Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de keukenspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare keukenspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een keukenspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een keukenspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

vrijdag 21 september 2018

Spatwand plaatsen in keuken

Ik wens een spatwand te plaatsen achter mijn fornuis.
vrijdag 21 september 2018

Keuken afbreken en voorbereidingswerken uitvoeren

Afbraak oude keuken (5x4),Keukenkasten,Kookeiland met granieten blad,Apparatuur (mee te nemen),Inbouwoven,Inbouw gasvuur,Inbouw vaatwas,Inbouw dampkap. Afsluiten gasleiding. Wegnemen structuurbehangAfvoeren afbraak. Elektriciteit/waterKeuken Voeding dampkap (wijziging wellicht niet nodig) Voeding inductiekookplaat Voeding verlichting 4 opbouwspots (ter vervanging van nu halogeen met transfo) Inkappen bedrading in plafond en traphal Vervanging voeding 2 opbouwspots (ter vervanging van nu halogeen met transfo)
vrijdag 14 september 2018

Dampkap klep plaatsen voor geurhinder buren

Wij wonen in een appartement en sinds enige tijd ondervinden wij geurhinder. Het appartement is van 1976 dus vermoed ik dat we met een gemeenschappelijke luchtpijp zitten. Momenteel kan ik dit enkel oplossing door mijn dampkap aan te steken, dan gaat de geur uiteraard weg. Wat mij doet vermoeden dat in mijn dampkap de klep (om te verkomen dat er koude lucht binnenkomt of om geurhinder tegen te gaan) defect is of gewoon ontbreekt. De dampkap die we nu hebben is een Siemens.
woensdag 12 september 2018

Demonstratiekeuken op maat maken volgens op te maken plan 40 m²

Graag een ontwerp voor een keuken maken, graag op maat maken. De keuken is 40 m²-45 m². Graag met twee eilanden werken. Een architect die gespecialiseerd is in keukens. Het zou een demonstratiekeuken worden, heel modern met hout en inox. Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuw plafond plaatsen, verwarming.
maandag 10 september 2018

Keuken van kantoor vernieuwen en vaatwasser plaatsen

Wij zouden graag een vaatwasser installeren in ons keukentje op het kantoor. Nu hebben we met het kantoor naast ons besproken dat de keuken nogal verouderd is en we misschien ineens alles moeten vernieuwen.
vrijdag 7 september 2018

Glasplaat vervangen van inductiekookplaat

De glasplaat van mijn inductiekookplaat is helemaal gebarsten en dient vervangen te worden
dinsdag 4 september 2018

Keuken op maat maken

Keuken op maat maken: leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, verlichting, verwarming. Huis is net aangekocht. Groot renovatieproject.
dinsdag 4 september 2018

Keuken plaatsen in nieuwe bijbouwing

Ik wil kasten langs beide zijden 4m breed de ene kant met kookvuur en gootsteen En lage kasten met schuiven alleen in de hoek een hoge kast de andere kant wil ik 4 hoge kasten diepte 40cm liefst met schuiven met in het midden een Amerikaanse koelkast . En in het midden wil ik een tafel op de zelfde hoogte als de lage kasten met keramische platen dampkap. De totale oppervlakte van de keuken is 12m². Een fonctionele keuken opmaat gemaakt gemakkelijk in onderhoud . het is bedoeld voor een nieuwe bijbouw die moet dienen als zorgwoning .
woensdag 29 augustus 2018

Vervangen van houten keukenblad

Vervangen van een bestaand werkblad door een nieuw werkblad. Is nu een werkblad in stratifié en moet vervangen worden door werkbld in natuursteen of composiet. Werkblad in L-vorm .
donderdag 23 augustus 2018

Marmeren keukenblad vervangen door houten versie

Het marmeren keukenblad vervangen in houten keukenblad. Alle apparaturen wil ik behouden (incl. Kookplaat en spoelbak)
maandag 20 augustus 2018

Ikea keuken monteren

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief 5 nieuwe toestellen. Alle aansluitingen en de technische fiche van de keuken is al uitgevoerd u moet enkel nog de keuken plaatsen.
maandag 20 augustus 2018

Herstelling/vervangen werkblad keuken na kleine brand

Door een kleine brand werd het werkblad in de keuken beschadigd. Het betreft een huurhuis. Mijn brandverzekering vraagt offerte voor de herstelling van de schade. Werkblad bestaat uit MDF plaat.
maandag 20 augustus 2018

