Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor dampkap installeren:

Dampkap installeren

Ik wil een oude dampkap laten verwijderen en een nieuwe Novy dampkap laten installeren. Het nieuwe toestel is in huis.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dampkap installeren uit heel België:

Keuken renoveren

Onze keuken is dringend aan vernieuwing toe. Graag willen we alle keuken fronten, lades en deuren vervangen. Ook willen we graag een andere kleur. Het fornuis, dampkap, frigo moeten ook vervangen worden en we zouden graag een steamer en diepvries installeren. De structuur van de keuken blijft.

Keuken aanpassen om nieuwe dampkap te plaatsen

Keuken aanpassen om een nieuwe dampkap te installeren. De schouw van de dampkap is te lang en moet worden bijgeknipt. Er zal ook een groter gat in het houtwerk van de keuken gezaagd moeten worden.

Nieuwe keuken zetten

Vernieuwen van keuken in appartement op 2 de verdieping. Toegang gemakkelijk bereikbaar via raam. Oppervlakte : 2m op 5m. Keuken helemaal afbreken Toestellen er uit + nieuw afwasmachine aansluiten Nieuw kookvuur aansluiten Nieuwe keuken installeren met robuust werkblad Dampkap recuperen of nieuw zetten. Nieuwe frigo en inbouw microgolf + oven Misschien halfhoog muurtje tussen living en keuken nog 1 meter verlagen zodat die een keukeneiland wordt.

Dampkap plaatsen

Onze oude dampkap is kapot . Een nieuwe dampkap installeren

Installeren van recirculatie dampkap

Een oude dampkap vervangen door recirculatie dampkap zodat ik dampkap kan gebruiken zonder uitvoer.

Plaatsen afvoerbuis voor dampkap

Een tweetal jaar geleden liet ik een nieuwe keuken installeren. Alles verliep vlot met uitzondering van de aansluiting van de dampkap naar buiten toe . Ondanks herhaalde contactnames met de leverancier van de keuken is deze aansluiting tot heden niet gerealiseerd . Ik ben dan ook op zoek naar een firma die deze werken kunnen uitvoeren.

Dampkap installeren in keuken en bekasting aanpassen

Nieuwe dampkap plaatsen in bestaande keuken. Nieuw afzuigsysteem naar het dak toe plaatsen (halfopen bebouwing). Eventueel ook nieuwe tegels wanneer nieuwe dampkamp andere afmetingen heeft dan de oude.

Dampkap met afvoer naar buiten installeren

Ik wil graag op mijn appartement in mijn klein keukentje een nieuwe dampkap laten plaatsen aangezien ik vochtproblemen heb met de huidige. Voor de nieuwe dampkap moet men de afvoer nog naar buiten leggen. Ik heb de nieuwe dampkap nog niet aangekocht.