Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkasten vervangen:

Keukenkasten vervangen

4m keukenkasten zijn beschadigd door waterschade. Kasten, deuren, schabben, laden en kaders vervangen waar nodig.maatwerk. Netjes afdichten met silicoon. Losse kastdeuren en handvaten terug vastsschroeven. Plaat boven kast vervangen. (foto's in bijlage zijn enkel een gedeelte van de werken).
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkasten vervangen uit heel België:

Keukenkasten vervangen na waterschade

Waterschade in de kasten in de keuken. Gaat om 3 kasten in het hout, deze zal men moeten verwijderen en nieuwe op maat maken.

Herstelling van 3 keukenkasten na waterschade

Tijdens onze afwezigheid heeft zich een lek voorgedaan in de badkamer waardoor er 3 hangkasten zijn beschadigd in eik , is het mogelijk deze te herstellen . 60x60 80x60 dampkampkast 80x60 Eventueel de schade herstellen of vervangen.

Keuken renoveren en kookeiland uitbreiden met bar

Nieuwe spatwand, keukenkasten herstellen / schilderen. In onze landelijke keuken willen we de spatwand met tegels vervangen door andere tegels, de keukenkasten opfrissen en kookeiland uitbreiden met een bar.

Keukenkasten vervangen

Keukenkast onder de spoelbak vernieuwen , waarschijnlijk nog twee andere kasten vervangen.

Diverse klussen in huis uit te voeren

Ik zou graag een klusjesman ontvangen voor enkele werkjes op mijn privéadres . Het gaat om volgende zaken: • Plaatsen van nieuwe (schilder)plinten over het ganse appartement • Vernieuwen plint onder de keukenkasten. Dit is niet goed gedaan en zou opnieuw moeten gebeuren • Bijwerken pleisterwerk onder 2 radiatoren (buizen nog zichtbaar) • Vervangen van een houten vensterbank • Ophangen van enkele verlichtingsarmaturen • Bijwerken van plafond op 1 plaats (groot gat waar elektriciteitsdraden uit komen. Kan niet volledig bedekt worden door het lichtarmatuur) • Plaatsen afwerkingslat thv inkomdeur, voor overgang met de gang. • Plaatsen van handgrepen op 2 kastdeuren

Herstel luifel boven keukenkasten

Luifel boven keukenkasten moet vervangen worden door een lek in de badkamer erboven. Keukenkasten en luifel in mdf.

Wasbak en keukenkasten vervangen

We willen keukenkasten vervangen en ook een nieuwe wasbak in de keuken plaatsen. Ook moet men enkele stopcontacten vervangen.

Keukenkasten en keukenblad renoveren

Wij willen onze kastdeurtjes laten vervangen en het keukenblad van het eiland, dat doorloopt als tafel (+ - 5 m. ) en het werkblad waarin de spoelbak zich bevindt (+ - 3 m). 1 Kast moet gans vervangen worden. Materiaalkeuze: Laminaat voor kastdeuren en werkblad, fineerhout voor enkele kastdeurtjes. Dit komt neer op 12 kastdeurtjes in laminaat en 12 kastdeurtjes in hout fineer.