Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw wensen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten van uw regio.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat uw project zal kosten. Naast de prijs kunt u bij Casius ook de keukenspecialisten vergelijken op vlak van professionaliteit en vakmanschap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een goede en betrouwbare keukenspecialist uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Bent u op zoek naar een keukenspecialist in aan andere regio ? Geen probleem, we hebben namelijk vakmannen over heel België. Om een andere regio te selecteren kunt u in de rechterkolom onder steden de gewenste regio kiezen.

Vanuit heel België zijn er reeds gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor een grote variëteit aan werken. Sinds 2000 ontvangen klanten dagelijks offertes van een keukenspecialist voor hun uniek project. Het complete overzicht van vrijblijvende aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

zondag 19 november 2017

Nieuw keukenblad plaatsen

Er is een (denk ik) composietblad op het keukeneiland van het huis dat ik kocht. Nu past dit niet in het interieur en wil ik een oplossing zoeken om van donkerbruin naar een lichtere kleur te gaan. Wat is de oppervlakte van uw keuken? : Groot keukeneiland : ongeveer 3,5 meter op 1,5m
zondag 19 november 2017

Keukenblad -achterwand en afwasbak vervangen

Oude granieten keukenblad en achterwand vervangen door composiet. Ook nieuwe afwasbak nodig
zondag 19 november 2017

Keukenrenovatie

Balk onder keuken vervangen. Deurtjes plaatsen. Eventueel aanrecht vervangen.
zaterdag 18 november 2017

Keuken renoveren

Keukenblad en spatwand vervangen. Is aan het afbrokkelen vandaar de vervanging. Ofwel in kunststof of graniet of composiet. Ter plaatse komen kijken. Graag ook andere spoelbak, en nieuwe kraan.
vrijdag 17 november 2017

Keukenwerkblad renoveren

Werkblad in U vorm plaatsen : 2,44 x 0,60 met inbouw wasbak 2,55 x 0,60 met inbouw inductieplaat 1,67 x 0. 60 vlak werkblad in U vorm geplaatst . Werkblad: marmer, dekton. Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 4 m²
woensdag 15 november 2017

Keukenblad vernieuwen

Ik wou graag mijn werkblad van de keuken vernieuwen. Graag een werkblad in dekton (lichte kleur). De keuken bestaat nu uit een middenstuk (met spoelbak) en een werkblad met kookfornuis aan de muur kant. Beide werkbladen zijn zo'n 3 meter lang. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Oppervlakte :6 m² werkblad, keuken zelf is een open keuken (+/-10 m²) Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenblad, Spatwanden
woensdag 15 november 2017

Aanrecht in glas en afwasbak plaatsen

Nieuw aanrecht en afwasbak plaatsen. Soort materiaal , graag in glas.
woensdag 15 november 2017

Keuken renoveren

Huidig keukenblad is gemaakt uit kunststof en 11 jaar oud. De spoelbak en kraan moeten aangepast worden, net zoals het werkblad. Eventueel nieuwe tegels als de huidige beschadigd zouden worden door afbraak keukenblad. Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) L-vorm, met een oppervlakte van keukenblad dat ongeveer 4 meter bedraagt. Keukenblad, Spoelbak en kraan, Spatwanden, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...)
woensdag 15 november 2017

Keukenblad en spoelbak vervangen

Keukenblad en spoelbak vervangen. Keukenblad in kleur van licht grijs.
dinsdag 14 november 2017

Keukenwerkblad op maat maken

Zou ik een offerte kunnen krijgen voor: - opmeting + werkblad +/- 3m (keramiek) - opmeting + werkblad +/- 3m (Graniet) - opmeting + werkblad +/- 3m (Beton)
dinsdag 14 november 2017

Toog op maat maken

Wij wensen een toogtafel te laten maken in Corian (crème wit/zijde wit). We hebben open keuken en toog zal L-vorm hebben. Volgende maten dienen gehanteerd te worden. L 1,00m, B 0,80m, H 0,95m en dikte 4cm. Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 20m2 Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukeneiland
zondag 12 november 2017

