Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Boechout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere keukenspecialisten uit Boechout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste keukenspecialist voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Boechout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Boechout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Boechout:

Glazen spatwand plaatsen

Momenteel bevindt zich achter het vuur de muur, hiertegen had ik graag een wit glazen spatwand laten bevestigen. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : Plaatsing van een glazen spatwand van 100cm lengte op 44cm hoogte.

Enkel het plaatsen van een nieuw gemaakte keuken

Ik wil een nieuwe keuken op maat laten zetten (aansluiting op gas). Deze zal geïnstalleerd moeten worden op de locatie waar nu de oude staat. De keuken zal op maat gemaakt worden en de aansluiting zullen min of meer overeenkomen met de huidige en moeten dus niet verlegd worden. Materiaal zal dus ook aanwezig zijn. Er is ook nog een muur dat opnieuw bezet moet worden ( ca 12m²) Indien mogelijk graag een prijsbestek via mail. De komende weken ben ik zelf op de baan en dus moeilijk bereikbaar via telefoon. Graag contact via mail:

vernieuwing van een bestaande verouderde ...

vernieuwing van een bestaande verouderde keuken (ong 30jaar oud) en eventueel berging integreren tot een grote leefkeuken met behoud van een ruimte voor wasmachine, droogkast, wc, berging, zodat er vanuit de keuken zicht is op de (kleine) tuin.