Spatwand plaatsen

Spatwand in composiet plaatsen in keuken . Spatwand composiet , 3. 20x060 , 1. 20x0.60; Nieuwe keuken.
donderdag 16 augustus 2018

Spatwand en stopcontacten plaatsen

Wij willen graag een spatwand laten plaatsen. Het gaat over een wand van ong 3m lang en een hoogte van ong. 60 cm. Er zitten 2 dubbele stopcontacten in verwerkt. Voor de rest geen andere uitsparingen.
zondag 12 augustus 2018

Afbreken van bestaande keuken en plaatsen nieuwe keuken

Ik wil een nieuwe keuken plaatsen met vaatwas, frigo/diepvriezer, oven, keramische kookplaat, gootsteen. Hiervoor moeten de waterleidingen en stopcontacten veranderd worden. Ook moet de oude keuken afgebroken worden. Te plaatsen zijn 3 hoge kasten, twee hoekkasten en drie bovenkasten en 1 lage kast. De oppervlakte van de keuken is 12m². Graag ook een moderne en strakke stijl . Eventueel een nieuw plafond steken
vrijdag 10 augustus 2018

Spatwand plaatsen in keuken

Wij hebben een composiet spatwand nodig voor onze keuken. Plus plaatsing L273xB196xH127
woensdag 8 augustus 2018

Diverse werken in keuken na herstelling lek door loodgieter

Binnenkort zal onze loodgieter het lek herstellen dat we in de keuken hebben. We hadden op basis hiervan graag een offerte ontvangen voor de herstellingswerken van de vervolgschade. Er dient redelijk veel te gebeuren: - Herstellen muren in de keuken + woonkamer (+ uitbreken van tegels van de muren in de keuken) - Herstellen vloer keuken met nieuwe tegels (en mogelijk van de woonkamer indien deze opengebroken moet worden voor de herstellingswerken van de loodgieter) We willen daarnaast ook de mogelijkheid bekijken om meteen de volledige keuken te renoveren (m.a.w. een nieuwe keuken bovenop de nieuwe vloer).
woensdag 8 augustus 2018

Keukenvloer en kasten restaureren of vervangen

De vloer zou vernieuwd moeten worden, de kasten hersteld.De kast onder de pompbak dient hermaakt te worden alsook de kasten ernaast. Vloer dient ook vervangen te worden : 3 m op 2 m. Ook prijsbestek voor vervangen van vloer die doorloopt in living.( 25 à 30 m²). Bestek voor verzekering in eerste instantie, nadien de werken uitvoeren.
dinsdag 7 augustus 2018

Werkbladen plaatsen in dekton of composiet in keuken

Ik ben nog op zoek naar werkbladen voor mijn keuken. Ofwel composiet ofwel dekton. Omdat het de bedoeling is dat het werkblad een 30 cm overhangt van het kookeiland, dacht ik een dikte van 3 cm. De afmetingen 222 x 96 cm en 345 x 60 cm (2 uitsparingen voor wasbak en kookvuur, 1 voor kraan). Graag ook een spatwand met afmeting 43 x 90 cm.
maandag 6 augustus 2018

Herstelling van 3 keukenkasten na waterschade

Tijdens onze afwezigheid heeft zich een lek voorgedaan in de badkamer waardoor er 3 hangkasten zijn beschadigd in eik , is het mogelijk deze te herstellen . 60x60 80x60 dampkampkast 80x60 Eventueel de schade herstellen of vervangen.
maandag 6 augustus 2018

Bekleding houten werkblad vernieuwen

Het werkblad van onze keuken bestaat uit hout, echter willen we hier graag ondoordringbaar materiaal over laten plaatsen. Linoleum of soort plastiek om het hout weg te werken, bespreken graag de opties met vakman. Keukenblad van ongeveer 50/60 cm op 3 a 4 meter met een afwasbak en kookplaat in verwerkt.
donderdag 2 augustus 2018

Werkblad plaatsen

Werkblad in twee delen: eiland + muur. Eiland: 3m op 1,3m Muur: 3,2m op 0,62m. Materiaal: Dekton Zenith massief 2cm.
woensdag 1 augustus 2018