Vernieuwen keukenkasten door waterlek

Door een waterlek is een deel van de keukenkasten in spaander plaat opgezwollen en niet meer bruikbaar. Wij denken er ook aan om een groot bestaand deel van de keukenkasten te vernieuwen, dan op eigen kosten.
zondag 12 november 2017

Keuken werkblad herstellen / vervangen

Werkblad keuken: Een deel van de keuken werkblad heeft schroeischade opgelopen en moet hersteld worden.
zaterdag 11 november 2017

Lichte renovatie van mijn keuken

Begin volgend jaar verbouwen we onze leefruimte waar de open keuken aangehecht is. Vóór het leggen van de nieuwe vloer, hadden we graag onze keuken licht willen aanpassen zonder onze volledig keuken te moeten afbreken. Nu is er een open keuken in U vorm met daaraan een stuk naar het midden toe. Stuk naar het midden teo verwijderen.
donderdag 9 november 2017

Keukenrenovatie van keukendeurtjes

Graag zouden wij willen onze deuren en frontpanelen vervangen van onze bestaande keuken. Zie bijlage Is er de mogelijkheid om hiervan een offerte te krijgen.
vrijdag 3 november 2017

Keuken renoveren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : een gewone witte keuken met trekkertjes Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 18 vierkante meter Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden.
dinsdag 31 oktober 2017

Keuken bar verlagen en nieuw werkblad op maat

De bar moet verlaagd worden tot het zelfde niveau als de rest van de keuken. Dan zouden we graag overal een nieuw werkblad in vol hout hebben.
maandag 30 oktober 2017

Werkblad plaatsen in keramiek

Nieuwe keuken moet voorzien worden van een werkblad. Graag in keramisch. Koken in een nis van 1. 80 m op 0. 60 m en een eiland van 3. 05 m op 1. 00 m met enkele spoeltafel onderbouw en kraan gat te voorzien. Dikte 20 mm / kleur Pulpis
maandag 30 oktober 2017

Keuken plaatsen met toestellen en keukeneiland

In het kader van een renovatie willen we een nieuwe keuken installeren. Aangezien het een smalle rijwoning betreft is er niet veel ruimte. Kast of schuifruimte is dan ook erg belangrijk. We willen graag een opstelling van een deel van de keuken tegen een wand, waar ook de spoelbak en afwasmachine, koelkast zullen moeten komen en dan een keukeneiland waar het kookvuur in geïntegreerd wordt. Om de lichtinval via een koepel niet te verminderen zijn we op zoek naar een kookplaat met geïntegreerde afzuiging of een gelijkaardige oplossing zonder een dampkapsysteem aan het plafond te moeten monteren. De keuken heeft een oppervlakte van 4,5 bij 5 en gaat verder over in de eetkamer en living.
maandag 30 oktober 2017

Nieuw werkblad installeren

Nieuw werkblad in de keuken installeren.
woensdag 25 oktober 2017

Keukenblad vervangen

Ik wil het keukenblad vervangen - waarschijnlijk door composiet.
woensdag 25 oktober 2017

Complete keuken renovatie

Graag willen wij een nieuwe keuken icl vuur (gas of inductie), oven en microgolf. Kastenblok, aanrecht met kasten en spoelbak. Ook, nieuwe vloer plafond met verlichting, isolatie van muren, verhanging van verwarming en groter raam naar dakterras dient geplaatst te worden. Moderne keuken in afgesloten ruimte. Ruimte : 4 op 6 m
woensdag 25 oktober 2017

Werkblad te vernieuwen in dekton

Vernieuwen werkblad keuken in dekton Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Andere Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 3. 5 m² (werkblad tafel ) Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenblad
maandag 23 oktober 2017

