Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende keukenspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

59 klanten bevelen een bij Casius aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: nieuwe keuken plaatsen in uitbouw, keuken verbouwen, keukenblad in dekton plaatsen en wand in dekton, dekton werkbladen keuken, installeren keuken beperkte oppervlakte, maken van keukenkast, betonnen werkbladen keuken, keukenwerkblad plaatsen, keukenblad vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

donderdag 19 januari 2017

Maken van keukenkast

1 grote witte klassieke kastenwand +- 4 m lang - Hoogte +/- 2,40m
zondag 15 januari 2017

Keuken verbouwen

Ik zou aan een bestaande keuken een keukeneiland willen laten toevoegen. Kookplaat of spoelbak zijn niet nodig, wel elektriciteitsaansluiting en eventueel diepvries.
zondag 15 januari 2017

Keukenblad in dekton plaatsen en wand in dekton

We willen graag een keukenblad in dekton laten plaatsen (bestaand voorlopig werkblad is te verwijderen). Het zou gaan om 2 bladen: - 1 werkblad 345 x 102 cm (met uitsparing spoelbak 125 X 51 cm) - 1 werkblad 180 x 62 cm (met uitsparing kookvuur 59 x 52 cm) Graag ter plaatse komen kijken voor een prijs te maken in dekton. Graag advies met verschillende kleuren van dekton. Ook tegen de wand plaatsen.
zondag 15 januari 2017

Keukenblad vervangen

Vervangen keukenblad. Keuken bestaat uit een rechte hoek en een aparte kast. De huidige dikte is 70 mm. De totale (som van verschillende delen) lengte bedraagt 5. 700 mm (breedte 605 mm). Huidige bestaat het blad uit hout, maar zouden graag voor een ander materiaal kiezen. Grondstof graag composiet.
woensdag 11 januari 2017

Nieuwe keuken plaatsen in uitbouw

Aan ons nieuw aangekocht huis gaan we een uitbouw bijzetten waarin onze keuken komt in een L-vorm met een kookeiland tegen 1 muur. Onze architect heeft al een plan uitgetekend van de aanbouw.
donderdag 5 januari 2017

Installeren keuken beperkte oppervlakte

Betreft keuken met ingebouwde toestellen: In een nieuwbouwappartement aan de kust dienen we op een zeer beperkte oppervlakte een compacte maat toch functionele keuken te plaatsen. In deze ruimte dient ook het eetgedeelte opgenomen te worden, ofwel via een afzonderlijke tafel of aan een aangebouwde tafel. In bijlage de afmetingen van deze ruimte.
donderdag 5 januari 2017

Dekton werkbladen keuken

Mijn bestaande keuken bestaat uit twee werkbladen uit kunststof. Ik had deze graag laten vervangen door Dekton. Een schets met afmetingen vindt u bijgevoegd. Kunt u voor mij een interessante all-in offerte opmaken aub? Totaalprijs dus inclusief afbraak huidige twee werkplaten en plaatsing nieuwe platen. Graag zo snel mogelijk.
maandag 2 januari 2017

Betonnen werkbladen keuken

3 werkbladen 8 cm dikte, grijze beton antraciet 320 cm x 40 cm geen uitsparing 200 cm x 100 cm uitsparing voor inductievuur 72 cm en stopcontact 200 cm x 60 cm uitsparing voor spoelbak en kraan
woensdag 28 december 2016

Keukenwerkblad plaatsen

Plaatsen van een keukenwerkblad. 1 lengte van ca. 3m60. Kleur: wit met liefst zo weinig mogelijk glans in of 'kleurverschil/contrast'
maandag 19 december 2016

Verbouwing keuken

Had graag vakman voor uitbreken van muurtje tussen keuken en living,nieuwe plafond keuken en living en aansluiting electriciteit en riolering van gootsteen in keuken.
maandag 19 december 2016