Keuken op maat plaatsen

Keukenplan is opgemaakt en kan eventueel via mail doorgestuurd worden. De opp is 25m² ongeveer . Moderne stijl met inbouwtoestellen.
dinsdag 31 juli 2018

Keuken renoveren en kookeiland uitbreiden met bar

Nieuwe spatwand, keukenkasten herstellen / schilderen. In onze landelijke keuken willen we de spatwand met tegels vervangen door andere tegels, de keukenkasten opfrissen en kookeiland uitbreiden met een bar.
zaterdag 28 juli 2018

Keukenblad op maat maken

Zouden graag een keukeneiland laten installeren. Langs een kant kasten waar ik nog zaken kan in wegzetten. Aan de andere kant 2 planken (open) waar ik toestellen kan opzetten. 120x80 zijn de gewenste afmetingen
zaterdag 21 juli 2018

Koelkast inbouwen in keukenkast met ventilatierooster

Een koelkast zou ingebouwd moeten worden in keukenkastje. Opening kastje moet licht worden verhoogd (van 50 naar ca. 52 cm). Verluchtingsrooster maken. De kastruimte is 51 cm breed, 53 cm diep. Koelkast is 43.5 cm breed, 47 cm diep.
vrijdag 20 juli 2018

Geborstelde inox spatwand plaatsen in keuken

Ik wil een geborstelde inox spatwand laten plaatsen in keuken. Dit met enkele uitsparingen. Muur 1: Heeft 2 x dubbel stopcontact Muur 2: 1 x enkel.
donderdag 19 juli 2018

Moderne keuken met inbouwtoestellen en kookeiland plaatsen

Het betreft een renovatiewoning waar een nieuwe modene keuken dient voorzien te worden 1 wand met 3 hoge kasten en inbouwtoestellen. Dan twee lagen kasten, en aan overzijde een eiland van 3 meter op 1 meter met een spoeltafel in verwerkt, vaatwas en twee maal pottenwagens. Andere zijde nog een ondiepe kast van 1.20 meter. Nog andere wand van 2 meter met lage kasten.
maandag 16 juli 2018

Keuken op maat plaatsen in nieuwbouw woning

Keuken plaatsen met inbouwtoestellen voor een nieuwbouwwoning. De afmetingen zijn 420 × 360× 420 dit is een keuken in een U vorm. Graag een witte moderne keuken zonder grepen. Graag een blinkende uitvoering.
zondag 15 juli 2018

Oude keuken verwijderen

Oude keuken verwijderen-wegnemen.
maandag 9 juli 2018

Keukenkastjes herstellen en frontpaneel vervangen

Frontpaneel van de keuken herstellen of vervangen. En drie kastjes zouden moeten hersteld of vervangen worden.
woensdag 4 juli 2018

Eiken keuken verven/zandstralen

Wij willen onze eiken keuken graag renoveren zowel binnen als buitenkant, zandstralen, verven een andere kleur geven.
dinsdag 3 juli 2018

Nieuwe keuken plaatsen en verwijderen van raam

Ik wil mijn keuken vernieuwen, graag een nieuwe keuken te plaatsen met een kookeiland en met inbouwtoestellen. Graag een moderne look. Nu hebben we ook in onze keuken een raam met zicht op de veranda. Dit raam zouden we willen verwijderen en daar een opening willen dat we van de keuken rechtstreeks naar de veranda kunnen gaan met een glazen deur eventueel.
maandag 2 juli 2018

Vernieuwen van keuken

Renovatie van keuken. Nu een moderne keuken te installeren in een woning. Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting, verwarming. Oppervlakte keuken : 20 m².
vrijdag 29 juni 2018

Composiet werkblad plaatsen

Composiet werkblad plaatsen van 3.10 meter op 4.50 meter.
donderdag 28 juni 2018

Composiet werkblad in keuken plaatsen

Ik wens een composietblad te plaatsen op mijn betegelde keuken. Lengte 6 m, 60 cm breed met 3 uitsparingen( vuur,pompbak en kast)
woensdag 27 juni 2018

Spoelbak vervangen inox gootsteen

Vervangen van een gootsteen in onze keuken. Het betreft een gootsteen met twee waterbekkens en druipgedeelte aan de linkerzijde. Buitenmaten 115 cm bij 51 cm. De huidige gootsteen is gebarsten en dient vervangen te worden. Als nieuwe gootsteen denken wij aan een matte inox afwerking.
dinsdag 26 juni 2018

