelen van keukenkasten een landelijke toets geven maw élk frontpaneel laten bewerken met 5 groeven. Deze wil ik ook graag opnieuw in het wit laten lakken of spuiten. Ook moet men elke kastdeur voorzien van een zwarte handgreep. Hiernaast moet er ook een zijpaneel waar het keukenblad op rust worden gedaan.
zondag 4 februari 2018

Keuken renoveren inclusief toestellen

Keuken renoveren. Nieuwe keukenkasten, keukenblad, spatwanden, spoelbak en kraan. Huidige wand met toestellen vervangen, groter dan huidige.
zaterdag 3 februari 2018

Renovatie van eiken keuken

Bestaande eiken keukenkasten laten schilderen , patineren , in lichte kleur. 17 kastjes van verschillende formaten. Eiken keuken maar zijfronten zijn fineer. Bespreken met de vakman wat de mogelijkheden zijn.
zaterdag 3 februari 2018

Nieuwe keuken plaatsen op maat met inbouwtoestellen

Nieuwe vloer plaatsen, wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Nieuwe keuken plaatsen. Oppervlakte van de keuken is 6,5 m lang. Nieuw keukenblad. Moderne look , eigentijds. Vaatwas, frigo ,dampkap en losstaand fornuis. Voor 1- keramisch werkblad 3500 mm x 7000 mm diepte op 30 mm hoog 2- keramische spatwand 4420 mm x 400 mm hoog op minimale dikte (12? ) lichte marmer look.
woensdag 31 januari 2018

Keukenkasten veranderen

Frontpanelen van keukenkasten moeten vervangen worden wegens folie die los komt. Het geheel van de keukekasten dienen vervangen te worden. Frigofrontpaneel, bovenaan kasten en kasten onderaan (5 deurtjes).
woensdag 31 januari 2018

Keukenblad op maat maken in kunststof

Ik wil graag een keukenblad op maat laten maken. Het blad bestaat gewoon uit 2 delen (L-vorm) van 60 cm. Breed en een hoek van 292 x 123 cm. Ik wil de 2 delen aan mekaar degelijk kunnen bevestigen en wil dat het vooraan afgewerkt is met een kantlijst. Ik geef de voorkeur aan een HPL kunststof blad van 3 à 4 cm. Dik. Kleur grijs, indien mogelijk aluminium patroon laminaat. Er moeten geen gaten e.d. worden voorzien.
woensdag 31 januari 2018

Zijpanelen keuken herstellen

De 4 zijpanelen in mijn keuken moeten gemaakt worden. Het voorste deel van deze panelen bladert af, het gaat om een paneel van ongeveer 5 cm dik. Voor de herstelling had ik dit terug laten bekleden met hetzelfde ecru ral-kleur van de gelakte keuken.
dinsdag 30 januari 2018

Keukenwerkblad in dekton plaatsen

Keukenwerkblad plaatsen. 4m². Volledig nieuwe keuken van IKEA, hiervoor hebben we een installateur. Dus is enkel voor het werkblad. Graag in dekton sirocco indien mogelijk + plaatsing.
dinsdag 30 januari 2018

Herstel keukenkast met ingebouwde ijskast

Scheefhangende keukenkast moet worden hersteld. Oorzaak waarschijnlijk ijskast die aan de deur is bevestigd.

Partners

Partners van Casius