Keukenkasten spuiten in hoogglans

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat de keukenlades en -deuren kan spuiten. Deze zijn nu in melamine beige en zouden hoogglans wit moeten worden. Ongeveer 16 stuks, ongeveer 13 m² , gaten van klinken dienen dichtgemaakt te worden en overspoten. Zijkanten van de kasten en andere zichtbare stukken moeten ter plaatse worden afgewerkt.
zondag 22 oktober 2017

Keuken renoveren

Momenteel heb ik een gesloten keuken maar zou graag een open (of halfopen) keuken willen. Het gaat om het deel van de keuken waar nu kasten zijn en oven, micro, koel- en ijskast staan. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Verlichting, Verwarming, Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 18 vierkante meter. (6x3m) Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...)
zaterdag 21 oktober 2017

Glazen spatwand plaatsen

Momenteel bevindt zich achter het vuur de muur, hiertegen had ik graag een wit glazen spatwand laten bevestigen. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : Plaatsing van een glazen spatwand van 100cm lengte op 44cm hoogte.
zaterdag 21 oktober 2017

Keukenkasten herstellen en lakken

Wil mijn keukenkasten laten herstellen , spuiten. Alleen de keukenkasten zijn beschadigd.
vrijdag 20 oktober 2017

Keuken herschilderen en sanitair vernieuwen

Keuken bestaat uit : een blok met afmeting van 3 m l en 86 cm h en 60cm diepte : met 5 deurtjes en bovenaan 5 schuiven +5 schuiven onder elkaar. (+tweedelige afwasbak) een blok met zelfde afmeting ,waarvan 2 kolomkasten en 3 deuren met schuif . Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 16 m2 Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Spoelbak en kraan, Spatwanden, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...)
donderdag 19 oktober 2017

Complete keuken renovatie

Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Keukenkasten, Keukenblad, Spoelbak en kraan, Spatwanden plaatsen. wij willen onze keuken verbouwen en werken met een geiintegreerde afzuigkap bij de kookplaten. Afbraak van de bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Ventilatie, Verwarming plaatsen. Oppervlakte van de keuken :23 m². Moderne strakke keuken,. Witte keukeb. Oude keuken uit te breken.
woensdag 18 oktober 2017

Keukenwerk blad vervangen

Vervanging van keukenwerk blad in graniet of ander materiaal. In een U vorm. Oppervlakte van de keuken is ongeveer 12 vierkante.
maandag 16 oktober 2017

Ikea keuken plaatsen

Installatie van keuken in huurwoning. Ruimte is reeds leeg en geplafonneerd. Water en electriciteits voorzieningen zullen al correct aanwezig zijn bij de installatie. Keuken in L-Vorm. Het zijn 13 kastjes en 4 elektrische apparaten.
maandag 16 oktober 2017

Plaatsen van dampkap in keuken

Dampkap plaatsen: Wij willen een dampkap plaatsen in de keuken en de afvoer hiervoor, want we hebben hier op dit moment geen afvoer naar buiten.
zondag 15 oktober 2017

Renoveren van keuken

Ik zou nieuwe kastfronten + een nieuw werkblad laten maken (voor Ikea keuken, 3 jaar oud). Een keukeneiland van 1 op 2 meter zou moeten verplaatst worden (horizontaal naar verticaal). Daardoor moeten wateraansluiting voor lavabo en afwasmachine, afzuigkap en frigo ook verplaatst worden. Er moet spatwand achter kookvuur komen.
zaterdag 14 oktober 2017

Aanpassen granieten werkbladen voor keuken

Graniet werkblad aanpassen, vermits de opening moet worden vergroot worden om de kookplaat in te zetten.
donderdag 12 oktober 2017

Keukenblad aanpassen

Keukenblad graniet 2 stuks, en de brede onderplint graniet 3 stuks, eventueel nieuwe kookplaat plaatsen.
woensdag 11 oktober 2017

Werkblad en spoelbak vervangen

Vervanging werkblad en spoelbak Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 12m² Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenblad, Spoelbak en kraan Materiaal : composiet .
woensdag 11 oktober 2017