Werkblad in corian plaatsen op maat

Plaatsen van werkblad in Corian. - 300 x 56 cm: met spoelbak verwerkt in werkblad (zelfde materiaal)+ uitsparing voor een kraan - 242 x 56 cm: uitsparing voor kook plaat - 112 x 56 cm zonder uitsparing
donderdag 21 juni 2018

Dampkap plaatsen met terugslagklep

Plaatsen van een dampkap (model onderbouw) Plaatsen van een terugslagklep .
donderdag 21 juni 2018

Keukenblad vervangen in graniet

Keukenblad vervangen graniet blad zwart glanzend, L-vorm Afmetingen 201-60 recht stuk/34-28 klein stukje verwarmingsroosters ingewerkt.
woensdag 20 juni 2018

Keukenwerkblad vernieuwen met uitsparing en spatwand

In onze keuken zou het werkblad vervangen moeten worden (met 2 uitsparingen voor spoelbak en kookplaat); er moet een nieuwe kookplaat geïnstalleerd worden en de spatwand achter die kookplaat moet mee vernieuwd worden.
dinsdag 19 juni 2018

Keukenblad aanpassen en een nieuwe bijmaken

Volgende week komen ze een uitbreiding van een bestaande keuken leveren en installeren. Graag had ik mijn nu reeds bestaande keukenblad (hardsteen) ingekort . En op het nieuwe deel hetzelfde keukenblad laten bijmaken. De gewenste afmetingen zijn 180 x 60
maandag 18 juni 2018

Werkblad op maat maken

Ik heb 2 granieten werkbladen op maat nodig voor mijn keuken. Het betreft een werkblad van ongeveer 4m x 1m, hierin dienen 2 uitsnijdingen te gebeuren (wastafel en kookfornuis) En een extra werkblad van ongeveer 1m x 2m
zondag 17 juni 2018

Keuken en badkamerblad plaatsen

Ik had graag een werkblad met spatwand, dit met een werkbladlengte van ongeveer 430cm ... ook had ik graag een spoelbak in zelfde materiaal,of toch zeker in zelfde kleur. Voor de badkamer had ik graag hetzelfde materiaal maar dan met 2 lavabo’s er , het blad in de badkamer moet 140cm zijn .
zondag 17 juni 2018

Keukenblad samen met spoelbak en kraanwerk te vervangen

Keukenblad samen met spoelbak en kraanwerk te vervangen. Materiaal te bespreken met de vakman. De keuken is compact en landelijke stijl.
vrijdag 15 juni 2018

Keukenwerkblad plaatsen

We hebben een nieuwe IKEA keuken besteld, de plaatsing doen we zelf. Vakman nodig voor een werkblad te plaatsen, soort materiaal nog niet beslist.
woensdag 13 juni 2018

Landelijke keuken op maat maken inclusief toestellen

Keukenblad vervangen, nieuwe spatwand, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), kraanwerk ook vervangen. Bestaande keuken vervangen in een gerenoveerd huis van 1930. Kasten op maat, ontbijt bar tafel , nieuwe toestellen. We gaan zelf alles uitbreken en de leidingen verleggen of vernieuwen. Graag een landelijke keuken plaatsen. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 8 m op 3 meter.
woensdag 13 juni 2018

Marmeren spatwand plaatsen in keuken

Wij hebben onze keuken reeds geplaatst, maar zouden graag nog een marmeren spatwand (laten) plaatsen. Voor een spatwand met volgende afmetingen: Lengte rond +-260cm, hoogte +-50cm. Er zou wel nog een schakelaar uitgesneden moeten worden.
woensdag 13 juni 2018

Herstelling keukenkasten na waterschade

Waterschade in mijn keuken. Bouwjaar 1992 Graag herstelling en bestek voor de verzekering. Keukenkasten zijn beschadigd.
dinsdag 12 juni 2018

Dampkap installeren in keuken en bekasting aanpassen

Nieuwe dampkap plaatsen in bestaande keuken. Nieuw afzuigsysteem naar het dak toe plaatsen (halfopen bebouwing). Eventueel ook nieuwe tegels wanneer nieuwe dampkamp andere afmetingen heeft dan de oude.

Partners

Partners van Casius