Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuiging dampkap verplaatsen:

Afzuiging dampkap verplaatsen

De afzuiging van de dampkap moet men naar omhoog verplaatsen.
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuiging dampkap verplaatsen uit heel België:

Boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging

Wij zouden de afzuiging van onze dampkap naar buiten willen laten gaan. Er is hiervoor echter nog geen gat voor voorzien. Dit zou een gat van 160mm moeten zijn. Er zou dan ook een rooster moeten geplaatsd worden.

Gaten afzuiging maken en dampkap monteren in restaurant

Er moet een Horeca dampkap geïnstalleerd worden op het eerste verdiep. Dampkap plaatsing en boring dienen allemaal door de vakman te gebeuren. De gaten moeten gemaakt worden door de muur naar de buren en vandaar naar het dak voor de afzuiging.

Voorbereidingen voor nieuwe keuken uitvoeren

Half september komen ze onze nieuwe keuken plaatsen. Wij zoeken nog iemand voor elektriciteits aanpassingen, waterleiding eventueel en doorgang in plat dak voor afzuiging dampkap de totale oppervlakte van de keuken is 4,5x5,5 m

Afzuiging dampkap verplaasten

Men komt een nieuwe keuken plaatsen en de afzuiging van de dampkap moet men verplaatsen.

Boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging

Voor het plaatsen van de keuken moet er nog een gat worden geboord voor uitlaat dampkap. Volgens de 'keukenman' moest ik hier een aannemer voor contacteren.

Gat voor dampkap boren

Voor een nieuwe dampkap afzuiging zou een gat van 130 mm diameter door de buitenmuur geboord moeten worden. De afzuiging komt in de zijgevel; dus best van buiten naar binnen boren is mogelijk. De keuken is op de gelijkvloers.

Keuken te renoveren

In bijlage een foto van huidige keuken in appartementje. Deze is van DE DECKER. Echter zijn er enkele aanpassingen die ik wil voorzien of minimaal overweeg. Ik vergelijk het nl nog met de vervanging van de volledige keuken maar wil er niet teveel aan spenderen. Ik zoek iemand die: - werkblad kan vervangen + op maat kan aanpassen en voorzien van nieuwe spoelbak + kraan en kookvuur. - de achterwand/spatwand wil ik vervangen. De tegels dus weghalen en egaliseren en vervolgens nieuwe wand plaatsen of er overheen werken. - de dampkap moet vervangen en dus wil ik de huidige weghalen laten en de kast er boven en valse wand voor afzuiging verwijderen laten. - OPTIONEEL: * vervanging van een legger in de kast * plint onderaan de kast over hele leng

Werken dampkap in zaak

Graag had ik iemand een offerte laten maken, voor een afzuiging van een dampkap te plaatsen. Er is reeds een gat aanwezig naar buiten, en de afvoer zou dus gekoppeld moeten worden. Het gaat ongeveer over een afstand van 4a5meter tussen dampkap en gat naar buiten. Het zijn volgens mij ook wel geen standaardafmetingen, vermits het om een grote, professionele dampkap gaat. Kan iemand mij hierover contacteren, om dan eens af te spreken om ter plaatse een kijkje te komen nemen?