Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Boechout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Boechout heel eenvoudig en snel in contact met een keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Boechout u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in Boechout of directe omgeving.

34 klanten uit Boechout bevelen een bij Casius in Boechout aangesloten keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Boechout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken plaatsen in nieuwbouwwoning, moderne strakke keuken met eiland plaatsen, nieuwe moderne keuken met kookeiland plaatsen, keuken vernieuwen, plaatsen van een zwart mat keukenblad, keukenrenovatie uit te voeren, keuken uitbreken, uitbreken oude keuken en muren klaar maken voor installatie nieuwe keuken, vervangen keukenwerkblad en kookplaat, kookeiland plaatsen aan bestaande keuken, maken van een tafel in dekton op maat, afbraak keuken en voorbereiding nieuwe keuken voorzien, keukenwerkblad plaatsen, composiet keukenwerkblad herstellen, aanpassen en bijwerken van de hoeken van een granieten werkblad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukenspecialist voor keukenmontage en -renovatie in Boechout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Boechout:

Enkel het plaatsen van een nieuw gemaakte keuken

Ik wil een nieuwe keuken op maat laten zetten (aansluiting op gas). Deze zal geïnstalleerd moeten worden op de locatie waar nu de oude staat. De keuken zal op maat gemaakt worden en de aansluiting zullen min of meer overeenkomen met de huidige en moeten dus niet verlegd worden. Materiaal zal dus ook aanwezig zijn. Er is ook nog een muur dat opnieuw bezet moet worden ( ca 12m²) Indien mogelijk graag een prijsbestek via mail. De komende weken ben ik zelf op de baan en dus moeilijk bereikbaar via telefoon. Graag contact via mail:

vernieuwing van een bestaande verouderde ...

vernieuwing van een bestaande verouderde keuken (ong 30jaar oud) en eventueel berging integreren tot een grote leefkeuken met behoud van een ruimte voor wasmachine, droogkast, wc, berging, zodat er vanuit de keuken zicht is op de (kleine) tuin.