Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een keukenspecialist uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten.
51 klanten uit Antwerpen bevelen een bij Casius in Antwerpen aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in de provincie Antwerpen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Antwerpen:

zondag 11 maart 2018

Nieuw keukenwerkblad en spatwanden vervangen door dekton

Ik zou graag mijn huidig hoogglans keukenblad van 3 meter lang willen vervangen door een werkblad in dekton. Ook de tegeltjes als spatwand wil ik door dekton vervangen, dit is niet meer dan 2.5 m².
maandag 26 februari 2018

Keukenkasten en keukenblad renoveren

Wij willen onze kastdeurtjes laten vervangen en het keukenblad van het eiland, dat doorloopt als tafel (+ - 5 m. ) en het werkblad waarin de spoelbak zich bevindt (+ - 3 m). 1 Kast moet gans vervangen worden. Materiaalkeuze: Laminaat voor kastdeuren en werkblad, fineerhout voor enkele kastdeurtjes. Dit komt neer op 12 kastdeurtjes in laminaat en 12 kastdeurtjes in hout fineer.
maandag 26 februari 2018

Keukenblad vervangen en inductieplaat zetten

Keukenblad vervangen. Huidige is kunstof te vervangen door een kunststof. Graag ter plaatse komen kijken. Dit is een L-vorm. Afmetingen: L 2.73 meter - 2 meter 43. B- 60 cm. Dit is stafmeting. Kookvuur vervangen door inductie kookplaat.
zaterdag 24 februari 2018

Keuken renoveren

Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Verwarming, Ventilatie Wat is de oppervlakte van uw keuken? : L KEUKEN (3 METER /2METER 40) Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Totale renovatie keuken. Het is een L keuken. Woning. Moderne keuken. Werkblad : composiet dekton.
woensdag 21 februari 2018

Herstellen van keukenkasten en keukenblad

Vervanging of reparatie van keukenblad en kastdeuren (vochtschade). Bekijken of er een volledig nieuwe keuken moet zijn of dat bepaalde zaken vervangen kunnen worden.
zondag 11 februari 2018

Keuken herstellen of vervangen na waterschade

Door een lek aan de schouw moeten we onze keuken laten herstellen of eventueel vervangen. Er zit schimmel aan de achterkant van de kasten. Het gaat om een kleine keuken van ongeveer 2,5 meter.
dinsdag 6 februari 2018

Keuken renoveren

Aanpassen bestaande keuken kolomkast zodat er een grotere ijskast in past. Vervangen van het werkblad.
dinsdag 6 februari 2018

Dampkap met afvoer naar buiten installeren

Ik wil graag op mijn appartement in mijn klein keukentje een nieuwe dampkap laten plaatsen aangezien ik vochtproblemen heb met de huidige. Voor de nieuwe dampkap moet men de afvoer nog naar buiten leggen. Ik heb de nieuwe dampkap nog niet aangekocht.
dinsdag 6 februari 2018

Onderbouw keuken en werkblad dekton plaatsen

Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Leidingwerk (elektra, water, gas), Ventilatie. Oppervlakte keuken : 3,5 m x 3,6 m. Enkel de onderbouw. Plaatsen Dekton werkblad.
zondag 4 februari 2018

Keukenkasten veranderen

Ik wil de bestaande witte strakke frontpanelen van keukenkasten een landelijke toets geven maw élk frontpaneel laten bewerken met 5 groeven. Deze wil ik ook graag opnieuw in het wit laten lakken of spuiten. Ook moet men elke kastdeur voorzien van een zwarte handgreep. Hiernaast moet er ook een zijpaneel waar het keukenblad op rust worden gedaan.
zondag 4 februari 2018

Keuken renoveren inclusief toestellen

Keuken renoveren. Nieuwe keukenkasten, keukenblad, spatwanden, spoelbak en kraan. Huidige wand met toestellen vervangen, groter dan huidige.
dinsdag 30 januari 2018

Herstel keukenkast met ingebouwde ijskast

Scheefhangende keukenkast moet worden hersteld. Oorzaak waarschijnlijk ijskast die aan de deur is bevestigd.
zaterdag 27 januari 2018

