Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Aartselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Aartselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Aartselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Aartselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Aartselaar:

Veranderen van koken op gas naar inductie

we hebben een huis gekocht waar men nog op gas kookte er zou een kabel moeten getrokken worden voor op inductie te kunnen koken, verleden week heeft zich een kortsluiting voorgedaan, volgens de verkopers, door het afwasmachine waardoor de hoofdschakelaar is afgesprongen. waarschijnlijk nog enkele gebreken. op 24 augustus wordt ons de sleutel overhandigd.

Keuken afbreken en voorbereidingswerken uitvoeren

Afbraak van de oude keuken (5x4) waarvan keukenkasten,kookeiland met granieten blad,apparatuur (mee te nemen). Afsluiten van gasleiding. Elektriciteitswerken uitvoeren. Voeding inductiekookplaat aansluiten. Voeding verlichting 4 inbouwspots (ter vervanging van nu halogeen met transfo). Vervanging voeding 2 inbouwspots (ter vervanging van nu halogeen met transfo).

Herstelling van 3 keukenkasten na waterschade

Tijdens onze afwezigheid heeft zich een lek voorgedaan in de badkamer waardoor er 3 hangkasten zijn beschadigd in eik , is het mogelijk deze te herstellen . 60x60 80x60 dampkampkast 80x60 Eventueel de schade herstellen of vervangen.

Keuken renoveren

Muur tussen living en keuken moet worden uitgebroken. Keuken van vloer tot inriching volledig vernieuwen. In living komt inbouw gashaard waarvan tablet moet integreren met keukeneiland. Deurtjes eiland langs kant vd living moeten in zelfde materiaal als haardomkasting. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 10m2 Hoofdgedeelte 3 op 2. 3 Een kant hiervan wordt open naar de living met schiereiland van 90cm breed. Andere kant volledig kolomkasten voor strakke look vanuit de living. Bijgedeelte van 1. 8 op 2. 3 Hier onderkasten en fornuis en spoelbak en afwasmachine.

Uitbreken oude keuken, elektriciteit verleggen voor installatie nieuwe keuken

De oude keuken moet langs twee muren afgebroken worden (aanrecht, werkblad + hangkasten aan één muur). Electriciteit moet aangepast worden a.h.v. plan van de keukeninstallateur Krëfel. Tegels moeten aan twee van de 4 muren afgekapt worden. Oppervlakte keuken 2,51m (b) x 1,97m (L) x 2,60m (h) Oven en spoelbak dienen mee afgebroken te worden, maar worden opnieuw gebruikt in de nieuwe keuken. Het meenemen van het afgebroken houtwerk en toestellen (diepvriezer en dampkap) wordt geapprecieerd.

Herstelling keukenkast en kader keukenkast

Door waterschade is ingebouwde keukenkast beschadigd dit zijn vezelplaten. - (kader, schabben. ) - Kader van de kast moet ook vervangen worden. - Schade aangegeven aan verzekeraar. Graag bestek en voorstel voor herstelling. - Graag zo snel mogelijk een offerte.

Nieuwe keuken maken in een beletage met ...

Nieuwe keuken maken in een beletage met opp 298,5 cm op 218 cm en hoogte 2m 80 in U-vorm met 1 zijde van 218 volledig met kasten opstelling 3-60 (inbouw ijskast+diepvriezer)-30-60 (microgolf)-5-60 zijde van 298 alleen kasten onder werkblad opstelling 60(vorige zijde)-44-90(sierdampkap)-104 eventueel verlichtingsbak boven dampkap van 60 op 238 en andere zijde van 218 met spoelbak (1+3/4) nog geen toestellen gekocht

Moderne, eigentijdse keuken in U-vorm ...

Moderne, eigentijdse keuken in U-vorm van warm kerselaar hout met inox. Bijpassende tegelvloer.