Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor oude keuken uitbreken en nieuwe plaatsen:

Oude keuken uitbreken en nieuwe plaatsen

Oude keuken uitbreken. Wandtegels van 3m x 2m uitbreken. Opnieuw bezetten. Leidingen juist leggen. Nieuwe keuken plaatsen. Oude keuken is 1 wand en om meer werkplaats te hebben zou men een hoekkeuken willen. Het is een kleine ruimte van 3.1m x 1.9m
Offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en -renovatie uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude keuken uitbreken en nieuwe plaatsen uit heel België:

Open haard afbreken met klein muurtje en poutrel plaatsen

We hebben een nieuwe woning gekocht en zouden daar graag nog wat werken uitvoeren alvorens we in de woning trekken. Een van de werken is het uitbreken van een open haard (die dient als draagmuur) en een klein muurtje ernaast tussen onze keuken en living.

Plannen uittekenen renovatie appartement

Ik wil advies en eventueel plannen laten uittekenen voor de renovatie van een appartement op het 2e verdiep. Voornamelijk uitbreken muur tussen keuken en woonkamer voor plaatsen nieuwe keuken. Vervanging van alle ramen. Uitbreken van ingebouwde kast om badkamer te vergroten en vernieuwing van badkamer.

Renovatiewerken uitvoeren

We willen onze woning renoveren. Volgende taken dienen te gebeuren: - zolder afwerken met Gyproc - deels uitbreken living + keuken uitbreken - ramen afwerken - Living , keuken, gang bezetten - living , keuken, gang tegelen - buitengevel schilderen

Strippen van pand en installeren nutsvoorzieningen CASCO

Bestaande leidingen strippen. Bestaande gyproc wanden en plafonds uitbreken. Alle nutsvoorzieningen voor badkamer, keuken, woonkamer e.d. voorzien in een Casco woning.

Badkamer renoveren en muur uitbreken

Huidige badkamer vernieuwen en vergroten. Momenteel bad/douche en en lavabomeubel die moeten uitgebroken worden. Nieuwe meubels plaatsen. Nieuwe wand-en vloerbetegeling plaatsen. Muur van ong. 2-2.5m x 2-2.5m in keuken verwijderen en vervangen door glas. Is geen steunmuur.

Voorbereidende werken keuken

Oude keuken van ong. 3m x 3m uitbreken en klaarmaken voor wanneer nieuwe geplaatst word door IKEA. Muur uitbreken en poutrel plaatsen.

Vloer uitbreken en nieuwe plaatsen, ook gyprocplafond plaatsen

Vloer in keuken van ong. 12-15m² uitbreken. Nieuwe vloer aanleggen. Gyprocplafond plaatsen.

Steunmuren verwijderen en poutrels plaatsen

2 Steunmuren uitbreken om van huidige keuken en veranda 1 ruimte te maken die zal dienen als keuken en eet- en leefruimte. 1 Steunmuur is 4m lang en de 2de is een originele buitenmuur van ong. 8m lang. Ook poutrels plaatsen.