Keukenblad vervangen

Wij willen graag het werkblad van de keuken laten vernieuwen en ook eventueel de toog die we gebruiken om aan te eten. De huidige kwaliteit is gewoon niet goed. We bespreken graag met de vakman wat de opties zijn materiaal en dergelijke.
donderdag 25 januari 2018

Keukenkastjes repareren

Vervangen van keukenkastjes. Folie laat los.
woensdag 24 januari 2018

Moderne keuken met keukeneiland plaatsen

Volledig nieuwe keuken plaatsen met keukeneiland. Moderne keuken. Oppervlakte ongeveer 25 m².Keukenkasten, keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan 1) Ingebouwde keukenkast van grond tot plafond en muur tot muur inclusief kasten en schuiven + oven/ koelkast (lengte 6 meter/ hoogte 3 m 20) 2) Kookeiland met toog in het kookeiland plaats voor kookplaat, dampkamp in het eiland wegens geen mogelijkheid aan plafond. En spoelbak + eventueel vaatwas.
maandag 22 januari 2018

Voorbereidende werken voor keukenrenovatie uitvoeren

Elektriciteitswerken : 5 stopcontacten plaatsen, 2 schakelaars verplaatsen; 4 lampen verplaatsen. Mdf werken: kloof maken voor afzuiging en ombouw voor 3 kastenblok. sloopwerken: deur met kozijn uitbreken (stutten) en bezetten van dit kozijn en lampen.
zaterdag 20 januari 2018

Afbreken van bestaande keuken en plaatsen nieuwe toestellen en enkele kasten

Wij willen een nieuwe oven, gasfornuis en damkap laten installeren, en eventueel nieuwe kastjes als het budget het toelaat. Onze keuken heeft een L-vorm, en heeft boven de kasten een valse muur.
vrijdag 19 januari 2018

Keuken renoveren

We willen onze keuken, die 35 jaar oud is en doorgaans nog in goede staat, ietwat renoveren. We willen sommigen kastdeuren bijstellen, een nieuw keukenwerkblad met kookvuur en ook nieuwe tegels tegen de muur. De keuken heeft een oppervlakte van ongeveer 6 m².
dinsdag 16 januari 2018

Keukenblad vervangen

Vernieuwing keukenblad U vormig keukenblad . Afmetingen 2,25x 0,59 1,15 x 0,59 1,4 X 0,59 2 X uitsnijding nodig (kookvuur en gootsteen) Keukenblad materiaal ?
dinsdag 9 januari 2018

Dampkap en kraan vervangen

De onderbouw dampkap moet vervangen worden. Er moet ook een kraan vervangen worden indien mogelijk.
zondag 7 januari 2018

Werkblad plaatsen op keukeneiland

Ik heb een nieuwe keuken gezet en zoek nog een werkblad voor mijn eiland. De werkblad moet bijgewerkt zijn voor de wasbak en vuurplaat. Het eiland is 280 cm op 100 cm. Ik dacht aan gepolijste composiet qua materiaal.
donderdag 4 januari 2018

Keukenblad in eikhout

Ik zoek een vakman voor een eikenhouten keukenblad (massief of samengesteld), liefst 6 cm dik minstens 4 cm. Afmeting : 480 cm x 100 cm
maandag 1 januari 2018

Keuken renoveren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : keukenblad vernieuwen + fronten van kasten vernieuwen. De oppervlakte van de keuken is 16,77 m². Keukenkasten, Keukenblad. Graag in Korian of iets anders in natuursteen. Of in dekton.
maandag 25 december 2017

Kelder leegpompen en opruimen

Mijn kelder is volgelopen door wateroverlast. Ik wil deze graag later leegpompen en opruimen.
donderdag 14 december 2017

Keuken renoveren

Ik zou het bestaande kookeiland willen vervangen door een nieuw, ook het werkblad van de keuken. Ik zou ook een nieuwe kookplaat, dampkap en andere apparatuur willen installeren. Er moet ook nog wandafwerking (tegels en stucwerk) gebeuren. De oppervlakte van de keuken is 5 m op 4,5 m .

Partners

Partners van Casius