Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Berchem (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Berchem (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Berchem (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor gelijkaardige projecten:
moderne keuken met keukeneiland plaatsen, keuken plaatsen met keukeneiland in nieuwbouw, keuken plaatsen, nieuwe keuken plaatsen op maat met inbouwtoestellen, nieuwe keuken met keukeneiland plaatsen, nieuwe keuken plaatsen met keukeneiland, keuken plaatsen met keukeneiland, nieuwe keuken met inbouwtoestellen plaatsen in L vorm, nieuwe keuken plaatsen en betonnen vloer gieten, keuken plaatsen, bestaande keuken afbreken en nieuwe keuken plaatsen, keuken renoveren met keukeneiland, keuken renoveren, keuken renoveren, onderbouw keuken en werkblad dekton plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Berchem (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Berchem (Antwerpen):

Keuken renoveren

Vervangen van alle 30 keukenfronten, in massief hout lichtgrijs gebeitst, maat niet altijd standaard (bv 53 cm breed omwille van inbouw in oud herenhuis), plus vervangen van enkele scharnieren door nieuwe Blum systemen, totaal oppvervlak ca 13 m².

Nieuwe keuken met inbouwtoestellen plaatsen in L vorm

Nieuwe keuken plaatsen. Kleine keuken in een appartement in L - vorm momenteel. Ik gok een 8/10 vierkante meter Keukenkasten, Keukenblad, Keukeneiland, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden Nu is het een basic keukentje zonder oven, zonder afwasmachine. Ik zou graag ofwel de bestaande L-vorm behouden en een prijs wensen voor bv andere kastjes en ineens de nodige apparatuur die ik nu niet heb. Anderzijds had ik graag een prijs voor een keuken die een andere vorm heeft, met een eiland.

Nieuwe keuken plaatsen en betonnen vloer gieten

Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Nieuwe vloer plaatsen, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Verlichting, Ventilatie, Nieuw plafond plaatsen Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 15 vierkante meter Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? : Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden, Keukeneiland Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : We zoeken iemand die ook mee kan nadenken over de indeling van de keuken, en een beetje out of the box kan denken. We willen graag een betonnen vloer laten gieten, en ook een betonnen aanrecht met robuuste eiken houten kastdeurtjes.

Werkblad plaatsen op keukeneiland

Ik heb een nieuwe keuken gezet en zoek nog een werkblad voor mijn eiland. De werkblad moet bijgewerkt zijn voor de wasbak en vuurplaat. Het eiland is 280 cm op 100 cm. Ik dacht aan gepolijste composiet qua materiaal.

Keukenblad op maat maken

Nieuw werkblad plaatsen, twijfel tussen laminaat, composiet, dekton en volkunststof. Afmetingen: 3.20m x 60 cm.

Vernieuwen van keuken in appartement

Volledig vernieuwen van kleine oude appartementskeuken

Herstelling in keuken

Te herstellen in keuken: scharnieren van de deuren, voorzetstuk van een schuif.

Afbreken van bestaande keuken en plaatsen nieuwe keuken

De bestaande keuken moet worden afgebroken. Dit houdt in: - toestellen (enkele spoelbak, oven, dampkap, vuur,.. ) - ingebouwde kasten - tegels tegen de muur De nieuwe keuken heeft in het bijzonder - de dampkap die via het raam wordt aangesloten. Het appartement bevindt zich op het 6de verdiep, idealiter gaat het verwijderen van de reeds afgebroken keuken en het plaatsen (tot in het appartement brengen van de toestellen/kasten) gepaard. Bijzonder is dat bij afbraak de muurtegels moeten worden verwijderd en dus de keukenmuren moeten worden gereinigd/gepleisterd/..

Keuken plaatsen in trespa

Wij hebben zelf een ontwerp voor onze keuken in gedachten, maar zouden dit graag met jullie willen bespreken. We dachten altijd al in trespa te willen werken waarin de vol zwart en de vol witte variant mogelijk zijn. Naar afschuiningen toe zou dit wel een mooi effect geven. Zoals te zien op bijgevoegde foto (met de afschuining op witte MDF kastdeuren) zou de doorsnede van de kastdeuren en schuiven er ongeveer zo moeten uitzien. We staan echter open om te bespreken of MDF, hout of multiplex kwalitatief of puur esthetisch mogelijks betere oplossingen zijn. Ter plaatse komen kijken. De inbouwtoestellen voorzien we zelf.

Volledige renovatie van keuken

Volledige renovatie keuken. Lengte 2,40 aan beide kanten dus aan ene kant is de spoelbak aan de andere kookplaat met oven. Ik wil graag op de einde van de ene kant als verlengd stuk een tafel maken waar ik een stoel kan zetten voor gewoon eten te kunnen maken of eventueel een persoon te laten zitten. De rest is alles te bespreken,

Specialist of expert waterschade keuken

Waterschade: graag specialist of expert om ter plaatse te komen kijken. Keukenkasten en keukenblad nat en vochtig. Schimmel op de kasten. Plafonds beschimmeld en nat.

Vervangen van de keuken

Ik wil graag een nieuwe keuken laten plaatsen. De werken omvatten - Afbraak van bestaande keuken (2. 5m x 2. 5m) - Verplaatsen van waterleiding voor wasbak - Twee nieuwe stopcontacten - Installatie van Ikea keuken (twee hoekonderkasten, onderkast voor vaatwasser en onderkast voor lavabo) - Composiet werkblad (apart op maat) - Betegelen - Plaatsing nieuwe toestellen (ijskast/diepvries combi, gasfornuis, afwasmachine ingebouwd) Graag een offerte voor de afbraakwerken en de installatie (nieuwe materialen/apparatuur is aangekocht). Plan ter beschikking

Totaalrenovatie keuken

Totaalproject voor een keukenrenovatie in Berchem (2600). Nieuwe keuken, sanitair, electiciteit, muren, ... voor meer detail (document beschkbaar). Gelieve via mail contact op te nemen!

Keukeninrichting

Een keuken op maat met dampkap, keramische kookplaat, oven. Koelkast niet ingebouwd. Oppervlakte ongeveer 3m x 2m

Verhuis van keuken

Volledig geinstalleerde keuken (ikea) moet verhuisd worden naar plaats op ander verdiep. Een gedeelte van de afbraak kan door ons gedaan worden.

zoek goed schrijnwerkersbedrijf voor ...

zoek goed schrijnwerkersbedrijf voor aanmaken keuken op maat - in oude stijl (want dat hoort bij het huis) tevens voor houten ballustrades - en plaatsen oude voordeur die voorradig is -

opbouw van keuken, 2 kasten verplaatsen ...

opbouw van keuken, 2 kasten verplaatsen + constructie voor werkblad

Er zal een muur moeten weggebroken ...

Er zal een muur moeten weggebroken worden om zo een open leefkeuken te krijgen. Hier zal wel een poutrel moeten worden gestoken. 1 muur wordt dan een blok van hoge kasten en inbouwtoestellen en daarover staat dan een eiland. Ook het plafond zal vernieuwd moeten worden met inbouwspotjes. Dit mag in gyproc.

renovatie keuken uitbreken van de ...

renovatie keuken uitbreken van de bestaande keuken herbekleden van de muren vernieuwen electriciteit en loodgieterij installatie ikea keuken

keuken volledig verbouwen, ...

keuken volledig verbouwen, vloer, plafond, kasten + toestellen