Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afvoer dampkap vervangen:

Afvoer dampkap vervangen

We zijn een horeca bedrijf en willen onze afvoerbuis v/d dampkap vervangen.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Antwerpen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoer dampkap vervangen uit heel België:

Nieuwe inox afkapping rond afvoer dampkap

Wij willen in onze keuken een nieuwe, liefst inox, afkapping rond de afvoer van de dampkap.

Dampkap afvoer met kleppen plaatsen

Iedere dampkap dient een aparte dampkap afvoer naar buiten te hebben. Eventueel met gemeenschappelijke afvoering met terugslagkleppen

Gat in buitenmuur maken en dampkap plaatsen

Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen bij het maken van een gat in een buiten muur. Voor de afvoer van een dampkap. Onze dampkap gaat niet naar buiten en willen dit bekomen. Wij wonen op een appartement op de 2 de verdieping. Het plaatsen van de dampkap kan eventueel ook

Dichting dampkap herstellen

Als er buiten hevige wind is, horen wij dit in onze dampkap. De afvoer gaat eerst horizontaal en daarna verticaal doorheen onze veranda. We willen graag van dit lawaai af zijn, neem aan dat er een stuk van de afvoerbuis zal moeten worden vervangen.

Gat boren voor afvoer dampkap

Ik zoek een vakman die een gat kan boren voor de afvoer van de dampkap. Het gat zo een diameter van 100 of 150 mm moeten hebben. Het gat moet komen op een hoogte van ongeveer 3 meter en de dikte van de voorgevel is ongeveer 40 cm.

Dampkap vervangen en afvoer herstellen

Ik woon in een nieuwbouw waar de dampkap niet goed werkt. Alhoewel de filters steeds in vaatwasser gaan en eerst in soda ontvetten, vallen er vetdruppels van de dampkap bij het koken en de motor is ook vettig. Ik zoek iemand die dit kan herstellen, het probleem ligt waarschijnlijk aan de afvoer. Ook heb ik een nieuwe dampkap nodig.

Dampkap met afvoer naar buiten installeren

Ik wil graag op mijn appartement in mijn klein keukentje een nieuwe dampkap laten plaatsen aangezien ik vochtproblemen heb met de huidige. Voor de nieuwe dampkap moet men de afvoer nog naar buiten leggen. Ik heb de nieuwe dampkap nog niet aangekocht.

Verwijderen bestaande afvoer en nieuwe plaatsen

Mijn dampkap laat koude wind door, en nu, met de eerste sneeuw, blijkt er water binnen te lopen via de dakdichting. Het gaat om een dampkap onmiddellijk onder een plat dak, met rechtstreekse doorvoer naar boven. Wat is uw beste prijs voor het verwijderen van de bestaande afvoer, een nieuwe afvoer plaatsen met terugslagklep en dit fatsoenlijk waterdicht te maken?