Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
52 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Antwerpen:

maandag 21 mei 2018

Keuken renoveren

Nieuwe kastdeuren,dampkap vervangen, frigo vervangen, gasvuur vervangen, oven en afwasmachine zijn pas vernieuwd
zondag 13 mei 2018

Afbreken en renoveren keuken

Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting.
dinsdag 8 mei 2018

Composiet drempel in de keuken plaatsen

Ik heb een muur weggehaald tussen de keuken en de woonruimte en wil een drempel in dezelfde composiet als het werkblad in de keuken Drempel is nog niet aangekocht, dit is in samenspraak met de vakman.
dinsdag 24 april 2018

Vernieuwen van keuken

Wij wensen een nieuwe keuken te plaatsen in Scandinavische stijl. Er moet ook een nieuwe vloer komen. Ruimte is ongeveer 20m².
maandag 23 april 2018

Herstellen keukenkasten

Herstelling van brede schuiven onder het kookfornuis. Terug netjes afhangen kastdeurtjes.
zondag 22 april 2018

Nieuw werkblad en spatwand in keuken plaatsen

Ik wil een nieuw werkblad in kwarts composiet en een nieuwe gootsteen + een spatwand.
vrijdag 20 april 2018

Dampkap vervangen

Ik wil graag een oude dampkap laten vervangen door een nieuwe in een appartement. Nieuwe dampkap is nog niet aangekocht.
vrijdag 30 maart 2018

Werkblad in laminaat op maat maken

Ik zoek een laminaten bureaublad (wit) van 114,5 op 65 cm en tussen 2,5 en 3,0 cm dik. Afgewerkt langs de kanten.
woensdag 28 maart 2018

Keukenwerkblad vernieuwen

Wij zouden op keuken keramiek of dekton werkblad willen aanbrengen. Andere mogelijkheden graag met vakman te bespreken ter plaatse.
woensdag 28 maart 2018

Herstelling keuken na waterlek

Herstelling van een keuken na een waterlek.
zondag 25 maart 2018

Nieuw keukenblad plaatsen

Ik wil graag een nieuw keukenblad plaatsen.
donderdag 22 maart 2018

Keuken demonteren en herplaatsen

Recentelijk hebben we een restaurant overgenomen waarvan een volledige keuken geïnstalleerd is, omdat helaas de keukenvloer vervangen dient te worden moet de hele keuken gedemonteerd worden. Er zijn een heleboel losse toestellen maar ook een gasfornuis, twee rational ovens aangesloten op gas, frigo's, vaatwastoestel en dergelijke die wij niet zelf kunnen demonteren. Hiervoor zoeken wij iemand die eerst de keuken kan demonteren en nadat de vloer vervangen is ook de keuken kan monteren.
donderdag 22 maart 2018

Keuken installeren met inbouwtoestellen en keukeneiland

Oude keuken zal moeten afgebroken worden. Graag nu moderne keuken. Volledige keuken te installeren : Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden. Ter plaatse komen kijken.
donderdag 22 maart 2018

Spatwand op maat maken

Voor mijn nieuw geïnstalleerde keuken met gasvuur ben ik op zoek naar een spanwand die goed tegen hitte kan aangezien het gasvuur op 10 cm van de muur staat. De spat wand moet in een hoek staan waarvan 1 wand 250 mm bedraagt op 55 mm bedraagt en de andere wand 208 mm op 55 mm bedraagt . Er moeten drie uitsnijdingen in de wand komen voor een plaats voor 2 x 2 stopcontacten en 1 x 3 stopcontacten.
woensdag 21 maart 2018

Opnieuw lamineren van de keuken

Ik zou heel graag een andere kleur op de kastjes hebben (aquamarine- grijziggroen). Kan dit door opnieuw te lamineren? 2 deurtjes van 57 op 58 cm, 2 deuren van 43 op 58 en 4 van 50 op 58 en 2 lades van 58 op 32, 2 lades van 14 op 58 en 2 van 14 op 43 cm. Er zijn ook 4 valse ladefronten, maar ik vermoed dat we deze zullen moeten schilderen omdat ze vastzitten?
dinsdag 13 maart 2018

Keuken op maat maken

Keuken op maat maken. De toestellen kopen we zelf nadien.
maandag 12 maart 2018

Hoekkeuken op maat maken

Ik wil een hoekkeuken van 2. 40 op 2. 80 maximaal en maximaal 2. 05 hoogte.
zondag 11 maart 2018

Nieuw keukenwerkblad en spatwanden vervangen door dekton

Ik zou graag mijn huidig hoogglans keukenblad van 3 meter lang willen vervangen door een werkblad in dekton. Ook de tegeltjes als spatwand wil ik door dekton vervangen, dit is niet meer dan 2.5 m².
maandag 26 februari 2018

Keukenkasten en keukenblad renoveren

Wij willen onze kastdeurtjes laten vervangen en het keukenblad van het eiland, dat doorloopt als tafel (+ - 5 m. ) en het werkblad waarin de spoelbak zich bevindt (+ - 3 m). 1 Kast moet gans vervangen worden. Materiaalkeuze: Laminaat voor kastdeuren en werkblad, fineerhout voor enkele kastdeurtjes. Dit komt neer op 12 kastdeurtjes in laminaat en 12 kastdeurtjes in hout fineer.
maandag 26 februari 2018

Keukenblad vervangen en inductieplaat zetten

Keukenblad vervangen. Huidige is kunstof te vervangen door een kunststof. Graag ter plaatse komen kijken. Dit is een L-vorm. Afmetingen: L 2.73 meter - 2 meter 43. B- 60 cm. Dit is stafmeting. Kookvuur vervangen door inductie kookplaat.
zaterdag 24 februari 2018

Keuken renoveren

Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Verwarming, Ventilatie Wat is de oppervlakte van uw keuken? : L KEUKEN (3 METER /2METER 40) Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Totale renovatie keuken. Het is een L keuken. Woning. Moderne keuken. Werkblad : composiet dekton.
woensdag 21 februari 2018

Herstellen van keukenkasten en keukenblad

Vervanging of reparatie van keukenblad en kastdeuren (vochtschade). Bekijken of er een volledig nieuwe keuken moet zijn of dat bepaalde zaken vervangen kunnen worden.
zondag 11 februari 2018

Keuken herstellen of vervangen na waterschade

Door een lek aan de schouw moeten we onze keuken laten herstellen of eventueel vervangen. Er zit schimmel aan de achterkant van de kasten. Het gaat om een kleine keuken van ongeveer 2,5 meter.
dinsdag 6 februari 2018

Keuken renoveren

Aanpassen bestaande keuken kolomkast zodat er een grotere ijskast in past. Vervangen van het werkblad.
dinsdag 6 februari 2018

Dampkap met afvoer naar buiten installeren

Ik wil graag op mijn appartement in mijn klein keukentje een nieuwe dampkap laten plaatsen aangezien ik vochtproblemen heb met de huidige. Voor de nieuwe dampkap moet men de afvoer nog naar buiten leggen. Ik heb de nieuwe dampkap nog niet aangekocht.