Vernieuwen keuken

Graag hadden wij een volledige keukenrenovatie uitgevoerd. Op moment hebben wij 2 pistes: - huidige gesloten keuken volledig renoveren en omvormen in een open keuken met eiland. Probleem kan zijn dat de oppervlakte te klein is. - volledig nieuwe open keuken bijbouwen.
donderdag 15 december 2016

Living en bureau omvormen tot open keuken en living

Onze woning is 12 jaar oud. We zouden onze living/ bureau graag uitbreiden en omvormen tot open keuken / living.
maandag 12 december 2016

Renoveren van keuken met keukeneiland

Deurtjes vervangen (geen hand vaten) misschien mogelijk om een half open eiland te plaatsen (met afwasbak en werkruimte). Open keuken. Graag veel werkruimte en veel bergruimte. Ik ben tevreden van de indeling nu, maar alle ideeën welkom. Best ter plaatse komen kijken voor ideeën van keukeneiland.
zondag 11 december 2016

Keuken en living renoveren

Keuken en living renoveren :vierkante ruimte van 7 m op 7 m, met veel ramen.
zondag 11 december 2016

Plaatsen van nieuwe keuken

Een nieuwe keuken te zetten in ons verbouwingsproject. Moderne keuken met inbouwtoestellen. Graag ter plaatse komen kijken om juist af te meten en prijsofferte op te maken.
zondag 11 december 2016

Keukendeurtjes en laden vervangen

Keuken deurtjes en ladefronten van moderne keuken vervangen inclusief de lichtlijst en een hoek-regaal. Eventueel zijpanelen zelfde kleurstelling. Er zouden ongeveer een 11 deurtjes moeten worden vervangen en 3 lades. Waarschijnlijk de onder plinten ook. Ter plaatse komen kijken door de vakman om een prijsofferte te maken.
vrijdag 9 december 2016

Keukenblad in beton

De keuken is besteld. Ik ben op zoek naar iemand die een keukenblad in beton kan maken/plaatsen. Afmetingen 4,2 m². Het is een U vorm , best ter plaatse komen kijken. Pas in maart dat de keuken zal worden geplaatst.
donderdag 8 december 2016

Plaatsen van nieuwe inbouwkeuken

Plaatsing van een nieuwe inbouwkeuken.
donderdag 8 december 2016

Betonnen werkvlak op maat gieten

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. Er gaat dus ook een nieuwe keuken inkomen. Wij gaan een polybeton in de keuken hebben als vloer en hadden graag ook een betonnen werkvlak dat 'uit de vloer lijkt te komen'. Wij dachten dit in eerste instantie zelf te gieten maar dit lijkt met toch niet evident en had hier graag prijs voor gehad. In bijlage kan u een 3D beeld hebben. De prijs is enkel voor het betonnen werkvlak, de keukenkasten gaan wij zelf voorzien.
dinsdag 6 december 2016

Dekton werkblad op maat

Silestone werkblad op keukeneiland vervangen door Dekton werkblad op maat met ingebouwde (lichte opbouw) kookplaat en uitsnijding van gootsteen. 300*120. Wit.
dinsdag 6 december 2016

Werkblad natuursteen of composiet

Wij zijn naar iemand opzoek die werkbladen aanbiedt en plaatst voor onze keuken - keuken op maat wordt binnen 2 weken geplaatst, maar ze zijn nog op zoek naar specialist voor werkblad - graniet-composiet , afmetingen ongeveer 360x200.
vrijdag 25 november 2016

Dampkap plaatsen

Ik wil gewoon een nieuwe dampkap in een oude keuken.
vrijdag 25 november 2016

Moderne keuken installeren

Moderne keuken ( ruimte = vierkant ) Dit betreft een L vorm. Werkblad in graniet of dekton Kookeiland. Inbouwtoestellen : vaatwasmachine, oven en electriciteit om te koken. Ter plaatse komen kijken.
vrijdag 25 november 2016

Schilderen kastdeuren keuken

Keukenrenovatie Ik wil graag de deurtjes een nieuwe look geven en een nieuw werkblad
woensdag 23 november 2016

Plaatsen nieuwe keuken

Uitbreken bestaande keuken. Nieuwbouwkeuken installeren met nieuwe vloer en toestellen.
woensdag 23 november 2016