Keuken plaatsen

Nieuwbouw. Vloer en keuken zijn nog niet geïnstalleerd. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Nieuwe vloer plaatsen Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 6,40 m² Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? : Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden
dinsdag 10 oktober 2017

Glasplaat vervangen van inbouw inductiekookplaat AEG HK 854400 FB

Inductiekookplaat is gebarsten over volledige breedte en stuk afgebroken hoek links onder (+- 20cm op 15 cm) door impact voorwerp. 3 vuren zijn zeker intact, 4 e niet kunnen testen wegens glasplaat gedeeltelijk stuk. AEG HK 854400 FB
maandag 9 oktober 2017

Aanrechtblad en keukenwand op maat maken

Geen graniet, liefst kunsstof. Aanrechtblad en achterwand. Voor eind februari.
vrijdag 6 oktober 2017

Keuken uitbreken en nieuwe keuken op maat met inbouwtoestellen plaatsen

Uitbreken van de ganse keuken, en een nieuwe keuken plaatsen op maat met ingebouwde toestellen. Dit zou een keuken op maat moeten zijn, een eenvoudige keuken. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 13 m².
donderdag 5 oktober 2017

Dampkap keuken vervangen

Door een brand is de dampkap in de keuken vernield. Graag een volledig dampkap plaatsen. Met doorboring door de wand naar buiten.
zondag 1 oktober 2017

Keukenblad plaatsen

Wij zijn op zoek voor een keukenblad in maat 240x240cm. Wij hebben begrepen dat dit maat in natuursteen niet mogelijk is, daarom zoeken wij andere alternatieven (inox, dekton.... ) alles uit 1 stuk. Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 240x240cm Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? : Keukenblad
zondag 1 oktober 2017

Keukenkasten vervangen door waterlek

Er is in mijn keuken vocht wegens waterschade. De keukenkasten zijn hierdoor met schimmel gekomen. Nu zal deze keukenkasten vervangen moeten worden.
zaterdag 30 september 2017

Keukenbladen plaatsen

Graag werkbladen op de nieuwe keukenkasten. We hebben ons oog laten vallen op een zwarte granietsteen, tegelijkertijd staan we open voor andere suggesties. 2,5m op 90 cm één deel, ander deel is speciaal gevormd 60 cm - 32 cm op 2,85 m, nog een deel 2 m breed op 1,15 m.
vrijdag 29 september 2017

Keukenblad op maat maken

Keukenblad opnieuw op maat maken. Materiaal is liefst korian of graniet. Naadloze afwerking.
woensdag 27 september 2017

Voorbereidingswerken uit te voeren voor plaatsen keuken

Bestaande keuken afbreken, vloertegels uitbreken en nieuwe plaatsen. Kleine aanpassingswerken om nieuwe keuken te laten plaatsen.
dinsdag 26 september 2017

Granieten keukenblad renoveren en slijpen

Wij hebben een keuken met een graniete keukenblad. Hier zijn namelijk al veel gebruikssporen op te zien en mag wel een gepoliert worden. Ook zou de kookplaat moeten vergroot worden. Dus zoeken wij zeker iemand die terplaatsen kan slijpen zonder stof te maken.
maandag 25 september 2017

Keuken plaatsen op maat inclusief toestellen

Nieuwe L vormige keuken, bij voorkeur op maat. Mix moderne/rustieke stijl. Geen kook eiland. Want afwerken met tegels, stucwerk ... De oppervlakte van de keuken is 2,5 op 5,5. Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden plaatsen.
woensdag 20 september 2017

Keuken werkblad herstellen

Ons keukenwerk blad is gebarsten en moet gemaakt worden.
zondag 17 september 2017

Nieuwe keukenblad plaatsen in composiet of keramiek

Nieuw keukenblad te plaatsen, composiet of keramisch. Met uitsparingen voor kraan, enkele spoelbak, gasvuur. Het gaat over 1 recht stuk van 3,20 m met normale diepte. Kleine aanpassing nodig ter hoogte van deurkader buitenschrijnwerk.

Partners

Partners van Casius