Vervanging keukenwerkbladen Dekton

Vervanging van keukenwerkbladen volgens afmetingen in bijlage. Materiaal : DEKTON X GLOSS Halo Solid Collection Keukenblad opgedikt : 38 mm Op de eerste foto is een afbeelding van het onderstel te zien. Is dit stabiel genoeg voor een dergelijk keukenblad?
zondag 20 november 2016

Prijsofferte dekton werkblad

Ik zou graag een prijsofferte ontvangen voor een dekton werkblad van 240 x 62 cm + 380 x 98 cm.
zondag 20 november 2016

Nieuwe moderne keuken plaatsen met inbouwtoestellen

Bestaande keuken weghalen (20 jaar) en nieuwe moderne keuken installeren Te bespreken met de vakman.
zaterdag 19 november 2016

Ingebouwde keukenapparaten vervangen

Wij hebben een nieuwe spoelbak met kraan, keramische kookplaat en oven besteld. De levering is voor binnen 14 dagen. Wij zoeken een vakman om de oude toestellen te vervangen door de nieuwe. De afmetingen van de nieuwe toestellen zijn identiek aan de te vervangen toestellen.
donderdag 17 november 2016

Keukentablet plaatsen

Wij willen graag een nieuw keukentablet kunststof en nieuwe spoelbak met kraan en een nieuwe afzuiging plaatsen.
dinsdag 15 november 2016

Renovatie keuken

Keukenrenovatie. Nieuwe deuren voor keukenkastjes. Graag offerte met inclusief nieuwe duurzame handgrepen. Betreft 13 deuren 3 schuiven front koelkast front vaatwas. Kleur lichtbeige Exacte afmetingen kunnen later worden doorgegeven
maandag 14 november 2016

Keuken verbouwen

Ik zou aan bestaande keuken een kast willen aanbouwen van H +- 2m10 op 1m20 waar ijskast en diepvries en microgolfoven ingebouwd worden, nieuw werkblad op bestaande keuken, afwasmachine aankopen en plaatsen in bestaande kast en daar stopcontact bijplaatsen. Eventueel ook nieuwe vloer..
zondag 13 november 2016

Renoveren van keuken

Keukenkasten met eiland in landelijke stijl. Normaal gezien geen maatkasten. Kookgedeelte langs de muur wegens te weinig plaats in plafond om de buis van 15 cm kwijt te spelen. Wij beschikken slechts over 1 muur van 4 meter. Graag ter plaatse komen kijken voor advies en mogelijkheden.
dinsdag 8 november 2016

Keuken plaatsen

Ik heb een kleine keuken va, 2.00M op 3.00M Het is dus een uitdaging om de plaats zo goed mogelijk te benutten. Huidige keuken dient eerst verwijderd te worden.
maandag 7 november 2016

Plaatsen keukenwerkblad

Ben op zoek voor een keukenwerkblad voor mijn eiland,de kasten worden door mezelf gemaakt. Het eiland heeft als afmetingen 3100 x 1100 x 60 dik. Daarin wordt en spoelbak en kookplaat in verwerkt. Het moet een duurzaam materiaal zijn in een strakke afwerking. Graag in dekton, of andere duurzaam materiaal.
zaterdag 5 november 2016

Keukenrenovatie

Onze keuken zou nieuwe deuren moeten krijgen met eventueel een paar nieuwe elektro toestellen (dampkap, oven)
vrijdag 4 november 2016

Ikea keuken plaatsen

Ik zou graag een keuken willlen verplaatsen want het is een ouwe keuken. Ik woon in een appartement op het 2de verdiepeng en ik ben de eigenaar .
dinsdag 1 november 2016

Keuken op maat maken met inbouwtoestellen en eilandje

Renovatie keuken met moderne touch. -Oude keuken eruit en volledig nieuwe keuken plaatsen. -Op maat. -Vraag of eilandje mogelijk is.(suggesties altijd welkom) -Optimaal gebruik van de oppervlakte. -Met inbouwtoestellen oven, microgolf, vaatwas, koelkast, vriezer, kookplaat (niet in eiland), gootsteen moeten een plaatsje krijgen.
zondag 30 oktober 2016

Plaatsen van nieuw tefelwerkblad

Keukenrenovatie. Wij willen een nieuwe tafelelement daarop aansluitend een groot keukeneiland met schuifladders. Nieuwe afwasbaar en een nieuw werkblad in composiet.
vrijdag 28 oktober 2016

Herstel keukenkasten

Ik heb een keuken in L vorm. In de hoek staan twee draaiende volhouten deuren. Een van deze deuren is uit de haak. Ik kan dit niet repareren. Kan U dit maken ? Zelf is mij door mijn handicap ( rug ) dit niet te doen. Keuken uit 2004
vrijdag 28 oktober 2016

Laminaat werkblad plaatsen

Nadat we onze keuken hebben geplaatst zoeken we nu iemand die een laminaat werkblad kan laten maken en plaatsen.
dinsdag 25 oktober 2016

Vervangen aanrecht naar composiet

Vervangen van aanrecht naar composiet en mooie wastafel met kraan Nieuwe panelen aan de deuren Nieuw fornuis plus dampkap.
woensdag 19 oktober 2016

Aanpassing achterwand keuken

Prijsofferte: Ik zou graag de wand achter de kookplaat veranderen of aanpassen in inox.
maandag 17 oktober 2016

Plaatsen dekton werkblad

Plaatsing van dekton werkblad. Dekton aura 15 12mm. U vormige keuken. Afmeting stuk 1= 2410x63. 5 Afmeting stuk 2= 2100x63. 5 Afmeting stuk 3= 2100x63. 5 Afmeting stuk 4= 63,5x950 Afmeting stuk 5= 63. 5x950 STUK 4 EN 5 is de verlenging van het keuken werkblad dat naar de grond toeloopt
zondag 16 oktober 2016

Renoveren keuken

Renovatie van keuken in bestaande woning. Nieuwe keukenkasten op maat maken , met nieuwe inbouwtoestellen. Nieuwe wandtegels plaatsen.
zondag 16 oktober 2016

Volledige renovatie keuken en ramen

Graag een aannemer voor diverse renovatiewerken: Doel: Landelijk strakke keuken. Combinatie plakwerk, blank hout, blauwe steen. Veel bergruimte nodig zonder verlies van esthetiek.
vrijdag 14 oktober 2016

Spatwand plaatsen in de keuken

Prijsofferte: Plaatsen spatwand in de keuken van 1/2 meter op een halve meter hoogte.
donderdag 13 oktober 2016

Uitbreken keuken

Onze keuken dient volledig uitgebroken te worden, zonder de muren en vloertegels te beschadigen en alle afgebroken materiaal meenemen. De werken dienen liefst uitgevoerd te worden op 21 of 22 november 2016.
maandag 10 oktober 2016

Keukenrenovatie moderne stijl

Keukenwand van 6 meter, eiland met kook- en wasgedeelte alsook 4 zitplaatsen van 4meter. Amerikaanse koelkast erin Moderne stijl Werken starten binnen +/- 15 maand
donderdag 6 oktober 2016

Keuken vernieuwen

We hebben een prominente plaats in ons nieuwe huis voorzien voor een mooie, grote keuken. Deze zou bestaan uit een lange, ingewerkte kastenwand (ca. 6m) en groot eiland (ca. 4m) met spoelbak, kookvuur en bargedeelte. Ons plafond zal 3,8m hoog zijn, dus de wandkasten moeten op maat gemaakt worden, gebruik makende van de ruimte in de hoogte. Stijl: loft, strak, industrieel (witte muren, polybeton, grote ramen). Bedoeling is dat deze keuken het pronkstuk van de open leefruimte wordt. Bouwaanvraag wordt einde oktober ingediend, met het oog op einde realisatie tegen december 2017. We kunnen dus ruim op voorhand beginnen ontwerpen.